Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Piccolo

PiccoloVlak voor zijn dood spuugt Piccolo Daimaoh een ei uit, waaruit niet vele later Piccolo wordt geboren. Net als wijlen zijn vader haat hij Goku en hij traint hard om hem te kunnen verslaan. Op het 23e World Tournament vecht de jonge Namek eindelijk tegen zijn rivaal Goku, maar hij wordt verslagen. In de jaren daarna traint hij verder.

Als de Saiyan Raditz op aarde arriveert moet Piccolo noodgedwongen met Goku samenwerken. Ook ziet hij de verborgen kracht van diens zoon Gohan. Na de dood van Goku besluit Piccolo om Gohan te gaan trainen, zodat hij de Z-fighters kan helpen in de strijd tegen de naderende Nappa en Vegeta. Tijdens de training krijgen Piccolo en Gohan een band en in de strijd tegen Nappa offert Piccolo zich op voor zijn eerste vriend.

In het hiernamaals traint Piccolo bij King Kai, totdat hij door middel van de Namek Dragon Balls zijn leven terugkrijgt en naar Namek wordt geteleporteerd. Daar neemt hij een zwaargewonde Nail in zijn lichaam op en hij gaat de strijd met Frieza aan. In de jaren na de gebeurtenissen op Namek blijft Piccolo trainen en tussendoor helpt hij nog mee met het verslaan van Garlic Jr.

Als op den duur de aarde geteisterd wordt door de Androids en Cell, besluit Piccolo te fuseren met Kami, zodat de twee delen van de Namek die Piccolo Daimaoh en Kami vroeger vormden weer samenkomen. Het lichaam van Piccolo wordt gebruikt voor de fusie en hij blijft ook voortgaan onder de naam Piccolo. In deze tijd is Piccolo de sterkste krijger! In de tien dagen voor de Cell Games traint hij in de Hyperbolic Timechamber, maar tegen die tijd hebben de Saiyans hem weer aan alle kanten ingehaald qua kracht. Na de Cell Games verblijft hij zeven jaar bij Dende en Mr. Popo.

In de strijd tegen Majin Buu leert Piccolo Goten en Trunks de Fusion Dance. Later wordt hij geabsorbeerd door Buu. Als Goku en Vegeta hem net bevrijd hebben sterft hij bij de ontploffing van de aarde. Nadat hij weer tot leven gewenst is traint hij tien jaar lang tot het 28e World Tournament.

Het duurt weer tien jaar tot we Piccolo weer zien; wanneer Bebi is verschenen. Na het gevecht tegen Bebi dreigt de aarde door de Black Star Dragon Balls te gaan ontploffen. Goku brengt de hele wereldbevolking in veiligheid op de planeet New Plant, maar Piccolo blijft op de aarde, want als hij sterft zullen de Black Star Dragonballs verdwijnen. In het hiernamaals helpt Piccolo Goku te ontsnappen uit de hel en hij blijft daar als een soort beschermheer om de orde te handhaven. In de laatste aflevering van Dragonball GT komt zijn oude rivaal Goku afscheid van hem nemen. Goku is nu veel sterker dan Piccolo en ze zijn vrienden geworden.

Hoewel Piccolo het grootste deel van de tijd niet de sterkste krijger in de Dragonball trilogie is, is hij zeker één van de belangrijkste! Hij is erg waardevol voor de Z-fighters en hij is vaak (vooral in de DBZ Movies) de redder in nood.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?