Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Ginyu Force

De Ginyu Force, bestaande uit Recoome, Burter, Jeice, Guldo en Captain Ginyu, is Frieza's elite-leger. Op Namek zet hij hen in om voor hem de Dragon Balls te bemachtigen. Ze sporen Vegeta, Gohan en Krillin met de Dragon Balls op en Ginyu vertrekt met de Dragon Balls.

Als eerste gaat Guldo tegen Gohan en Krillin vechten, en hij lijkt te winnen totdat Vegeta hem onverwachts aanvalt en doodt. Dan gaat Recoome tegen de drie Z-fighters vechten en verslaat ze. Dan komt Goku aan en hij verslaat Recoome en Burter met gemak. Vegeta geeft ze beiden een laatste klap. Jeice vlucht naar Captain Ginyu en terwijl Gohan, Krillin en Vegeta zorgen voor de Dragon Balls neemt Goku het op tegen Ginyu.

Goku is veel sterker, maar Ginyu wisselt van lichaam met hem door een speciale techniek. Daarna vertrekt hij met Jeice naar Gohan, Krillin, Vegeta en de Dragonballs. Daar aangekomen rekent Vegeta met Jeice af, terwijl Gohan en Krillin tegen Ginyu vechten, die Goku's maximale kracht niet uit zijn lichaam kan halen. Hij raakt erg gewond en wisselt weer met Goku van lichaam. Terug in zijn eigen lichaam wil hij met Vegeta wisselen, maar Goku gooit een kikker voor de aanval...

Als kikker wisselt Ginyu later nog van lichaam met Bulma, maar als hij voor meer kracht naar Piccolo wil wisselen gooit Gohan de kikker weer voor de aanval.

Hoe het met de Ginyu Force afloopt? Recoome, Burter, Jeice en Guldo vechten nog met Yamcha, Tien en Chiaotzu in het hiernamaals en gaan daarna naar de hel. Soms zie je ze nog wel eens in de serie. Ginyu wordt met alle anderen van Namek naar de aarde getransporteerd, waar hij de koning van de vijver wordt.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?