Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Jaguar

JaguarJaguar zien we in DBZ Movie 11. Hij is in zijn jeugd goed bevriend met Mr. Satan. Allebei willen ze martial arts experts worden en langzaam maar zeker worden ze rivalen. Wanneer Mr. Satan Jaguar in de zesde klas verslaat moet hij zijn droom opgeven. Hij zint op wraak...

Jaren later is Jaguar een dikke rijke baron, wonend op een eiland, die alles te danken heeft aan de erfenis van zijn vader. Hij is bezig met het produceren van biokrijgers. Hiermee wil hij wraak nemen op Mr. Satan, die inmiddels de wereldkampioen martial arts is. Jaguar is erg in zijn nopjes wanneer een priester hem het bloed van de krijger Broly verkoopt. Hij gebruikt dit bloed om een kloon van Broly te gebruiken.

Jaguar stuurt een uitdaging naar Mr. Satan, om het tegen zijn biokrijgers op te nemen. Dankzij Android 18, Goten en Trunks worden die krijgers snel verslagen, maar dan laat Jaguar zijn sterkste krijger los; Broly. Het loopt uit op een chaos, want Jaguar en zijn wetenschappers kunnen Broly niet onder controle houden. Wanneer zijn hondje Broly aanvalt sterft hij, net als een aantal wetenschappers. Het laboratorium wordt compleet verwoest door het gevecht dat Goten, Trunks, Android 18 en later ook Krillin met Broly hebben. Jaguars hele eiland wordt vernietigd door de vrijgekomen biovloeistof. Jaguar weet te ontsnappen en gelukkig voor hem kan Broly toch nog verslagen worden wanneer hij in de zee komt. Na de film zien we hem nooit meer.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?