Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Mr. Satan (aka. Hercule)

Mr. Satan (aka. Hercule)We zien Mr. Satan voor het eerst in de Cell Games Saga. Hij heeft het 24e World Tournament gewonnen (daar deden geen Z-fighters aan mee) en is op dat moment dus de wereldkampioen in de martial arts. Hij neemt deel aan de Cell Games, maar wordt meteen door Cell de ring uitgeslagen. Hij schuift zijn verlies op verzonnen maagkrampen en schept tijdens de rest van de spelen op over zijn kracht. Wel is hij degene die Android 16 naar Gohan brengt, wat een cruciaal moment is in het gevecht. Na de spelen denkt iedereen dat Mr. Satan Cell verslagen heeft.

Zeven jaren gaan voorbij na de Cell Games. Het 25e World Tournament begint en tot Satans grote schrik verschijnen de krijgers van de Cell Games daar. Ook is één van hen bevriend met zijn dochter Videl. Door tussenkomst van Babidi vertrekken alle Z-fighters, behalve Android 18 en Mighty Mask (Trunks en Goten in vermomming). Er volgt een Battle Royale, waar Mighty Mask wordt gediskwalificeerd als men erachter komt wie er onder de vermomming zitten. Satan gooit het met Android 18 op een akkoordje en wint voor de tweede maal het World Tournament. Niet lang daarna wordt hij goede vrienden met Fat Buu en hij helpt goed mee in het gevecht tegen Kid Buu op Shins planeet. Na het gevecht tegen Kid Buu trekt Fat Buu, die voortaan door het leven gaat als Mr. Buu, bij hem in. In de World Tournaments die volgen is Mr. Satan steeds eerste en Mr. Buu tweede, ook als er Z-Fighters meedoen (ze laten hem winnen).

Mr. Satan wordt op aarde gezien als de grootste held, ook al is hij in werkelijkheid een wat laffe man. Wel is hij sterker dan de gemiddelde aardbewoner en hij helpt de Z-fighters met wie hij vrienden wordt (zeker nadat Gohan en Videl een relatie krijgen) een aantal keren erg goed. Een grappig detail is dat Mr. Satan één van de weinige karakters in Dragonball Z is die geen een keer op een onnatuurlijke wijze dood gaat.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?