Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

03: Imecka, a Planet of Super-Calculating Merchants!

Het ruimteschip van de Capsule Corp vliegt door de ruimte, met Goku, Trunks en Pan aan boord. In het ruimteschip heeft Pan de sleutel van Trunks afgepakt. Trunks schreeuwt naar Pan dat ze de sleutels terug moet geven. Maar Pan geeft ze niet terug omdat ze dan denkt dat ze dan weer terugvliegen naar de Aarde om haar terug te brengen. Trunks vertelt dat iedereen bezorgd is om Pan en dat ze wel terug moeten gaan, maar Pan blijft bij haar besluit en houdt de sleutels. Trunks wordt nu kwaad en probeert Pan te pakken, maar Pan is te snel. Goku zit rustig te eten en merkt er niets van dat Trunks en Pan ruzie hebben. Trunks gaat Pan nog even achterna, maar dan blijft hij opeens liggen. Pan vertrouwt het niet, maar loopt toch rustig naar Trunks toe. Als ze dichtbij is, slaat Trunks toe en pakt haar beet. Trunks zegt dat ze nu geen kant meer op kan en dat ze de sleutels wel terug moet geven, maar Pan geeft het niet op en gooit de sleutels in haar truitje. Trunks is nu helemaal kwaad, maar kan zich nog inhouden. Pan heeft een grote grijns op haar gezicht en Trunks geeft het maar op. Trunks zegt dat hij een vreselijk gevoel heeft over deze reis.

Op aarde is Chi-Chi de was aan het ophangen. Ze zucht even en zegt dat het pas een dag geleden is dat Goku en de anderen zijn vertrokken. Bulma is op de computer de onderdelen aan het checken, vooral van een heel klein apparaatje dat bij het vertrek was kapot gegaan. Ze zucht diep en gaat weer verder met zoeken. Chi-Chi staart naar de lucht en is bezorgd over Pan. Ze hoopt dat Goku goed op haar past.

Pan rent door het ruimteschip heen om alles schoon te maken. Ook pikt ze Goku nog even mee die oefening aan het doen is. Hoewel ze alles schoonmaakt, wordt wel iedereen aan boord nat. Pan zegt tegen Trunks en Goku wat de regeltjes aan boord zijn. Opeens begint het ruimteschip flink te bewegen. Iedereen vliegt door het ruimteschip heen en de bak met water valt ook om. Trunks kijkt naar buiten en schrikt zich een ongeluk als hij een groot stuk van het ruimteschip ziet afbrokkelen, het is een stuwraket! Bulma heeft ondertussen het mankement ook gevonden en schrikt zich rot. Ze vraagt zich af of het wel goed gaat met Trunks.

Het ruimteschip vliegt niet meer zonder problemen. Goku en Pan vliegen weer door het ruimteschip en Trunks probeert het schip onder controle te krijgen. Trunks zegt dat ze op de dichtstbijzijnde planeet moeten landen. Pan is helemaal in paniek en schreeuwt dat ze weer terug wil naar de aarde en haar moeder. Trunks ziet eindelijk een planeet en zegt tegen Goku en Pan dat ze hun gordels moeten omdoen. Pan huilt nog steeds. Ze landen in een woestijn. Het ruimteschip komt hard neer, schuift over een paar rotsen, wordt gelanceerd, en landt uiteindelijk op zijn kop. Goku, Trunks en Pan zijn opgelucht dat ze veilig zijn geland en zuchten diep.

In de stad op de planeet waar ze geland zijn is een gezellige markt. Ze lopen wat rond en kijken hun ogen uit. Goku heeft natuurlijk alleen oog voor eten en Pan ziet een leuk sieradenkraampje. Trunks zegt tegen Goku, dat ze vandaag zullen uitrusten en dat ze morgen het ruimteschip gaan opknappen. Opeens komen er honderden mensen aangelopen, die onze vrienden helemaal optuigen met sjaals van slangen en nieuwe kleren. Ze worden ook opgemaakt. Alle mensen zeggen dat ze er prachtig uitzien. Trunks en Pan zijn verbaasd en vragen zich af wat voor planeet dit is. Goku zit al weer te eten en zegt dat hij het hier wel naar zijn zin heeft. Trunks zegt tegen de mensen dat ze alleen onderdelen voor hun ruimteschip nodig hebben. De mensen zeggen dat ze alles hebben en er komen allemaal mensen aan met spullen. En weer staan onze vrienden verbaasd te kijken. Maar ze rekenen ook meteen de prijs uit die abnormaal hoog is. Trunks kijkt verschrikt op van de prijzen die de mensen op hun rekenmachines laten zien.

In het dorp, een beetje verderop, lopen onze vrienden naar boven in een gebouw. Ze zien allemaal machines die alles schoonmaken en de dagelijkse klusjes doen. Pan zegt dat alles veilig is en ze lopen naar een balie. Een meneer spreekt hen aan en geeft de sleutels van hun kamers aan Pan. Pan zegt dat het belachelijk duur is, maar de man zegt dat zo de zaken gaan. Er komt een robot aangereden die de bagage van de vrienden pakt en ook Goku. Pan lacht, maar Goku vindt het niet leuk. De robot leidt de vrienden naar hun kamer en zet de spullen neer. De robot vraagt meteen om een fooi. Ze maken de deur open en staan versteld van de grote kamer. Trunks valt meteen op bed en gaat televisie kijken. Pan gaat douchen, maar komt de douche uitrennen om te zeggen dat de douche niet ophoudt met sproeien, Trunks wil helpen, maar hij ligt vast aan een ketting. Goku heeft ook problemen, maar dan met de koelkast waar het eten blijft uitstromen. Bij de douche staat ook een geldteller die maar hoger oploopt. Ook zien ze tellers op het bed, op de televisie en voor de energie. Alles kost geld! Trunks zegt dat ze moeten gaan, maar Goku wil al het eten nog opeten.

Ze staan buiten in de regen met vreemde kleren. Pan en Goku maken weer ruzie. Trunks kijkt maar toe en zucht diep. Pan klaagt dat ze honger heeft en dat ze het koud heeft. Ze leunt tegen een papieren muur en valt door de muur heen, waar twee mensen aan het eten zijn. Ze leggen alles uit. Pan klaagt dat alle mensen alleen maar aan geld denken. De mensen zeggen dat het waar is. Dit is zo sinds hun leider Don Kee aan de macht is. Opeens horen ze sirenes. Het zijn robots die het geld voor de huur komen halen. Maar de bewoners hebben geen geld meer en de robots slopen het huis. Als de robots alles hebben gesloopt vertrekken ze weer. Goku, Pan en Trunks blijven achter in de regen. Goku wil iedereen uitschakelen, maar de man zegt dat het geen zin heeft.

De volgende dag lopen de vrienden door de woestijn naar het ruimteschip en ze zijn verdrietig om de mensen. Pan denkt dat op de planeet misschien een Dragon Ball ligt en Trunks pakt de Dragon Radar. Opeens verschijnt er een robotje die de radar opeet en raar begint te doen. Trunks wordt kwaad. Dan zien ze dat machines het ruimteschip weg takelen. Het kleine robotje loopt weg en Trunks en Pan proberen hem te pakken. Eindelijk hebben ze hem te pakken, maar ze zien de machines met hun ruimteschip niet meer rijden.

Samenvatting geschreven door Freeza

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?