Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

2: I'll Take the Lead: Pan Takes Off Into Space!

Het verhaal begint in de stad. Er vliegt een auto naar een groot gebouw genaamd Capsule Corp. De auto landt op een stukje grond, waar mensen staan te wachten. De deur gaat open en Trunks, die nu een stuk ouder is, stapt uit. Hij is nu de baas van Capsule Corp en wordt vriendelijk begroet door zijn werknemers. Trunks loopt naar binnen. Iedereen is hard aan het werk. Een medewerker vraagt aan Trunks of het goed is gegaan met de deal. Trunks bevestigt dat en de man feliciteert Trunks. Trunks loopt nog steeds door de gang op weg naar zijn kantoor. Onderweg komen alle meisjes naar buiten om naar Trunks te kijken. De meisjes geven hem allemaal complimentjes en Trunks bloost een beetje. Ook andere medewerkers geven hem allemaal complimentjes. Eentje zegt dat hij met Trunks wil golfen. Trunks loopt de lift in en zijn medewerkers willen mee, maar Trunks houdt ze tegen want hij wil met rust worden gelaten. Hij stapt de lift uit en gaat zitten in zijn luie stoel. Eindelijk rust, denkt hij, maar er wordt meteen weer aan zijn kantoordeur gebeld. Een man komt binnen met een hele grote stapel boeken. En er komt nog iemand aan, die zijn zaken voor vandaag wil doorspreken. Trunks kruipt over de grond weg en vliegt het raam uit. Hij is blij dat hij buiten aan het vliegen is. Hij vliegt door de lucht, maakt rondjes, pakt een capsule van de Capsule Corp en klikt erop. Er komt een nieuw tenue uit die hij achter een wolk aan doet. Zijn oude outfit gooit hij weg.

Bij het huis van Goku is Goten een telefoontje aan het plegen voor een afspraakje en Pan zit televisie te kijken. Pan vraagt aan Goten of hij weer een nieuwe vriendin heeft en zegt dat hij die toch alleen maar dumpt net als die andere. Goten wordt boos op Pan en zegt dat ze een klein kind is, maar dat vindt Pan natuurlijk niet. Goku, Chi-Chi en Gohan zitten aan tafel te praten over wat er met het ruimteschip gaat gebeuren en wie er mee gaan. Chi-Chi zegt dat de aarde weer gered moet worden door de Dragon Balls. Goku wil niet gaan en Chi-Chi is boos, omdat Goku niet meewil. Goku weet een betere oplossing. Hij kan gewoon iedereen teleporteren naar een andere planeet. Videl vindt dat ook een goed plan, maar Chi-Chi zegt dat iedereen gewoon wil blijven op de planeet waar ze al zo lang wonen. Gohan vindt ook dat Goku gewoon naar de Dragon Balls moet zoeken. Gohan zegt dat hij ook mee wil en Chi-Chi is blij dat Gohan meegaat. Pan vraagt aan Gohan of hij zeker weet dat hij meegaat, maar Gohans besluit staat vast. Pan wil dan ook mee vechten. Chi-Chi vindt dit niet goed, en zegt dat Gohan en Goku niet voor hun lol de ruimte ingaan. Videl is het met Chi-Chi eens, maar Pan natuurlijk niet. Pan zegt dat het een hoop werk kan schelen, en Chi-Chi zegt daarop dat er veel monsters in de ruimte zijn, maar dat deert Pan niet. Videl vindt dat Pan niet zo kinderachtig moet doen omdat ze niet mee mag. Goku zegt maar dat ze het moet opgeven omdat ze veel te klein is om mee te gaan. Pan zegt dat ze groter is dan Goku en steekt haar tong uit.

Bij de Capsule Corp staat Goku met de anderen naar het ruimteschip te kijken. Volgens Gohan lijkt het schip op een Octopus en Goku vindt het maar groot. Bulma zegt dat het maar zo lijkt dat het groot is want er passen maar drie mensen in. Vegeta komt uit de deur van de Capsule Corp gelopen. Vegeta heeft nu kort haar en een snor. Goku is een beetje aan het trainen en Bulma is nog aan het kijken of wel alles klopt aan het ruimteschip. Gohan staat op een soort steiger ook een beetje de boel te controleren en Pan vraagt of ze misschien kan helpen. Maar Gohan zegt dat hij en Bulma het zelf wel aan kunnen. Pan verveelt zich en Gohan vraagt of Videl iets weet wat ze kan gaan doen. Pan loopt weer naar beneden en ziet Goku trainen. Ze loopt naar de ladder voor de ingang van het ruimteschip en klimt omhoog. Pan loopt naar binnen en ziet dan dat Videl ook alles aan het controleren is. Ze vraagt weer of ze kan helpen, maar Videl zegt dat ze niet mee kan helpen omdat ze bezig is met een routine check. Pan wordt boos en wil spelen met de knopjes die er zijn. Dat maakt Videl weer boos. Die knop is voor het opstijgen, dus ze mag er niet mee spelen. Videl vraagt of ze Gohan niet kan helpen, maar daar is Pan net geweest. Pan loopt boos de deur uit en komt in een andere kamer. Ze schopt tegen de wand aan, waardoor er een motor los komt te zitten. Ze schrikt van de deuk en zet er een machine voor. Ze loopt naar buiten om wat frisse lucht te halen. In de bosjes zitten een paar duistere mannen. Ze willen Pan pakken, maar op dat moment komt Goku eraan. Hij vraagt wat Pan gaat doen, maar dat gaat Goku niks aan. Goku verveelt zich ook en wil met Pan mee, maar ze wil dat Goku haar volgt. Goku en Pan maken wat ruzie. Op dat moment springt de man uit de bosjes en wil Pan pakken. Maar Pan vliegt weg en hij pakt Goku vast. Verbaasd vraagt Goku zich af wie die man is.

