Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

1. The Mysterious Dragonballs Appear! Goku Becomes a Child!

Na de dood van Majin Buu is alles weer normaal en alle slachtoffers zijn teruggewenst. Ondertussen is de reïncarnatie van Buu, genaamd Uub, bezig met het examen van zijn training tegen zijn meester Goku. Er wordt flink gevochten in de Lookout en er wordt veel vernietigd zowel aan de binnenkant als de buitenkant.

Ondertussen komt er een klein vliegtuigje naar de Lookout gevlogen met als een van de passagiers Pilaf. Pilaf is een oude bekende van Goku, namelijk zijn eerste vijand in Dragon Ball. Er wordt gezegd dat er een hevig gevecht gaande is, maar Pilaf zegt dat zijn plannen gewoon door moeten gaan, wat er ook gebeurt. Uub en Goku zijn nog steeds aan het vechten en ze zijn erg aan elkaar gewaagd. Pilaf probeert met zijn handlanger boven op de Lookout te komen, maar dat blijkt geen makkelijke opgave te zijn. Goku en Uub schieten een enorme Ki Blast op elkaar af en Uub lijkt te winnen, maar Goku kan nog op tijd de bal weer richting Uub slaan, die hem vervolgens makkelijk ontwijkt. Boven in de Lookout, waar Dende en Mr. Popo zijn, begint alles te trillen en wordt alles bijna vernietigd. Pilaf wordt weggeschoten in een muur.

Pilaf begint te vertellen hoe hij de na al die jaren met bloed, zweet en tranen de Dragon Balls weer op het spoor is. Hij zal nog lang niet opgegeven, stapt weer in zijn machine en gaat weer verder. Ze worden weer weggeschoten door een enorme knal, waardoor de Lookout helemaal verwoest wordt. Eindelijk komen Uub en Goku naar buiten en zijn heel erg verzwakt en gewond. Dende vraagt aan Goku of Uub geslaagd is. Goku kan niet wachten tot het volgende gevecht tegen Uub. Uub valt voorover in Mr. Popo's armen en Goku valt achterover van vermoeidheid.

Pilaf heeft zijn doel eindelijk bereikt en alle zeven Dragon Balls liggen voor hem op tafel, alleen er ligt wel wat stof op. Hij poetst ze schoon en laat ze zien aan zijn handlangers. Eén van de handlangers kijkt verbaasd op, want deze keer zijn er geen rode sterren maar zwarte sterren op de Dragon Balls. Pilaf zegt heel trots tegen zijn handlangers dat het fantastisch is, maar ze antwoorden niet. Pilaf wordt boos en trekt het kleedje onder de Dragon Balls weg, zodat één van de Dragon Balls op het hoofd van een van de handlangers valt. Pilaf legt uit dat deze Dragon Balls zijn gemaakt voor de splitsing van Kami en Piccolo en daarom veel sterker zijn dan de gewone Dragon Balls.

Nadat Dende Goku en Uub weer heeft geheeld, zegt Uub dat het hem spijt dat ze zoveel ravage hebben aangericht. Maar Dende zegt dat Mr. Popo dat wel zal maken. En het was beter dat ze de wedstrijd hier in de Lookout hebben gehouden in plaats van op de aarde, want die had het dan niet lang volgehouden. Uub bedankt iedereen en vliegt weg.

Pilaf heeft alle Dragon Balls bij elkaar gelegd en staat op het punt om Shenron op te roepen. Één van de handlangers moet huilen, omdat ze er zoveel jaren voor hebben moeten zoeken en dat het nu eindelijk gelukt is.

Goku heeft zich helemaal vol gegeten en de tafel staat helemaal vol met lege borden.

Pilaf roept Shenron op en de Dragon Balls beginnen te gloeien. Een rode draak verschijnt.

Goku ziet dat het donkerder is geworden en hoort in een andere kamer mensen praten. Hij loopt er naar toe en als de handlangers van Pilaf Goku zien verstijven ze helemaal van angst. Goku herkent Pilaf en zegt dat het een hele tijd is geleden dat ze elkaar voor het laatst hebben gezien. Pilaf herkent Goku echter niet. Zijn handlanger, die Goku wel herkend heeft, brengt Pilaf op de hoogte. Pilaf zegt dat Goku altijd degene was die zijn plannen dwarsboomde. Goku vraagt wat ze hier doen en Pilaf antwoordt dat ze hier niets doen. Natuurlijk gelooft Goku dat niet. Pilaf laat zijn mannen aanvallen en ze schieten drie kannonen af. Goku houdt ze makkelijk tegen en zegt dat ze in al die jaren niet zijn veranderd. Pilaf zegt dat als Goku zo klein was als een kind Pilaf hem makkelijk kon verslaan. De draak neemt die wens letterlijk op en vervult de wens van Pilaf. Goku wordt weer klein! Dende en Mr. Popo rennen naar de kamer om te kijken wat er zich afspeelt. Pilaf kijkt verbaasd toe hoe Goku weer klein wordt. Goku heeft het nog niet door. De draak zegt vaarwel en de Dragon Balls verdwijnen weer.

