Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

06: This May Hurt a Little. Goku, the Dentist.

Goku, Trunks en Pan zijn op weg om de eerste Dragon Ball te vinden. In het ruimteschip vraagt Goku aan het robotje of hij een naam heeft. Het robotje vertelt een lang nummer, die Goku niet kan onthouden. Het nummer is het serienummer van het robotje en ze moeten hem maar gewoon een naam geven. Dan vertelt het robotje dat er een Dragon Ball op de volgende planeet ligt. Trunks gaat daar meteen landen.

Na een wilde tocht door de atmosfeer van de planeet zijn ze veilig aangekomen en Trunks gaat landen bij een stel rotsen. Maar hij botst eerst tegen een top van een rots en het ruimteschip belandt dan ruw op de grond. Pan wordt weer eens boos op Trunks en vraagt of hij niet heeft opgelet met vlieglessen. Maar het blijkt dat Trunks pas voor het eerst vliegt. Opeens schudt het ruimteschip heen en weer. Pan wordt weer boos en wil dat Trunks stopt. Maar Trunks doet helemaal niets en dan zien ze dat de rotsen buiten bewegen. Het drietal begrijpt er helemaal niets van, maar dan zien ze een gigantische krokodillenbek te voorschijn komen die hen wil opeten. De rotsen zijn de ruggen van een soort prehistorische krokodillen! Ze blijken op een planeet te zijn geland waar alles gigantisch groot is. Trunks start meteen het ruimteschip en ze schieten omhoog. Ze ontwijken eerst nog wat krokodillenbekken, maar na een tijdje vliegen ze veilig door de lucht. Dan zien Trunks en Pan dat Goku naar buiten is gegaan om de planeet wat te verkennen. Pan wordt weer boos op Goku en besluit hem maar te gaan halen.

Goku rijdt op een gigantische kever, maar als de kever wegvliegt valt Goku van zijn rug. Pan komt dan te voorschijn. Ze heeft zich verkleed als een lief bijtje. Ze heeft voelsprieten op haar hoofd vastgemaakt, een paar vleugels aan haar rug en ze draagt bonten armbanden en een halsketting. Pan vindt zichzelf heel mooi, maar Goku is er niet echt in ge´nteresseerd. Pan moppert dat Goku niets weet van mode en wil rond gaan vliegen, als ze een stel vlinders ziet. Pan vindt de vlinders prachtig en volgt ze. Dan komt Trunks eraan die niet wil dat Goku en Pan plezier zitten te maken. Ze moeten de Dragon Ball vinden. Goku herinnert het zich weer en wil meteen gaan zoeken. Maar Trunks wil eerst Pan gaan zoeken. Goku zegt dat Pan zich wel kan redden en dat Trunks zich niet zoveel zorgen moet maken.

Pan heeft de vlinders gevolgd tot aan een prachtig bloemenveld. Pan landt op een bloem en proeft aan de nectar. Die is lekker zoet en Pan gaat lekker liggen. Dan hoort ze een vreemd zoemend geluid. Opeens komen er overal bijen vandaan en die nemen Pan mee. Pan schrikt ervan en gilt.

Trunks en Goku zijn ondertussen op zoek naar de Dragon Ball en hebben hem gauw gevonden, onder een appelboom. Als Trunks de Dragon Ball wil pakken, valt er net een reuzenappel naar beneden. Trunks weet de appel net te ontwijken en de appel valt recht op de Dragon Ball. Goku komt er snel bij en hij stelt voor dat hij de appel optilt en dat Trunks dan snel de Dragon Ball pakt. Maar als Goku de appel wil pakken, scheert een reuzenvogel over hun hoofd en neemt de appel mee. Zo komen ze ook van de appel af. Maar als Goku en Trunks de Dragon Ball willen pakken, is hij weg! Door de klap van de vallende appel is de Dragon Ball in de appel blijven steken. Ze moeten snel de vogel achterna om de Dragon Ball uit de appel te halen. Maar dan horen ze luide stappen. Opeens staat er een reus voor hun neus en de vogel landt op de schouder van de reus en geeft hem de appel. De reus doet de appel in de zak. Trunks en Goku moeten nu snel de Dragon Ball te pakken zien te krijgen. Maar als ze de reus achterna willen gaan, horen ze gegil van Pan. Ze zit in moeilijkheden.

De bijen nemen Pan helemaal mee tot aan hun bijenkorf. Ze laten Pan dan vallen boven een kamer waar allemaal eieren zitten. Pan is boos en wil meteen weggaan. Maar dan beginnen de eieren te schudden en te bewegen. De eieren kunnen zo uitkomen. Pan krijgt een vermoeden dat de bijen haar als voedsel aan hun baby's willen geven. Pan gilt weer van angst, maar als de eieren uitkomen, komen er allemaal schattige baby bijtjes uit. Pan vindt de baby's allemaal schattig en is niet meer bang.

