Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

05: Find the Tough Guy: Lezick the Bodyguard!

Goku, Trunks en Pan staan dus op de 'gezocht'-lijst en moeten zich verstoppen voor de politie. Ze hebben zich verstopt achter een stel muren, waar de 'gezocht'-posters op staan, en tegenover een huis. Dan gaat de deur van het huis open en een vrouw stapt naar buiten. Ze schrikt als ze de drie ziet en herkent hen als de gevaarlijke gezochte criminelen. De vrouw gilt van schrik en de politie komt op het gegil af. Goku, Trunks en Pan gaan er snel vandoor en springen handig over de daken om van de politie af te komen. Maar Goku verliest bij een sprong net zijn evenwicht en belandt precies op het gezicht van Giru, een van de helpers van Don Kee. Via Giru's gezicht springt Goku weer naar het volgende dak. Maar op het volgende dak zakken onze drie helden erdoor en vallen het huis in. De bewoners van het huis herkennen de indringers meteen als de gezochte criminelen. Pan begint het vervelend te vinden en probeert uit te leggen dat ze geen criminelen zijn. Trunks zegt dat dat geen zin heeft, ze kunnen maar beter gaan. Ze hebben al genoeg problemen. Pan geeft Trunks maar gelijk en ze bieden hun excuses aan voor het gat in het dak en willen weggaan, als Goku's maag weer geluid begint te maken. De bewoners hebben medelijden en bieden Goku, Trunks en Pan een maaltijd aan.

Tijdens het eten vertellen de bewoners over de tirannie van Don Kee. Hij geeft alleen maar om geld en houdt de huren heel erg hoog. Hij steelt ook nog de ruimteschepen van vele wezens die op de planeet zijn geland, zodat ze daar voorgoed vast zitten. Zo kan Don Kee nog meer geld en kostbaarheden krijgen. Pan vraagt waarom ze niet in opstand komen. Een van de bewoners vertelt dat ze dat wel willen, maar het niet kan zolang Don Kee wordt beschermd door Lezick, zijn lijfwacht. Goku herinnert meteen de vreemde persoon van gisternacht en vermoedt dat het Lezick is. De bewoners verontschuldigen zich dat er niet meer te eten is. Pan schrikt ervan en vraagt meteen of zij, Goku en Trunks al het eten van de bewoners hebben opgegeten. De bewoners vinden het niet erg. Pan, Goku en Trunks zijn nog in de groei en hebben eten hard nodig. De bewoners zijn al erg oud. Pan wordt dan echt boos. Ze wil een hartig woordje met die Don Kee spreken en wil zich vrijwillig overgeven aan de politie. Zo komt ze gemakkelijk bij Don Kee. Goku en Trunks gaan ook mee.

Buiten schrikken de politieagenten en de twee helpers van Don Kee, als Goku, Trunks en Pan rustig komen aan lopen. Ze staren gespannen naar de drie, bang dat ze aangevallen worden. Maar dan steekt Pan haar handen uit en zegt dat ze zich overgeven. Ze worden meteen in de boeien geslagen en naar het paleis gebracht van Don Kee. Vanuit het huis hebben de twee bewoners alles gezien en hebben medelijden met het trio.

In het paleis zit Don Kee vrolijk zijn geld te tellen, als via een telefoon tegen hem wordt gezegd dat de drie criminelen zijn opgepakt. Don Kee vindt dat goed nieuws en wil dat ze die criminelen naar hem sturen. Maar dan wordt er een soldaat door de deur geslagen, recht op Don Kee af. Don Kee weet hem te ontwijken en ziet dan Goku, Trunks en Pan in de deuropening staan. Don Kee vraagt hoe ze zomaar binnen zijn gekomen. Het schijnt dat zijn soldaten hebben liggen slapen. Don Kee kijkt meteen op zijn bewakingsmonitor en ziet al zijn soldaten, inclusief zijn twee helpers, voor pampus liggen. Pan wil meteen handelen en eist dat hij al het geld terug moet geven. Pan wil Don Kee aanvallen, als ze opeens wordt vastgehouden door een soort elektrische straal. Pan schreeuwt het uit van de pijn. Don Kee valt Pan nu aan met allemaal geweren en wapens, die allemaal op Pan schieten. Maar Pan heeft het overleefd en opeens staat Lezick, de lijfwacht van Don Kee, achter hen.

Trunks valt Lezick meteen aan, maar Lezick slaat Trunks gemakkelijk van zich af. Don Kee beveelt Lezick meteen om die drie af te maken. Maar Lezick neemt geen bevelen aan en wil alleen tegen Goku vechten. Goku wil graag tegen hem vechten en ze beginnen meteen. Lezick valt Goku aan met allemaal verborgen zwaarden, messen en een speer, maar Goku weet de wapens goed van zich af te weren. Na een paar slagen en klappen vertelt Lezick dat hij Goku wel doorheeft. Lezick weet dat Goku een Saiyan is. Goku is eerst verbaasd, maar verrast Lezick door te transformeren naar Super Saiyan. Lezick is totaal verrast en Goku mept Lezick weg. Dan schiet Goku nog een Kamehameha op hem af en Goku heeft gewonnen.

Lezick ligt verslagen op de vloer en Goku vraagt of alles goed met hem gaat. Hij vindt Lezick een goede vechter, maar Goku is toch te sterk voor hem. Hij geeft Lezick de tip om meer te gaan trainen en dat ze ooit nog wel eens een gevecht kunnen houden. Lezick is daarmee eens en besluit maar weg te gaan om meer te gaan trainen.

Pan is verlost van haar elektrische gevangenis en is nu echt woedend op Don Kee. Trunks ook. Don Kee is doodsbang en beveelt Lezick om hem te verslaan. Hij zal Lezick een smak geld geven. Maar Lezick wil geen geld en neemt geen bevelen aan. Lezick gaat weg. Don Kee is nu pas echt bang. Pan eist dat Lezick al zijn geld teruggeeft aan de bewoners van de planeet, anders zal Goku hem een flink pak slaag geven. Don Kee gehoorzaamt Pan.

Als het ochtend wordt zien de bewoners van een stad een gigantische kluis landen. De kluis blijkt gedragen te worden door Trunks, Pan en Goku. Iedereen verzamelt zich nieuwsgierig bij de kluis. De kluis wordt opgemaakt en daar blijkt alle huurcontracten in te zitten. Niemand hoeft meer huur te betalen en ze iedereen krijgt ook nog hun ruimteschip terug, zodat ze terug kunnen gaan naar hun eigen planeet. Iedereen is blij en ze juichen.

Later zijn ze weer bij het ruimteschip, dat nu helemaal gerepareerd is en klaar is voor vertrek. Maar er is nog een probleem. Hoe moeten ze nu de Dragon Balls vinden als dat robotje de Dragon Radar heeft opgegeten? Pan wordt weer hartstikke boos op het robotje en dreigt dat hij de Dragon Radar moet uitspugen, of anders... Maar Trunks denkt totaal anders over het robotje. Het robotje heeft kunstmatige intelligentie en dus ook gevoelens. Pan gelooft er niets van en wil het robotje het liefst meteen uit elkaar halen om de Dragon Radar te pakken. Maar dan schuift er opeens een luikje open op de rug van het robotje en een scherm verschijnt: het scherm dat onderdeel was van de Dragon Radar! Het robotje blijkt de functie van de Dragon Radar te hebben opgenomen en dankzij hem kunnen ze nu toch de Dragon Balls zoeken. Ze hebben er meteen gelokaliseerd ergens in het noorden van de ruimte. Ze vertrekken meteen.

Samenvatting geschreven door: Maringe

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?