Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Android 18

Android 18De Androids 17 en 18 zijn de Androids waar Trunks de Z-fighters voor komt waarschuwen in de Trunks Saga. Dit duivelse duo heeft in een toekomstige tijdlijn namelijk de aarde verwoest en de bevolking grotendeels uitgeroeid (ook de Z-fighters). Het originele verhaal achter de Androids 17 en 18 gaat als volgt: Dr. Gero kreeg twee wezen in handen: een tweeling. Hun verleden is onbekend. Tegen hun wil in veranderde Gero de twee in gevechtsmachines door verschillende onderdelen van hun lichaam te vervangen en te verbeteren. Zo raakt hun energie nooit op, is hun Power Level niet waar te nemen en hebben ze beiden een bom in hun lichaam. Dr. Gero wiste ook hun geheugens; van hun verleden is niets bekend. Dit verhaal komt in de dub nooit naar voren, maar eigenlijk zijn Android 17 en 18 dus grotendeels menselijk. Dr. Gero zorgde dat ze een menselijk basis hadden, zodat Cell ze kon absorberen, wat hun belangrijkste doel was. Een interessant gegeven is dat de Androids in de 'gewone' tijdlijn anders zijn dan in de toekomstige tijdlijn. Ze zijn veel sterker.

In de gewone tijdlijn worden Android 17 en 18 door Dr. Gero gewekt wanneer de Z-fighters hem op de hielen zitten en hij geen andere uitweg ziet. Eerder gehoorzaamden ze hem niet goed, dus moest hij ze met een afstandsbediening uitschakelen. Android 17 vernietigt na het ontwaken van hem en zijn zuster dus meteen de afstandsbediening en daarna Dr. Gero. Ook maken Android 17 en 18 Android 16 wakker. Vervolgens gaan Android 17 en 18 met hem op weg om Goku te doden. Onderweg bevecht Android 18 Vegeta en nadat ze hem verslagen heeft verslaat ze samen met Android 17 ook Trunks, Piccolo, Tien en Yamcha, puur om de reden dat ze hen aanvielen. Krillin vecht niet mee en Android 18 geeft hem een kus om hem succes te wensen bij het helpen van zijn vrienden. Deze kus zal Krillin nog lang bijblijven, en hij wordt verliefd op Android 18. Enige tijd later zijn Android 17 en 18 op Kame Island beland, op zoek naar Goku. Piccolo, inmiddels veel sterker door zijn fusie met Kami, is degene die het tegen hen opneemt. Tijdens zijn gevecht met Android 17 komt Cell tussenbeide en hij absorbeert de Android. Android 18 en 16 vluchten, maar niet veel later krijgt Cell ook de kans om Android 18 te absorberen, waardoor hij volledige perfectie bereikt.

Tijdens de Cell Games trapt Super Saiyan 2 Gohan Android 18 uit de maag van Cell. Krillin brengt haar snel in veiligheid. Na de Cell Games trouwen ze en krijgen ze een dochter genaamd Marron. We zien Android 18 nog een aantal keren op de achtergrond. Ook laat ze Mr. Satan voor veel geld winnen op het 25e World Tournament. Soms is ze nog eens nuttig in een gevecht.

Na de Cell Games worden alle andere slachtoffers van Cell teruggewenst en worden ook de bommen uit de Androids gewenst. In Dragonball GT helpt Android 18 Goku bij het verslaan van Hell Fighter 17.

Wanneer Trunks na de Cell Games terugkeert naar zijn eigen tijdlijn vermoordt hij daar zonder al te veel moeite Android 17 en 18, zodat ook daar de vrede wederkeert.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?