Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Piccolo Devil

Piccolo DevilLang geleden braken er slechte tijden aan op de planeet Namek. Een Namekian genaamd Katassu stuurde zijn zoon in een ruimteschip weg van de planeet. Het schip landde op aarde. De jonge Namekian bleef een tijd wachten op zijn vader. Toen die na een lange tijd nog niet gekomen was trok de zoon van Katassu de wijde wereld in. Onderweg hoorde hij van de Guardian of the Earth en hij besloot bij hem in de leer te gaan. De Guardian had in die tijd nog een leerling: Garlic. Het doel van de Namekian was om zijn meester op te volgen na diens dood. In zijn leerperiode creŽerde hij ook de Black Star Dragonballs (het maken van Dragon Bballs was gebruikelijk op Namek), maar zijn meester wist dat deze set te krachtig was en verstopte hem in het paleis. De Guardian wilde de Namekian pas aanstellen als zijn opvolger wanneer hij het kwaad uit zijn lichaam had verdreven. Dat deed Katassu's zoon en zo leefde hij verder als de goede Kami en de kwaadaardige Piccolo Devil.

Het is Piccolo Devils plan om de wereld te veroveren, dus veroorzaakt hij overal chaos en rampen. De leraar van Roshi en Shen, Master Mutaito, gebruikt de Mafuba techniek om Piccolo Devil in een rijstkoker op te sluiten. Hierbij laat hij zelf het leven. Vele jaren heeft een slechterik genaamd Pilaf ook het plan opgevat om de wereld te veroveren. Hiervoor wil hij de Dragon Balls gebruiken. Pilaf wil de hulp van de sterke Piccolo Devil bij zijn zoektocht. Ook wil hij dat de Namekian Goku doodt, die steeds opnieuw zijn plannen dwarsboomt. Pilaf bevrijdt Piccolo Devil uit de rijstkoker. De inmiddels oude geworden Piccolo Devil bedriegt Pilaf en gebruikt hem als een soort slaaf. Ook creŽert hij twee helpers, genaamd Tambourine en Cymbal, die hij opdracht geeft iedereen te doden die de Mafuba techniek kan gebruiken, zodat hij niet weer opgesloten kan worden. Zo worden een aantal martial arts experts vermoord, waaronder Krillin. Goku neemt wraak door Tambourine te doden en Yajirobe doodt Cymbal. Na deze actie verslaat Piccolo Devil Goku en laat hij hem voor dood achter.

Niet veel later probeert Master Roshi de Mafuba op Piccolo Devil. De aanval mislukt en Roshi sterft aan de gevolgen van de techniek. Piccolo Devil heeft inmiddels alle Dragon Balls verzameld en wil zijn wens gaat doen. Chiaotzu probeert zijn plan te verijdelen en moet dat met de dood bekopen. Vervolgens wenst Piccolo Devil de eeuwige jeugd, wat betekent dat hij weer net zo sterk wordt als vroeger. Terwijl Goku op weg is naar Korin om daar te trainen neemt Piccolo Devil de wereldmacht over. Tien wil ook de Mafuba op hem gaan proberen, maar Piccolo Devil laat het gevecht over aan een nieuwe helper die hij creŽert: Drum. Goku verschijnt net op tijd om te voorkomen dat Drum Tien afmaakt en doodt het monster zonder al te veel moeite. Vervolgens begint de strijd tussen Goku en Piccolo Devil. Het is een enorme strijd, maar uiteindelijk lijkt Piccolo Devil te winnen. Maar wanneer hij op Goku afvliegt om hem de genadeklap te geven gebruikt Goku zijn laatste kracht om door Piccolo Devil heen te schieten. De stervende Piccolo Devil spuugt een ei uit, waar later Piccolo uit komt, en geeft hem mee dat hij hem moet wreken. Vervolgens ontploft hij, wat het einde van ťťn van de belangrijkste vijanden uit Dragonball betekent.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?