Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Saiyan vormen

Saiyan (normaal)

SaiyanSaiyans hebben zwart haar en zwarte ogen. (Trunks niet, maar hij is geen volbloed Saiyan). Een stel andere Saiyans zijn: Goku, Vegeta, Gohan, Goten en Pan. Zij hebben allemaal die kenmerken, Trunks is dus de enige zonder. De meeste Saiyans hebben ook een staart, waarmee ze een Oozaru kunnen worden. Verder kunnen Saiyans nog transformeren in Super Saiyans. De kracht van een Saiyan neemt bij elk gevecht toe, of hij nou wint of verliest. De originele Saiyans zijn wreed en moordzuchtig, maar Goku en de anderen zijn meer ontwikkelde Saiyans en gedragen zich niet zo, hoewel Vegeta zich af en toe wel zo gedraagt.

Super Saiyan (False Super Saiyan)

SaiyanDit is een vorm tussen Saiyan en Super Saiyan in. In DBZ Movie 4 en in DBZ aflevering 180 "Warriors of the Dead" zien we deze vorm bij Goku. Het haar van de Saiyan blijft zwart, maar gaat wel omhoog staan en er verschijnt een gouden gloed rond het lichaam van de Saiyan.

Super Saiyan Levels

Als Saiyans bepaalde emoties (zoals woede en verdriet) heel sterk voelen, kunnen ze Super Saiyan worden. Ook moet de Saiyan een puur hart hebben, wat zowel puur goed (bijv. Goku) als puur slecht (bijv. Vegeta) mag zijn. Deze vorm heeft verschillende stadia:

Super Saiyan 1

SSJHet haar wordt blond en gaat in rechte plukken omhoog staan. Ook de wenkbrauwen worden blond en de pupillen worden groen. Ook krijgt de Super Saiyan een gouden aura om zich heen. Maar weinig Saiyans worden Super Saiyan. De eerste die dit level bereikte was Broli. Goku, Vegeta, Gohan, Future Trunks, Goten, Chibi Trunks, Vegetto, Gogeta, Gotenks, Future Gohan, Goku Jr. en Vegeta Jr. worden ook Super Saiyan.

Natural Super Saiyan: Het houdt in dat de Saiyan constant Super Saiyan kan zijn, zonder veel energieverlies. Goku bedacht dat ze dit moesten trainen en had daar de volgende gedachtegang bij: Als het 'natuurlijk' aanvoelt om een Super Saiyan te zijn, zonder veel energieverlies, kun je als het ware nog eens Super Saiyan worden en zo een hoger level bereiken. Je zou kunnen zeggen dat dit niveau de volledige beheersing over het Super Saiyan level is. Goku en Gohan zijn de enige twee die dit stadium bereiken.

Ascended Super Saiyan (Super Saiyan Stage 2)

Vegeta wordt dit het eerst, in zijn strijd tegen Imperfect Cell. Dit is een niveau tussen Super Saiyan 1 en 2 in. Het haar wordt wat puntiger en gaat meer in stekels staan. Ook zwellen de spieren wat op. Goku en Future Trunks bereiken dit niveau ook.

Ultimate Super Saiyan (Super Saiyan Stage 3)

Dit is ook een niveau tussen Super Saiyan 1 en 2 in. Vegeta of Future Trunks wordt dit het eerst. Samen met Goku zijn zij de enigen die dit worden. Bij dit niveau worden de haren wat langer en zwellen de spieren gigantisch op. De kracht neemt dus geweldig toe. Toch kent dit level een grote zwakte: de snelheid gaat namelijk enorm achteruit. Dit wordt Trunks in het gevecht tegen Perfect Cell fataal. Dat is ook de reden dat Goku en Vegeta niet vechten in deze vorm.

Super Saiyan 2

SSJ2Gohan wordt voor het eerst SSJ2 tijdens de Cell Games. Het haar van de Saiyan gaat nog meer omhoog staan en wordt puntiger. Ook staat het haar meer in stekels. Er verschijnt bij dit niveau ook elektriciteit rond de Saiyan. Bij dit level worden de Saiyans sterker, zonder daarbij snelheid te verliezen. Goku, Vegeta, Vegetto, Gogeta en Gotenks worden ook Super Saiyan 2.

Super Saiyan 3

SSJ3Bij dit level heeft de Saiyan het uiterlijk en de kenmerken van Super Saiyan 2, maar er zijn een paar verschillen: De Saiyan krijgt haar tot op de grond en zijn wenkbrauwen verdwijnen, het doet een beetje aan een Neanderthaler denken. Het is het meest complete Super Saiyan level. Goku wordt dit het eerst en verder wordt alleen Gotenks het.

Super Saiyan 4

SSJ4Dit level is heel anders dan de voorgaande levels en komt alleen in DragonballGT voor. De Saiyan wordt eerst Golden Oozaru en als hij zijn krachten onder controle heeft wordt hij Super Saiyan 4. Het ziet er uit als een gewone Saiyan, maar dan met een rode vacht en nog wat kleine verschillen, zoals roodomrande ogen. De enige die deze vorm op eigen kracht bereikt is Goku. Verder bereiken alleen Vegeta en Gogeta deze vorm, maar Vegeta doet dat niet op eigen kracht.

Oozaru

OozaruAls Saiyans een Oozaru worden, veranderen ze in een gigantische mammoetaap. Alle Saiyans met een staart kunnen dit worden, als ze in maanlicht kijken. We zien dit het eerst in Dragonball, waar Goku het wordt. Oozaru's zijn in de meeste gevallen niet te stoppen, gewelddadig en oncontroleerbaar, alleen door training is dit niveau te beheersen. Oozaru's zijn alleen te stoppen door ze het maanlicht te ontnemen of hun staart af te hakken, waardoor ze weer normaal worden. De oude Saiyans van de planeet Vegeta werden Oozaru om zo planeten te veroveren voor Frieza. De kracht neemt namelijk wel heel erg toe in de Oozaruvorm, hij wordt namelijk met 10 vermenigvuldigd.

Golden OozaruGolden Oozaru

Gewoon een Oozaru, maar dan met gouden haar. Je zou kunnen zeggen dat dit een Super Saiyan vorm van Oozaru is. Goku wordt dit het eerst. Ook in deze vorm kan de Saiyan zichzelf alleen beheersen door intensieve training. Vegeta en Bebi-Vegeta worden dit ook.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?