Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Paragus

ParagusLang geleden werd op de planeet Vegeta een baby geboren met een uitzonderlijk hoog power level van 10.000. Zijn naam was Broly. King Vegeta gaf het bevel de baby en zijn vader Paragus te doden, want zijn kracht was te groot en hij deed prins Vegeta maar zwak lijken. Het bevel werd niet goed uitgevoerd; Broly en Paragus werden voor dood achtergelaten, maar ze leefden nog. Toen Frieza de planeet Vegeta opblies zorgde Broly's uitzonderlijke kracht ervoor dat hij zichzelf en zijn vader kon redden.

In de jaren die volgden werd Broly steeds sterker en verwoestte hij een groot deel van het universum als de 'Legendary Super Saiyan'. Op den duur wist Paragus hem in bedwang te krijgen door middel van een mechanisme dat zijn krachten onder controle hield. Paragus wilde wraak nemen op de overgebleven Saiyans, gezien het feit dat King Vegeta hem en zijn zoon wilde doden. Bovendien waren zij de enige die konden voorkomen dat Broly en hij het hele universum zouden overnemen. Dus zocht hij een waardeloze planeet uit en ging naar de aarde, dat is wanneer we hem het eerst zien, in DBZ Movie 8.

Wanneer Paragus naar de aarde komt zoekt hij Vegeta op en hij vertelt hem dat hij de planeet Vegeta heeft herbouwd: New Vegeta! Hij wil er weer een groot rijk van maken. Ook bedreigt de Legendary Super Saiyan de planeet, daarom heeft hij Vegeta nodig. Vegeta, Trunks, Goku, Gohan, Piccolo, Master Roshi, Oolong en Krillin volgen Paragus naar de planeet. Daar ontmoeten ze Broly, een zwak lijkende rustige jongeman. Al snel komen de Z-fighters erachter dat Paragus hen in de maling heeft genomen; de planeet is waardeloos. Paragus onthult dan dat hij de planeet heeft uitgekozen omdat er een meteoriet aankomt die de planeet zal verwoesten met hen erop. Hijzelf zal een basis op aarde gaan maken. Plotseling kan Paragus Broly niet meer houden. Gedreven door zijn haat tegen vooral Kakarot (Goku) roept hij zijn krachten op en begint te vechten. Wanneer Paragus dan maar alleen van de snel ontploffende planeet wil vluchten, perst Broly hem in zijn Saiyan Spacepod fijn. De dood volgt snel.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?