Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Goten

GotenGoten is de tweede zoon van Goku en Chi-Chi en is net als Gohan een half-Saiyan. Hij is vlak na de Cell Games geboren en groeit de eerste jaren van zijn leven zonder zijn vader op (Goku stierf tijdens de Cell Games). Chi-Chi traint hem en tijdens één van de trainingen wordt hij Super Saiyan. Zijn beste vriend is Trunks, de zoon van Bulma en Vegeta.

Als het 25e World Tournament nadert ontmoet Goten eindelijk zijn vader Goku. Hij neemt deel aan de junioren competitie van het World Tournament, waar hij in de finale verslagen wordt door Trunks (die iets sterker is doordat hij een jaar ouder is). Samen met Trunks neemt hij vermomd als Mighty Mask ook deel aan de senioren competitie van het World Tournament en ze belanden in de finale, waar Android 18 hen ontmaskert. Ze worden gediskwalificeerd en gaan richting de plek waar andere Z-fighters het tegen Majin Buu opnemen. Ze komen Piccolo, Krillin en Vegeta tegen. De Saiyan prins slaat de twee jongens vlak voor zijn kamikaze aanval op Majin Buu bewusteloos en ze ontwaken op Kami's Lookout. Hier leren Goku en Piccolo Goten en Trunks de Fusion Dance. Als Gotenks nemen ze het op tegen Majin Buu, die hen uiteindelijk absorbeert. Na hun bevrijding ontploft de aarde en de twee jongens sneuvelen. Goten wordt teruggewenst met de Namek Dragon Balls. In de tien jaar die volgen wordt hij getraind door Goku, die hem verplicht om deel te nemen aan het 28e World Tournament. Hier wordt Goten uitgeschakeld door zijn kleine nichtje Pan.

In Dragonball GT lijkt het erop dat Goten zijn vader gaat vergezellen in zijn zoektocht naar de Black Star Dragon Balls. Pan neemt echter zijn plaats in en hij blijft achter op aarde, waar hij een losbandig leven leidt. Hij heeft een vriendinnetje genaamd Paris en hij doet niets meer aan de martial arts. Niet veel later neemt Baby zijn lichaam over, maar gelukkig verslaat Goku Baby. De rust keert even terug, maar dan verschijnt Super #17 ten tonele. Ook is de hel geopend en Goten en Trunks nemen het op tegen allerlei ontsnapte monsters. Daarna vechten daarna ze samen met Uub, Vegeta en Gohan tegen Super #17. Als de Evil Shenrons de aarde teisteren neemt Goten het op tegen de One Star Dragon, maar kan niets tegen hem beginnen. Weer redt Goku de aarde en na diens afscheid leeft Goten verder in vrede.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?