Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

04: A Criminal: Goku Gets on the Most Wanted List!

Goku, Trunks en Pan hebben het vreemde robotje kunnen vangen die hun Dragon Radar heeft opgegeten, maar ze zien nergens meer de wagens die hun ruimteschip hebben meegenomen. Pan is hartstikke boos op het robotje en bindt hem vast, zodat hij niet meer weg kan lopen en stopt hem in haar rugzak. Trunks moet de rugzak van haar dragen en hij vindt het best. Maar nu moeten ze nog de wagens vinden die hun ruimteschip hebben meegenomen. Ze kunnen het spoor volgen, maar dat vinden ze te lang duren. Dan komt Goku op het idee om zijn Instant Translocation te gebruiken. Trunks en Pan vinden het een geweldig idee en gaan op een berg staan, zodat Goku een goed overzicht krijgt om zo gemakkelijk de wagens te kunnen vinden. Goku heeft snel de wagens gevonden en hij vertrekt met zijn vrienden. Ze komen gauw weer te voorschijn, maar ze zijn niet bij de wagens. Ze hangen ondersteboven bij de dezelfde berg waar ze begonnen en vallen keihard naar beneden. Goku snapt er niets van en besluit het nog een keer te proberen. Maar alweer komen ze op dezelfde plek uit, ondersteboven, en vallen weer keihard naar beneden. Pan is hartstikke boos en Goku snapt er helemaal niets van. Trunks denkt dat doordat Goku jonger is geworden en zijn krachten daarom ook minder zijn geworden.

Dat wordt dus gewoon het spoor volgen en ze komen algauw bij een groot paleis waar het spoor heengaat. Hun ruimteschip moet daar zijn. Ze sluipen geruisloos naar binnen en bedenken een plan om hun ruimteschip terug te krijgen. Goku wil de bewaking best knock-out slaan, maar Pan vind dat geen goed idee. Ze gaan stilletjes naar hun ruimteschip en gaan er dan vandoor. Maar ze moeten eerst het ruimteschip vinden. Pan en Trunks beginnen te discussiëren over waar het schip kan zijn en horen Goku niet die het schip allang heeft gezien. Na een tijdje kan Goku eindelijk vertellen dat het schip recht voor hun neus staat. Pan wordt boos op Goku en vraagt waarom hij dat niet meteen heeft verteld. Even later sluipt het trio langs de bewaking om snel bij hun ruimteschip te komen. Ze glippen langs muurtjes, kruipen over buizen en schieten steegjes door. Dan zien ze een perfecte plek om snel naar hun schip te gaan. Pan wil meteen erop af gaan, maar een van de bewakers gooit net een leeg frisdrankblikje weg en het blikje komt precies op Pans hoofd terecht. Trunks en Goku schrikken en zien dat Pan zachtjes begint te snikken en het zo kan uitschreeuwen van pijn. Net op tijd snoert Trunks Pans mond en verstoppen ze zich snel achter een berg schroot. Pan weet zich in te houden, maar dan krijgt Trunks een grote losse steen op zijn hoofd. Dat hebben de bewakers wel gehoord en ze ontdekken het drietal. Ze slaan meteen alarm. Pan stelt dan maar voor om met geweld hun schip terug te krijgen. Goku snapt het nu helemaal niet meer. Daarnet wilde Pan nog geen geweld gebruiken. Pan zegt dat het op sommige momenten gewoon niet anders kan. Ze beginnen meteen met vechten en verslaan de bewaking met gemak.

Ondertussen duikt Pan de wagen in waar het ruimteschip op staat en start het voertuig. Trunks en Goku springen nu ook snel op de wagen en Pan rijdt weg. Pan botst tegen alles aan en rijdt eerst over alles heen, maar krijgt daarna de besturing onder controle. Ze rijden snel verder en komen de twee helpers tegen van Don Kee. Met energieballen willen ze Goku, Trunks en Pan tegenhouden, maar Goku weet de ballen gemakkelijk met zijn energiestraal weg te duwen. De straal schiet recht op een vreemd persoon af die met gemak de straal weg kan slaan. Goku is onder indruk en ook de vreemde persoon is onder de indruk van Goku. Pan rijdt recht op een poort af die is beveiligd met elektriciteit. Alles wat doorheen gaat word geŽlektrocuteerd. Trunks en Goku proberen Pan tegen te houden om niet door de poort te gaan, maar Pan gaat toch. Trunks en Goku worden geŽlektrocuteerd, maar Pan niet. Zij zit veilig in de besturingscabine. Na een paar tellen kunnen ze opgelucht ademhalen. Ze worden niet achtervolgd en hebben hun ruimteschip. Maar het schip moet nog wel gerepareerd worden.

In zijn paleis zit Don Kee zijn twee helpers de huid vol te schelden. Hij is vreselijk kwaad op ze, omdat ze zomaar het ruimteschip hebben laten jatten. Maar de twee helpers weten Don Kee gauw weer tevreden te stellen en laten live beelden zien van de diefstal. Ze zien beelden van Goku, Trunks en Pan. Don Kee krijgt een idee en geeft de twee helpers een bevel. Ook de vreemde persoon, die Goku's energiestraal gemakkelijk wegsloeg, zit erbij, maar die wordt als een vorst behandeld.

Goku is op zoek naar zijn eten, maar dat blijken allemaal vreemde beestjes te zijn. Trunks is bezig om het ruimteschip te maken en Pans geduld raakt op. Ze wil gauw weg van deze planeet. Trunks zegt dat dat niet kan, hij mist nog wat onderdelen. Ze besluiten dus maar naar de stad te gaan. In de stad is een gezellige markt aan de gang. Trunks ziet gauw een winkel waar ze onderdelen verkopen en vraagt aan de verkoper om wat onderdelen. Maar de verkoper wordt lijkbleek als hij Trunks, Goku en Pan ziet en de mensen om hen heen zijn ook doodstil. Opeens rent iedereen gillend weg en winkels worden meteen gesloten met ijzeren luiken. Pan is verbaasd. Waarom is iedereen voor hen weggerend? Goku zegt dat hij ook zou wegrennen als hij Pan niet kende. Pan vindt dat niet leuk en wordt boos op Goku. Dan ziet Trunks de oorzaak van de angst van de mensen. Hij ziet overal 'gezocht'-posters van de politie met hun afbeeldingen erop. Pan wordt boos en wil weten waarom ze dat hebben gedaan. Trunks zegt dat dat komt, omdat ze gisternacht hun ruimteschip hebben teruggepakt. Pan vindt het niet eerlijk. Zij hadden eerder hun ruimteschip gejat. En Pan vind de posters van zichzelf lelijk. Zo ziet ze er echt niet uit. Goku daarentegen vindt het wel grappig en trekt het rare gezicht dat op zijn poster staat. Dan komen er allemaal politiewagens en politieagenten. Onze drie vrienden moeten snel wegwezen en weten de politie van zich af te schudden door snel in een steegje te duiken. Later lopen Trunks, Goku en Pan door een stille stad. Iedereen is weg, omdat ze bang voor hen zijn. Dan begin het robotje, die de Dragon Radar heeft opgegeten, in de rugzak te piepen. Pan wordt boos op het robotje en geeft hem een mep. Maar Trunks denkt dat het robotje hen probeert te waarschuwen. De politie komt er weer aan. Ze gaan zich snel weer verstoppen en zien de politie aankomen met de twee helpers van Don Kee. Zij geven bevelen aan de agenten om Trunks, Goku en Pan zo snel mogelijk te vinden.

Samenvatting geschreven door: Maringe

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?