Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Vegito

Vegito Vegito is een fusie van Goku en Vegeta, die ze uitvoeren in de Fusion Saga om Super Buu te verslaan. De naam Vegito (Vegetto in de originele Japanse versie) is opgebouwd uit Vegeta en Kakarot (Goku's originele Saiyan naam). Vegito heeft meer het uiterlijk van Goku en het karakter van Vegeta. Vegito is de sterkste personage uit heel Dragonball Z.

Op het moment dat Gohan lijkt te verliezen van Super Buu geeft Elder Kai zijn leven aan Goku. Als Goku terugkeert naar de aarde geeft hij hem ook zijn Potara oorringen mee, zodat hij met Gohan kan fuseren. Als één sterke krijger kunnen ze Super Buu verslaan! Goku keert terug, maar doordat Super Buu Gohan absorbeert kan Goku niet meer met hem fuseren. Gelukkig heeft King Yemma Vegeta ook weer terug laten keren naar de aarde, hoewel hij nog steeds dood is. Eerst stribbelt Vegeta wat tegen, maar als hij ziet dat ze Super Buu niet afzonderlijk kunnen verslaan, stemt hij er mee in om te fuseren. Dat doen Goku en Vegeta, en een nieuwe krijger is geboren: Vegito!

Vegito slaat Super Buu meerdere malen in elkaar, maar deze herstelt zichzelf steeds weer. Op den duur wordt Vegito Super Saiyan 2 en ze vechten verder. Super Vegito overheerst erg in het gevecht, en Buu's aanvallen hebben geen effect op hem. Tijdens het gevecht wordt ook duidelijk dat Super Vegito Instant Transmission (een techniek van Goku) beheerst, wat natuurlijk logisch is. Na nog een schermutseling verandert Super Buu de Super Saiyan in een koffiesnoepje. Maar zelfs in deze vorm slaat Vegito Buu nog in elkaar en uiteindelijk verandert Super Buu hem weer terug naar zijn normale vorm. Nu heeft hij tenminste meer kans om hem te raken. De twee gaan weer vechten en Vegito knalt hem uit elkaar. Super Buu herstelt zich weer, maar zijn hoofdtentakel zwerft nog los rond. De tentakel gaat om Super Vegito's lichaam heen, maar hij kan nog een schild om zijn lichaam vormen. Zo wordt Vegito geabsorbeerd in het lichaam van Buu. Zodra hij binnen is en zijn schild laat verdwijnen stopt de fusie en Goku en Vegeta zijn weer gesplitst. Dit is een geluk voor Vegeta, aangezien de fusie normaal permanent zou zijn en hij het vreselijk vond. Hij vernietigt zijn Potara oorring en we zien Vegito nooit meer terug.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?