King Kai praat met Dende en hij legt alles uit. King Kai is verbaasd dat de Black Star Dragon Balls nog bestaan. King Kai zegt tegen de kleine Goku dat er maar een manier is om Goku weer volwassen te krijgen, namelijk door Black Star Dragon Balls te verzamelen en Shenron weer op te roepen. Mr. Popo vertelt dat het niet gemakkelijk zal worden om de Dragon Balls weer op te sporen, omdat ze in plaats van over de aarde over het hele universum zijn verspreid. King Kai zegt dat Popo gelijk heeft. Goku vertrekt weer naar Chi-Chi en de anderen. King Kai zegt dat Goku niet weet hoe ernstig de situatie nu is.

In de stad wordt een bank overvallen en worden mensen gegijzeld. Er staan tientallen politiemensen voor de bank. De man schiet een keer en raakt een lamp, die vervolgens op het hoofd van Goku valt die lekker aan het eten is. Goku pakt de lamp gewoon op en zegt dat ze rustig moeten doen omdat hij aan het eten is. De overvallers eisen een auto en beginnen weer te schieten en de politie kan niets anders doen dan een auto geven.

Master Roshi in zijn zomerse kleren uit een bus en probeert meteen meisjes te vragen of ze een kopje koffie met hem gaan drinken.

Ondertussen loopt een jongen samen met Pan, de dochter van Videl en Gohan, over straat en de jongen zegt dat een droom uitkomt omdat hij met Pan uit mag.

De overval is nog steeds bezig en een meisje komt wat eten brengen naar de mannen die de bank hebben overvallen.

Pan en de jongen willen naar de bioscoop, maar de agent zegt dat dat niet mag, omdat er een bankoverval gaande is. Pan vindt dit niet leuk. Een bewaker heeft wat gedronken van het drinken wat de overvallers hadden gekregen en valt meteen in slaap. De overvallers vinden dat niet leuk en dreigen te schieten. De politie doet nu alles voor de overvallers, zodat ze niet gaan schieten. Maar de overvallers beginnen toch te schieten. Door het geschiet van de overvallers stort het dak van het restaurant in waar Goku zit te eten. Goku vindt dat niet leuk.

Pan wil niet meer wachten, omdat ze naar de bioscoop wil. Ze gaat naar de overvallers toe en schakelt één van de overvallers uit. Een andere overvaller dreigt te schieten, maar dan komt Goku, nog met zijn bord eten in zijn hand, en zegt dat de overvallers niet moeten schieten en dat ze rustig moeten zijn. Pan weet echter nog niet dat de kleine Goku, haar opa is, en zegt dat Goku moet gaan omdat hij niet kan vechten. Pan verslaat alle overvallers makkelijk en de jongen waar Pan mee uit was wordt bang en wil weg gaan. Pan zegt dat ze nu wel naar de bioscoop kunnen gaan, maar de jongen dumpt Pan. Ze vindt dat niet leuk en wil gaan huilen, maar dan roept Master Roshi haar. Roshi loopt door de mensenmassa naar Pan toe en botst expres tegen de meisjes aan die hij tegenkomt. Dan ziet hij Goku en zegt dat Goku hem bekend voorkomt. Daarna begint hij opnieuw meisjes te versieren. Goku zegt dan wie hij is en Master Roshi kijkt verschrikt op. Hij is blij dat Goku weer terug is. Pan kijkt naar Goku en zegt in zich zelf dat het niet kan dat Goku haar opa is, omdat hij zo klein is. Roshi vraagt aan Goku of hij zelf weet dat hij zo klein is en Goku legt uit hoe het is gekomen is. Hij vraagt of het goed gaat met Chi-Chi, maar Roshi kan daar geen antwoord op geven, omdat Pan voor hem springt en roept dat Goku haar opa niet kan zijn.

Goku is weer thuis gekomen met Pan en Chi-Chi barst in tranen uit. Gohan, die nu veel ouder is en een bril draagt, vraagt hoe het is. Pan kan nog steeds niet geloven, dat ze groter is dan haar grootvader. Ze zijn nog steeds aan het praten en Chi-Chi huilt nog steeds, totdat King Kai weer begint te praten en zegt dat de Black Star Dragon Balls een tweede effect hebben. De Dragon Balls moeten binnen een jaar worden teruggevonden, anders wordt de planeet waarop de wens is gemaakt vernietigd. Niemand wil het geloven, maar King Kai is bloedserieus.

Samenvatting geschreven door Freeza

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?