Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Baby

Toen de Saiyans nog voor Frieza werkten, moordden ze een planeet genaamd Plant uit. De Tufflels (het volk van die planeet) sneuvelden allemaal, op één na: Baby, gemaakt uit het DNA van de koning. Hij is in staat om het lichaam van andere wezens over te nemen. De geleerde Dr. Myuu vindt hem in de ruimte en hij besluit hem te helpen. Hij begint met het verzamelen van energie om hem sterker dan ooit terug te brengen.

Wanneer Goku, Trunks en Pan op zoek naar de Dragon Balls de planeet van Dr. Myuu bereiken, gaat er veel van hun energie naar Baby, maar het is nog niet genoeg. Als ze uiteindelijk Myuu's lab bereiken wordt Baby zonder zijn volledige kracht opgewekt. Zijn pogingen om Trunks over te nemen mislukken en hij wordt gemakkelijk verslagen. Ze denken dat hij dood is en Dr. Myuu ontsnapt. Dan blijkt dat Baby Myuu overgenomen heeft en hij vermoordt de dokter van binnenuit omdat hij hem niet meer nodig heeft. Via een list komt hij op het schip van Goku en de anderen en hij gaat mee naar de aarde.

Baby VegetaOp aarde neemt Baby eerst Trunks, Gohan en Goten over. Daarna vindt hij een lichaam waar hij echt blij mee is, die van Vegeta. Langzaam maar zeker neemt hij de hele aarde over door eieren in de hoofden van de bewoners te planten. Alleen Mr. Buu, Mr. Satan, Uub, Pan en Goku worden niet besmet. Bijna iedereen wordt zijn slaaf, ook Dende en Mr. Popo, bij wie Goku de Black Star Dragon Balls had ingeleverd na zijn aankomst op aarde. Baby Vegeta gebruikt de Dragon Balls om een nieuwe planeet Plant te wensen. Wanneer Uub het tegen hem opneemt blijkt hij geen partij voor hem te zijn en ook Mr. Buu waagt een poging. Ook hij wordt verslagen en hij besluit te fuseren met Uub, omdat ze oorspronkelijk één waren. Uub wordt veel sterker, maar wordt toch weer verslagen. Goku neemt het daarna op tegen Baby Vegeta, maar is ook niet sterk genoeg, zelfs niet als Super Saiyan 3. Baby Vegeta krijgt tijdens het gevecht ook een power-up van Gohan, Goten, Trunks en Bra. De verslagen Goku wordt door Shibito naar de wereld van de Kai's gebracht, waar Elder Supreme Kai gaat proberen om zijn staart terug te halen. Dat zal zijn enige kans tegen Baby zijn, want het is algemeen bekend dat de staart de grote kracht van de Saiyan is.

Wanneer het gelukt is gaat Goku naar planeet Plant, waar inmiddels Baby en de meeste aardbewoners zijn aangekomen dankzij Bulma's technologie. Goku wordt weer verslagen door Baby, maar als hij op de grond ligt en naar de aarde kijkt begint hij te veranderen. De aarde vervult de rol van de volle maan en Goku wordt een Golden Oozaru, een soort Super Saiyan vorm van de normale Oozaru dus. Hij verliest de controle en begint alles te vernietigen, tot Pan begint te huilen. Hij krijgt zijn zelfbeheersing terug en transformeert weer. Dit keer wordt hij een Super Saiyan 4. Baby kan niet tegen hem op, totdat Bulma de straling van de aarde zo aanwendt dat hij ook een Oozaru wordt. Hij behoudt de controle en begint Goku in elkaar te slaan.

Ondertussen heeft Shibito bedacht dat er reinigend water op Kami's Lookout te vinden is en hij gaat erheen. Hij vindt het water en na een tijdje is het verspreid over de slaven van Baby. Gohan, Goten, Trunks en Pan geven energie aan Goku en hij neemt het opnieuw op tegen Baby. Goku doet een Kamehameha en verslaat Baby. De slechterik verlaat Vegeta's lichaam en vlucht weg in een ruimteschip. Super Saiyan 4 Goku vuurt echter een Kamehameha op hem af en vermoordt hem; het einde van Baby.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?