Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Chiaotzu

ChiaotzuChiaotzu is de zwakste Z-fighter, maar hij bezit wel sterke telepathische krachten. We zien hem voor het eerst in Dragonball tijdens het 22e World Tournament, waar Krillin hem in de kwart finale uitschakelt. In die tijd traint hij samen met Tien, die hij een beetje als zijn broer beschouwt, onder Master Shen. Later verlaat hij zijn leraar wanneer Tien en hij inzien hoe slecht hij is. Chiaotzu sluit zich samen met Tien aan bij de Z-fighters. Wanneer Piccolo Devil de aarde terroriseert, vermoordt hij ook Chiaotzu. Later wordt hij weer teruggewenst met de Dragon Balls.

Na een flinke training met Tien in de bergen breekt het 23e World Tournament aan. Chiaotzu wordt in de voorrondes al door de Cyborg-vorm van General Tao uitgeschakeld. Na het toernooi traint hij verder met Tien, totdat hij gewaarschuwd wordt dat binnen een jaar twee kwaadaardige Saiyans de aarde zullen bereiken. Gedurende een jaar traint hij met Krillin, Yamcha, Yajirobe en Tien op Kami's Lookout. In het gevecht tegen Nappa doet hij een kamikaze-aanval op de krachtpatser en sterft voor de tweede keer. Nappa blijft ongedeerd, dus zijn offer was voor niets. In het hiernamaals traint Chiaotzu een tijd bij King Kai, totdat hij na de Frieza Saga wordt teruggewenst met de Dragon Balls.

Gedurende de rest van de series blijft hij met Tien trainen in de bergen, maar hij doet niet meer mee aan grote gevechten, aangezien hij qua kracht inmiddels te ver achterloopt op de andere Z-fighters. Tijdens de Kid Buu Saga sterft hij nog wanneer de aarde ontploft. Hij wordt wederom teruggewenst met de Dragon Balls.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?