Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Gohan

GohanGohan, vernoemd naar zijn adoptie grootvader, is de oudste zoon van Goku en Chi-Chi, half Saiyan half mens dus. We zien hem voor het eerst aan het begin van Dragonball Z, waar hij nog erg klein is. Als Raditz verschijnt om Goku in te lijven bij de laatste Saiyans, kidnapt hij Gohan om Goku te 'overtuigen'. Tijdens het gevecht dat Goku en Piccolo met Raditz voeren zien we voor het eerst iets van Gohans verborgen krachten en dankzij deze krachten kan Raditz verslagen worden. Piccolo traint Gohan gedurende een jaar en wordt Gohans mentor en vriend. Gohan wordt een echte krijger, hoewel hij nog vaak bang is. Gohan wordt steeds sterker en na de avonturen op Namek en de gevechten met de Androids neemt Goku hem mee naar de Hyperbolic Timechamber om hem te trainen. Inmiddels heeft Gohan al vaak zijn verborgen krachten getoond en Goku weet dat Gohan de enige is die Cell kan verslaan, maar dan moet hij die krachten wel kunnen gebruiken! In de Hyperbolic Timechamber wordt Gohan een Super Saiyan en net als Goku kan hij dat voor onbeperkte tijd blijven. Tijdens de Cell Games vertelt Gohan Cell over zijn krachten om hem te laten stoppen met de spelen, maar Cell wil juist die krachten zien. Als de Cell Juniors de Z-fighters bevechten en Cell Android 16 doodt komen Gohans verborgen krachten eindelijk los en wordt hij Super Saiyan 2. Hij is nu de allersterkste krijger en in dit niveau verslaat hij de Cell Juniors en Cell zelf.

In de zeven jaar die volgen komt Chi-Chi's droom uit; haar zoon Gohan wordt een succesvolle student. Gohan zit op de Orange Star High School en vecht nog maar weinig. In deze tijd beschermt hij de stad als de Great Saiyaman en ontmoet hij Mr. Satans dochter Videl. Enige tijd later neemt hij deel aan het 25e World Tournament, waar hij zijn vader terugziet vanuit het hiernamaals (Goku stierf tijdens de Cell Games) en vreemde figuren als Shin en Kibito ontmoet. Tijdens het toernooi wordt het verhaal van Majin Buu onthuld en samen met Goku en Vegeta vecht Gohan zich enige tijd later een weg door Babidi's schip. Tijdens zijn gevecht met Dabura blijkt dat Gohan is verzwakt in de afgelopen jaren. Gelukkig voor hem trekt Dabura zich terug. Als het gevecht tussen Goku en Majin Vegeta begint doet Gohan samen met Shin een poging om Majin Buu te stoppen, maar dit mislukt. Majin Buu slaat Gohan in elkaar en iedereen denkt dat hij dood is. Hij wordt echter door Elder Kai getraind op de planeet van de Kai's en hij bereikt daar het Mystic level. Hij keert terug naar de aarde en slaat Majin Buu behoorlijk in elkaar, totdat het monster Gotenks en Piccolo absorbeert. Als Goku verschijnt om met Gohan te fuseren absorbeert Buu Gohan. Vlak na Gohans bevrijding ontploft de aarde en sterft Gohan. Hij wordt teruggebracht met de Namek Dragon Balls en sticht een gezinnetje met Videl. Samen krijgen ze een dochter genaamd Pan.

In de jaren die volgen doet Gohan niets meer aan training en hij richt zich alleen op zijn studie en werk. In Dragonball GT wordt Gohan bezeten door Baby, maar gelukkig kan Goku Baby verslaan. Na dit gevecht sterft Gohans mentor Piccolo, wat hij natuurlijk erg naar vindt. Als de hel zich opent redt Gohan Pan van het monster Rylld. Later gaat Gohan met Uub, Goten, Trunks en Vegeta tegen Super #17 vechten, maar hij kan hem niet aan. Gelukkig kan Goku hem wel aan. Niet veel later helpt Gohan Goku nog in het gevecht tegen de Evil Shenrons, maar hij is niet opgewassen tegen de One Star Dragon, gezien het feit dat hij al heel lang niet meer getraind heeft. Wederom redt Goku de aarde en nadat de held afscheid heeft genomen leeft Gohan verder in vrede.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?