Ondertussen komen Goku en Trunks bij een spinnenweb aan en zien een soort cocon waar twee voelsprieten uitsteken. Dat is Pan! Ze dreigt te worden opgegeten door de spin. Goku en Trunks slaan snel de spin weg en Trunks haalt snel de cocon van het web af. Maar als hij de cocon opendoet, zit Pan er helemaal niet in, maar een verzwakte bijenkoningin.

In de bijenkorf krijgt Pan allemaal bolletjes heerlijke honing. Pan krijgt dan door dat de bijen denken dat zij hun koningin is. Pan wil niet voor allemaal bijen zorgen, ze moet de Dragon Balls vinden. Pan gaat er snel vandoor, maar wordt achtervolgd door de alle bijen uit de korf. Pan probeert van de bijen af te komen en komt dan een reus tegen die net een reusachtige vis heeft gevangen. Pan vliegt snel door een stel bosjes en botst dan tegen Goku op. Goku en Trunks zijn blij Pan weer te zien. Pan ziet dan dat Trunks iets op zijn rug draagt. Het is de bijenkoningin die ze hebben gered en ze willen haar op een veilige plek neerzetten. Dan komt de bijenkolonie eraan. Pan wordt nu echt boos en doet de voelsprieten, de vleugels en de bonten armbanden en halsketting af. Pan is niet hun bijenkoningin! Maar de koningin op Trunks' rug is dat wel. Zij voelt zich al wat sterker en vliegt dan met haar eigen kolonie mee terug naar huis.

Pan is blij om van de bijen af te zijn. Nu moeten ze nog de Dragon Ball zien te vinden. Maar de Dragon Radar in het robotje is opeens stuk. Het robotje heeft energie nodig om zich weer op te laden. Ze gaan maar eerst wat energie zoeken voor het robotje, maar vinden nergens iets elektrisch. Alles is puur natuur. Dan ruikt Goku iets van gegrilde vis en krijgt weer honger. Trunks krijgt dan het idee dat het de reus kan zijn. Hij is de enige die een vis kan grillen. Goku volgt de geur van de vis en ze komen snel bij de reus aan. Hij zit een vis te bakken en naast hem liggen er allemaal appels en noten. De reus wordt omringd door de vogel en twee bokken. Trunks, Goku en Pan zien meteen de berg appels en nu moeten ze nog de appel vinden waar de Dragon Ball in zit. Ze zien gauw dat het de bovenste appel is. Goku vliegt meteen naar de appel om hem te pakken, maar een bok duwt net de appel weg en de appel valt op de grond. Goku schrikt ervan en de reus heeft de vallende appel opgemerkt. De reus pakt de appel en eet hem op!

Goku, Trunks en Pan weten nu helemaal niet wat ze moeten doen. Goku zegt dat ze kunnen wachten tot de Dragon Ball eruit komt. Pan weet dan meteen dat ze moeten wachten tot de reus moet poepen. Pan vindt dat smerig en wil echt niet in de reus zijn uitwerpselen gaan zoeken. Dan heeft ze liever dat de Aarde ontploft. Opeens springt de reus wild op en neer. Hij heeft ergens verschrikkelijke pijn. Goku gaat snel kijken wat er aan de hand is en ziet dan dat de Dragon Ball in een gat in zijn kies is blijven steken. Goku vliegt de mond van de reus in en probeert de mond van de reus open te houden, zodat Trunks de Dragon Ball kan pakken. Maar de reus is te sterk en doet zijn mond dicht. Goku heeft dan idee. Hij gebruikt zijn Kamehameha. Als de reus net zijn mond opendoet, schiet Goku zijn Kamehameha af op de rotte tand en die vliegt eruit. Goku gaat ook snel uit de mond en vangt de tand op. In de tand zit een behoorlijke gat, waar de Dragon Ball in zit. Goku haalt de Dragon Ball eruit. Ze hebben de eerste Dragon Ball gevonden! De reus heeft gemerkt dat zijn pijn weg is en merkt ook het trio op. Goku geeft de reus vriendelijk zijn tand terug. Het wordt tijd dat Goku en zijn vrienden weggaan, op zoek naar de volgende Dragon Ball. Ze zeggen de reus gedag en de reus zwaait vriendelijk terug.

Even later zitten ze in hun ruimteschip, op weg naar de volgende Dragon Ball. Pan is dolblij, want ze ziet nu voor het eerst een Dragon Ball. Ze bedankt het robotje en begint hem te aaien. Dan komt Goku op het idee om het robotje Gill te noemen, omdat het robotje steeds "gill-gill" zegt. Dat vinden de anderen ook een geschikte naam.

Samenvatting geschreven door: Maringe

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?