Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Krillin

KrillinKrillin (een mens) sluit zich op jonge leeftijd aan bij de Oorinji tempel om zich te trainen in de martial arts. Hij scheert zich kaal en krijgt een tattoo van zes stippen op zijn hoofd, zoals dat gebruikelijk is in de tempel. De training gaat niet al te best, dus besluit hij bij de beroemde Master Roshi in de leer te gaan. Samen met Goku traint hij erg hard onder zijn nieuwe leermeester en hij neemt deel aan het 21e World Tournament, waar hij in de halve finale door Jackie Chun (Master Roshi in vermomming) uitgeschakeld wordt. Na dit toernooi traint hij verder met Master Roshi en beleeft wat avonturen in de strijd tegen het Red Ribbon Army. Drie jaar later schrijft Krillin zich in voor het 22e World Tournament, waar Goku hem in de halve finale uitschakelt. Na het toernooi wordt hij vermoord door Tambourine, een handlanger van Piccolo Devil. Nadat Goku Piccolo Devil verslaat wordt Krillin weer tot leven gewenst met de Dragonball, en hij traint tot het 23e World Tournament. Op dit toernooi schakelt Piccolo hem in de kwartfinale uit.

Krillin traint nog vijf jaar bij Master Roshi en dan begint Dragonball Z. Samen met Yamcha, Tien, Chiaotzu en Yajirobe traint hij gedurende een jaar bij Kami om de naderende Saiyans weerstand te kunnen bieden. Krillin overleeft het gevecht tegen Nappa en Vegeta en vertrekt naar Namek om daar de Dragon Balls te verzamelen. Hij wil namelijk zijn in het gevecht gesneuvelde vrienden terugwensen. Na ontmoetingen met onder andere Dende, Guru (die zijn kracht vergrootte) en de Ginyu Force begint het gevecht tegen de tiran Frieza. In dit gevecht sterft Krillin voor de tweede keer; hij wordt vermoord door Frieza. Na het gevecht wordt hij weer teruggewenst en hij krijgt voor het eerst een vriendin (Maron). Na de Garlic Jr. Saga gaan ze uit elkaar en Krillin traint drie jaar lang voor de door Trunks voorspelde aankomst van de Androids. Tijdens de Androids Saga raakt hij verliefd op Android 18, die aanvankelijk niets van hem wil weten. Maar zeven jaar na de Cell Games wonen ze samen in Kame House en hebben ze een dochter genaamd Marron (vernoemd naar Maron). Ook heeft Krillin zijn haar weer laten groeien.

Android 18 dwingt Krillin om mee te doen aan het 25e World Tournament, maar dat toernooi wordt verstoord door het Majin Buu-gebeuren. Krillin helpt Goku en Piccolo een beetje om Trunks en Goten de Fusion Dance te leren. Na het gevecht tussen Gotenks en Majin Buu verandert Buu Krillin en zijn familie in snoepjes en eet hen op. Krillin traint eventjes in het hiernamaals en wordt daarna voor de derde maal tot leven gewenst. Twintig jaar lang leeft hij vredig met zijn familie, totdat een familieuitstapje ruw verstoord door Android 17. De Android wil Android 18 meekrijgen om samen weer de wereld te terroriseren en als Krillin hem tegen wil houden wordt hij gedood. Na het gevecht tegen de Evil Shenrons wordt Krillin voor de vierde keer tot leven gewenst. Na Goku's afscheid aan het einde van Dragonball GT slijt hij de rest van zijn dagen samen met zijn familie vredig in Kame House.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?