Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Trunks

TrunksDeze Trunks is de Trunks uit de 'gewone' tijdlijn. Hij is het eerste kind van Bulma en Vegeta en wordt ergens in de drie jaar voor de aankomst van de Androids geboren. Gedurende de Androids en Cell Saga's is hij nog maar een baby en wie zien hem voor het eerst echt in actie in de Great Saiyamen Saga. Trunks is dan acht jaar oud, en net als zijn beste vriend Goten al in staat om Super Saiyan te worden. Samen doen ze mee aan de junioren competitie van het 25e World Tournament. Zonder al te veel moeite bereiken ze beiden de finale en een spannend gevecht begint. Uiteindelijk wint Trunks, die, doordat hij een jaar ouder is, toch iets sterker is dan Goten. Al snel gaan de meeste Z-fighters er vandoor wanneer Majin Buu teruggebracht dreigt te worden. Trunks en Goten nemen, vermomd als Mighty Mask, ook deel aan de senioren competitie van het wereld kampioenschap. Tenminste, totdat Android 18 hen ontmaskert. Ze worden gediskwalificeerd en gaan naar de plek waar Vegeta net tegen Majin Buu vecht. Trunks verdedigt zijn vader, die hij erg respecteert, door Buu weg te trappen wanneer hij hem in elkaar slaat. Terwijl Buu langzaam terugkeert vertelt Vegeta Trunks dat hij goed op zijn moeder moet passen en dat hij om hem geeft. Trunks begrijpt er niets van. Uiteindelijk slaat Vegeta Trunks en Goten bewusteloos en Piccolo brengt hen naar Kami's Lookout.

Wanneer Trunks bijkomt is zijn vader dood; Vegeta heeft een zelfmoordaanslag op Majin Buu gepleegd, die het monster heeft overleefd. Samen met Goten leert hij eerst van Goku en later van Piccolo de Fusion Dance. Als Gotenks proberen de jongens Majin Buu te overwinnen, maar uiteindelijk absorbeert hij hen. Vlak nadat Goku en Vegeta hen uit het lichaam van Buu hebben gehaald ontploft de aarde, met hen erop. In de Kid Buu Saga wordt Trunks, net als vele anderen, teruggewenst met de Dragon Balls. Gedurende de tien jaar die volgen traint hij nauwelijks. Hij is nog wel aanwezig bij het 28e World Tournament, inmiddels 18 jaar oud.

Weer tien jaar later, in Dragonball GT is Trunks de directeur van Capsule Corp. Al snel gaat hij met Goku en Pan op zoek naar de Black Star Dragon Balls. Tijdens de reis en de avonturen die volgen is hij nog erg behulpzaam, ook in de gevechten, maar uiteindelijk draait het toch vooral om Goku.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?