Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Future Trunks

Future TrunksIn een andere tijdlijn dan die wij kennen, verschijnen er op een dag twee kwaadaardige Androids: #17 en #18. De Z-fighters zijn onvoorbereid en Piccolo, Vegeta, Yamcha, Tien en Krillin sneuvelen in het gevecht tegen de twee. Alleen Gohan en Trunks blijven over. Dertien jaar na dato is Trunks vastbesloten om de twee Androids te doden en gaat in de leer bij Gohan. Tijdens de training wordt hij een stuk sterker en hij komt erg dicht bij het Super Saiyan niveau. Als de Androids Gohan ook vermoorden wordt hij uit woede en verdriet werkelijk een Super Saiyan en hij traint nog drie jaar verder. Hij neemt het op tegen #17 en #18, maar wordt verslagen. Als zijn moeder Bulma hem nadien vertelt over Goku (die in deze tijdlijn voor de aankomst van de Androids aan een hartvirus gestorven is) wil hij hem ontmoeten. Misschien kan Goku hem helpen en hij kan een andere tijdlijn waarschuwen voor de Androids.

Trunks vertrekt in een tijdmachine en gaat naar de tijdlijn die wij kennen. Hier verslaat hij Frieza en zijn vader King Cold, die net naar de aarde gekomen waren om wraak op Goku te nemen. Hierna vertelt Trunks Goku over de Androids, die in deze tijdlijn over drie jaar zullen arriveren. Ook geeft hij Goku een medicijn tegen de hartziekte die hij zal krijgen. Hij neemt afscheid en gaat drie jaar verder in de tijd, nog steeds in dezelfde tijdlijn. Hij schrikt als hij ziet dat de Androids 16, 19 en 20 erbij gekomen zijn en hij sluit zich aan bij de Z-fighters. Ze zijn nog steeds geen partij voor #17 en #18 en als Cell de aarde ook nog bedreigt gaat Trunks samen met zijn vader Vegeta trainen in de Hyperbolic Time Chamber. Als hij hieruit komt heeft Cell reeds zijn tweede vorm bereikt en na een gevecht biedt Vegeta hem de kans om zijn derde en perfecte vorm te bereiken. In deze vorm verslaat hij Vegeta en nu is het Trunks' beurt om tegen het monster te vechten. In de Hyperbolic Time Chamber heeft Trunks het niveau van Ascended Super Saiyan bereikt, net als zijn vader, maar ook nog een hoger niveau! Als Ultimate Super Saiyan is hij veel sterker dan Cell, maar ook een stuk trager en hij verliest. Cell spaart zijn leven, omdat hij de Cell Games wil gaan organiseren. Tijdens de spelen houdt Trunks zich vrij afzijdig, maar vecht nog wel tegen een Cell Junior. Nadat Cell terugkeert na zijn zelfvernietiging vermoordt hij Trunks.

Na de Cell Games wordt Trunks met de Dragon Balls weer tot leven gewenst. Niet veel later vertrekt hij naar zijn eigen tijd(lijn). Hij is nu sterk genoeg om de Androids en Cell daar te verslaan en hij leeft verder in vrede.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?