Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

King Kai / North Kai

King KaiNorth Kai, beter bekend als King Kai, staat bekend als een martial arts expert en een goede leraar. Ook beschikt hij over telepathische gaven en is hij dol op grappen.Hij woont op een kleine planeet aan het einde van de Snake Way in het hiernamaals, samen met de aap Bubbles en de krekel Gregory. Op het planeetje is de zwaartekracht tien keer zo groot als op aarde. We zien King Kai voor het eerst in Dragonball Z wanneer Goku bij hem traint na zijn dood in het gevecht tegen Raditz. Het belangrijkste wat King Kai Goku leert zijn Kaioken en de Spirit Bomb. Yamcha, Tien, Chiaotzu en Piccolo trainen na hun dood in de Saiyan Saga ook bij hem, totdat ze teruggewenst worden met de Dragon Balls.

Wanneer Cell tijdens de Cell Games zichzelf wil opblazen om zo de Z-fighters en de aarde te vernietigen, gebruikt Goku zijn Instant Transmission om Cell naar King Kai's planeet te transporteren. Daar ontploft Cell en Goku, King Kai, Gregory en Bubbles sterven. Na hun dood gaan King Kai, Gregory, Bubbles en Goku naar de planeet van de Grand Kai. In de anime wordt er een martial arts toernooi gehouden door de Grand Kai ter ere van de dood van King Kai. De andere Kai's vinden het erg grappig dat hij dood is.

Ook na de terugkeer van Goku naar de aarde in de World Tournament Saga blijft King Kai op de planeet van de Grand Kai wonen, hij wordt niet meer teruggewenst met de Dragon Balls. Zo nu en dan staat hij de Z-fighters nog bij met raad via zijn telepathische gaven.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?