Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Cell

Perfect CellCell is de ultieme creatie van Dr. Gero. De wetenschapper verzamelt jarenlang de cellen, gegevens en vechtstijlen van de sterkste krijgers (zoals Goku, Vegeta Piccolo en Frieza) met een klein apparaatje dat lijkt op een vlieg. Met de beste cellen vormt hij Cell en jarenlang groeit Cell in een ontwikkelingstank. Hij leert alle technieken van de krijgers en alles over de krijgers zelf. Als hij uit de ontwikkelingstank komt, stapt hij in een wereld die verwoest is door de Androids en waar de Androids zelf gedood zijn. Dr. Gero had Cell tijdens zijn ontwikkeling verteld dat hij Android 17 en 18 moest absorberen voor zijn evolutie, dus doodt Cell Trunks en vertrekt met zijn tijdmachine naar een andere tijdlijn.

Om in de tijdmachine te passen moet Cell weer terugkeren naar zijn larve stadium, dus kost het hem in de andere tijdlijn vier jaar om weer volwassen te worden. Dit is de tijd dat de Androids net gearriveerd zijn. Als hij weer groot is gaat hij de wereld door, overal mensen absorberend, op zoek naar de Androids. Tussendoor ontmoet en bevecht hij Piccolo, die te sterk voor hem is. Cell vlucht en zoekt verder. Wanneer Piccolo met Android 17 in gevecht is verschijnt Cell op het slagveld. Hij is inmiddels veel sterker (door de geabsorbeerde mensen) en krijgt na een kort gevecht Android 17 te pakken. Hij absorbeert hem en bereikt zijn tweede vorm. Tien voorkomt dat Cell meteen achter de in de buurt aanwezige Android 18, die meteen vlucht, aangaat. Uiteindelijk ontsnapt Cell en zet de achtervolging op Android 18. Ondertussen hebben Vegeta en Trunks hun training in de Hyperbolic Time Chamber afgerond en ontmoeten Cell. Vegeta slaat Cell behoorlijk in elkaar, maar wil Cells perfecte vorm wel eens zien. Hij biedt hem de kans om Android 18 te absorberen, wat Cell zonder aarzelen doet. Niemand kan hem tegenhouden en Cell wordt eindelijk perfect!

Cell verslaat Vegeta en Trunks zonder al te veel moeite en hij zoekt een uitdaging. Aangezien hij ook nog steeds tegen Goku moet vechten besluit hij de Cell Games te organiseren. Bij deze spelen zijn een aantal Z-fighters aanwezig, evenals Mr. Satan en de zijnen. Eerste nemen Satan en zijn leerlingen het tegen Cell op, maar ze zijn geen partij voor hem en Goku stapt de ring in. Het gevecht tussen Goku en Cell is erg heftig en de ring wordt opgeblazen, maar uiteindelijk geeft Goku op. Zijn plan was namelijk om Gohan te laten zien hoe Cell vecht en dat is gelukt. Hij denkt niet dat hijzelf Cell kan verslaan, maar hij kent Gohans kracht. Gohan lijkt op het eerste gezicht afgemaakt te worden door Cell, maar hij komt aardig terug. Op den duur pauzeren ze even en Gohan vertelt Cell over zijn verborgen krachten. Hij hoopt dat Cell zijn toernooi stopt, maar Cell wil die kracht graag zien en bedenkt een plan om Gohans woede op te roepen; hij creŽert zeven mini-versies van zichzelf, de Cell Juniors. Goku, Vegeta, Trunks, Piccolo, Tien, Yamcha en Krillin moeten het elk tegen een Cell Junior opnemen en krijgen behoorlijk wat klappen. Als Cell ook nog Android 16 vermoordt laat Gohan zijn krachten los en wordt hij Super Saiyan 2.

Gohan vermoordt met zijn nieuwe kracht snel de Cell Juniors en slaat vervolgens Cell in elkaar. Hij trapt Android 18 uit hem en Cell gaat weer terug naar zijn tweede vorm. Cell weet dat hij aan het verliezen is, dus begint hij een kamikaze-aanval om de aarde met alles erop te vernietigen. Goku gebruikt echter zijn Instant Transmission en teleporteert Cell en zichzelf naar King Kai's planeet. Daar ontploft Cell en hij neemt Goku, King Kai, Gregory en Bubbles met zich mee de dood in. Iedereen denkt dat Cell dood is, maar er blijft een cel van hem over. Van hieruit regenereert hij zichzelf weer. Aangezien zijn cellen zijn perfecte vorm 'opgeslagen' hebben bereikt hij ook weer zijn perfecte vorm. Bovendien vermengde zijn cellen tijdens de ontploffing met die van Goku en kan hij nu ook de Instant Transmission techniek. Hij gebruikt deze techniek om terug te keren naar de aarde, waar hij meteen Trunks vermoordt. Vervolgens valt Vegeta hem aan, maar hij mept hem weg. Als hij hem wil afmaken met een Ki-blast springt Gohan ervoor. Cell begint een Kamehamea op te laden en de zwaargewonde Gohan doet dat ook. De twee stralen botsen en er begint een energiegevecht. Piccolo, Tien, Yamcha, Krillin en Vegeta vuren ook op Cell en met de hulp van hen en zijn vader in gedachten is Gohan eindelijk in staat om Cell te doden, ditmaal voorgoed. Cell gaat na zijn dood uiteraard naar de hel, waar we hem nog een paar keer terug zien.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?