Het verhaal gaat verder bij een grote tempel, die van Hercule is. Iedereen doet oefeningen en Hercule staat verbaasd te kijken hoe Pan iedereen verslaat. Ze wil nog verder vechten, maar niemand durft het nog tegen haar op te nemen. Hercule vraagt wat er met Pan aan de hand is, omdat ze een beetje gestrest is. Pan vraagt of Hercule wil vechten, maar dan heeft hij weer een smoesje dat hij kou heeft gevat.

Goku is aan het eten. De man die hem had vastgepakt praat met een man in een auto en vertelt het hele verhaal wat er gebeurd is. Hij vertelt dat Goku misschien de kleinzoon is van Bulma. De man in de auto gelooft het niet en zegt dat het kind misschien een geheim is van de president van Capsule Corp (Trunks dus). Hij kijkt achterom en ziet dat de tafel bij Goku helemaal vol staat met borden die hij zojuist heeft leeggegeten. Goku zit propvol, maar de man vindt dat niet zo leuk, want hij moet de rekening betalen. Een van de mannen belt Bulma en zegt dat hij Goku heeft ontvoerd. Bulma snapt er niks van. De man raakt geÔrriteerd, en probeert het Bulma duidelijk te maken, maar op dat moment raakt zijn telefoongeld op en het gesprek is geŽindigd. Gohan vraagt wat er was en Bulma legt uit dat Goku waarschijnlijk verdwaald was. Bulma vindt dat Goku oud en wijs genoeg is om de weg terug te vinden.

Bij een cafť zitten Pan en Hercule te praten. Pan vindt dat iedereen haar behandelt als een kind. Hercule kan dat niet geloven en vindt Pan geen klein kind meer. Maar dan zegt hij iets stoms, namelijk dat Pan zijn kleine engeltje is. Pan gooit Hercule van de bank af en vraagt wat het verschil is tussen een klein kind en een engel. Hercule weet het niet en ze gaan weer zitten.

Even later zitten de man en Goku in een achtbaan. Goku vindt het prachtig maar de man niet. Hij is heel erg bang en wil dat de achtbaan nu stopt. Hij vraagt zelfs om vergeving voor wat hij allemaal heeft gedaan. Ondertussen is de andere weer aan het bellen met Vegeta en eist 500 miljoen om Goku terug te krijgen. Vegeta kijkt verbaasd. De man zegt dat als hij het aan de politie vertelt dat Goku dan dood is. Vegeta zegt dat hij niet moet zeuren en hangt op. Goku zegt tegen de mannen dat ze heel aardig waren voor hem. De ene man slaakt een diepe zucht na zo'n vermoeiende dag, maar de andere wil wat er ook gebeurt het geld van hen hebben. Goku wil gaan, maar de man vraagt of Goku mee gaat naar de dierentuin. Goku wil niet want hij gaat morgen de ruimte in. De mannen willen nog een telefoontje plegen. Ze stoppen en de man vraagt zich af waar de telefooncel is. Goku wil de mannen helpen en gaat een telefooncel halen. Hij vliegt uit het dakraam en de mannen kijken elkaar verbaasd aan. Ze kunnen het niet geloven dat hij kan vliegen en een van de mannen zegt dat dat ook is gebeurd met het meisje van gisteren. Goku komt aanvliegen met een telefooncel en de mannen zijn nu helemaal van slag. Goku gooit de cel neer, maar de mannen rijden snel weg en denken dat Goku een monster is. Goku vraagt zich af waarom ze zo raar doen, want hij heeft hen toch een telefooncel gebracht.

Bij het hoofdgebouw van de Capsule Corp vliegt Trunks weer het raam uit. Als hij verder vliegt komt hij uiteindelijk Vegeta tegen. Vegeta vindt hem kinderachtig omdat hij steeds wegvliegt. Thuis aangekomen neemt Vegeta Goten en Trunks mee. Goten vraagt waarom ze mee moeten. Vegeta vindt dat ze moeten trainen en dat kunnen ze dan in de ruimte doen. Goten zegt dat hij een afspraakje heeft, maar Vegeta vindt dat hij dat maar moet afzeggen. Trunks probeert er met een smoes ook onderuit te komen, maar Vegeta trapt er niet in. Goku, Trunks en Goten staan bij het ruimteschip klaar om te vertrekken. Chi-Chi roept nog een keer dat ze voorzicht moeten zijn. Trunks kan het nog steeds niet geloven dat hij mee moet. Goten wordt opgebeld door zijn vriendin en hij zegt dat hij het niet red voor vanavond. Iets later vraagt Videl aan Gohan of hij Pan heeft gezien. Gohan denkt dat Pan bij Bulma is, maar Bulma staat vlakbij te kijken hoe alles verloopt. Gohan weet het nu ook niet meer. Goku en Trunks zijn al in het schip. Goten is nog steeds aan het bellen, maar kan alles moeilijk verstaan omdat het ruimteschip zoveel lawaai maakt. Goku en Trunks zien Pan op de voorstoel van de bestuurderscabine zitten. Pan is klaar om te vertrekken. Ze drukt op de vertrekknop en het ruimteschip stijgt op. Goten, die nog steeds aan het bellen is, wordt weggeblazen door de kracht van het ruimteschip. Iedereen is verbaasd, maar ze kunnen het ruimteschip niet meer tegenhouden. Een klein onderdeeltje valt vlak voor de voeten van Bulma en verbaasd pakt ze het op.

Samenvatting geschreven door Freeza

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?