Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Tien

TienTien is een aardling die zelf een aantal goede technieken heeft ontwikkeld, zoals Solar Flare en Multiform. Zijn beste vriend is Chiaotzu. Samen trainen ze onder Master Shen. We zien Tien voor het eerst tijdens in Dragonball, tijdens het 22e World Tournament. Hij wint dat toernooi (hij verslaat Goku op het nippertje in de finale) en als hij inziet dat zijn leermeester slecht is verlaat hij hem. Tien sluit zich aan bij de Z-fighters en verblijft enige tijd bij Master Roshi. Nadat Piccolo Devil Master Roshi en Chiaotzu doodt traint hij zichzelf in de Mafuba-techniek, maar die techniek hoeft hij nooit te gebruiken, aangezien Goku Piccolo Devil doodt.

Nadat Chiaotzu terug tot leven is gewenst traint Tien tot het 23e World Tournament, waar Goku hem verslaat. Hierna traint hij in de bergen totdat hij gewaarschuwd wordt dat twee kwaadaardige Saiyans de aarde naderen. Hij verlaat zijn vriendin Lunch en traint gedurende een jaar met Krillin, Yamcha, Chiaotzu en Yajirobe op Kami's Lookout. In het gevecht tegen Nappa moet Tien toezien hoe Chiaotzu sterft na een mislukte kamikazeaanval op Nappa en hij geeft alles wat hij heeft tegen Nappa. Als zijn energie op is sterft hij, ook hij heeft gefaald in het doden van Nappa. In het hiernamaals traint hij bij King Kai, totdat hij aan het einde van de Frieza Saga wordt teruggewenst met de Dragon Balls.

Na Trunks' voorspelling over de Androids, keert Tien met Chiaotzu terug naar de bergen en traint daar drie jaar lang. Toch verslaat Android 17 hem met groot gemak. Hierna helpt hij nog om Cell ervan te weerhouden Android 18 te absorberen (wat uiteindelijk wel gebeurt) en na de Cell Games trekt hij zich weer terug in de bergen. Jaren later redt hij Gohan van de dood in zijn gevecht tegen Super Buu en wordt vervolgens met gemak door Super Buu verslagen. Als de aarde ontploft door toedoen van Kid Buu, sterft Tien voor de tweede keer. Na de Kid Buu Saga wordt hij weer tot leven gewenst.

Tien traint twintig jaar in de bergen, totdat de aarde driegt te gaan ontploffen door de Black Star Dragon Balls. Hij wordt naar de Planet Plant vervoerd met een reddingsschip en aanschouwt de tweede ontploffing van de planeet aarde. Als de aarde weer terug is traint hij verder in de bergen, wat hij voor zover wij weten de rest van zijn leven blijft doen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?