Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Vegeta

VegetaVegeta zien we voor het eerst in Dragonball Z. Hij is de zoon van King Vegeta en hij is dus de prins der Saiyans. Hij is erg trots en wil altijd de beste zijn. Tijdens de vernietiging van zijn thuisplaneet verblijft Vegeta in Frieza's schip en later wordt hem wijsgemaakt dat de planeet vernietigd is door een meteorietenstorm, maar hij weet dat Frieza erachter zit. Jarenlang werkt hij voor Frieza, wachtend op de dag dat hij sterk genoeg is om hem te verslaan.

Als hij van Raditz over de Dragon Balls op aarde hoort, reist hij er met Nappa heen om onsterfelijkheid te wensen. Hij wordt echter verslagen door Goku en sinds die tijd zijn ze rivalen. Na zijn nederlaag vertrekt Vegeta naar Frieza Planet 79 om te genezen van zijn wonden en vervolgens zet hij koers naar Namek voor een andere set Dragon Balls. Frieza is daar al bezig met het verzamelen van de Dragon Balls en hij werkt zijn vroegere meester flink tegen. Uiteindelijk komt het tot een confrontatie. Vegeta gelooft dat hij een Super Saiyan is en hij denkt sterk genoeg te zijn om Frieza te verslaan. Tijdens hun gevecht blijkt dat hij zich vergist heeft en Frieza doodt hem. Voor zijn dood toont hij nog wel wat gevoel, hij vindt het namelijk verschrikkelijk dat Frieza hem zo gemaakt heeft als hij is, hij huilt zelfs.

Later wordt hij weer tot leven gebracht met de Dragon Balls en na de voorspelling van Future Trunks van de aankomst van de Androids traint hij drie jaar lang harder dan ooit tevoren. In die tijd woont hij bij Bulma en samen krijgen ze een kind: Trunks. Ook bereikt hij tijdens zijn training eindelijk het Super Saiyan level. Later bereikt hij tijdens zijn training in de Hyperbolic Timechamber het Ascended Super Saiyan level. Na de Cell Games is hij verbitterd over de dood van Goku, hij had graag opnieuw tegen hem gevochten.

Vegeta blijft trainen en als Goku terugkeert op aarde laat hij zich overnemen door Babidi om zo sterker te worden. In deze staat bereikt hij het Super Saiyan 2 level. Hij vecht weer met Goku, maar de strijd eindigt onbeslist. Vegeta gaat tegen Majin Buu vechten en om zijn familie te redden pleegt hij een zelfmoordaanslag op Buu, die het monster overleeft. Later laat King Yemma Vegeta terugkeren naar de aarde om Goku te helpen in het gevecht tegen Buu. In de eindstrijd tegen Kid Buu wordt Vegeta weer tot leven gewenst. Ook beseft hij nu dat Goku de beste is.

Met Bulma krijgt Vegeta een tweede kind: dochter Bra. In Dragonball GT wordt hij nog even overgenomen door Baby. Ook bereikt hij door een machine van Bulma net als Goku het Super Saiyan 4 level. Als Goku aan het einde van Dragonball GT sterft is Vegeta bedroefd om het feit dat hij nooit meer tegen Goku zal kunnen vechten, hoewel je kunt stellen dat Goku Jr. en Vegeta Jr. hun strijd voortzetten.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?