Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

07: The Bearded Guy Who Shook a Planet

De aflevering begint in de ruimte, in het ruimteschip. Pan is weer eens woedend en deze keer op Gill, het robotje. Gill is doodsbang en Pan dreigt Gill met een schaar. Het volgende moment zit Gill vastgebonden. Gill blijkt de reserveonderdelen van het schip te hebben opgegeten en daarom is Pan boos. Gill smeekt om hulp van Trunks. Trunks zegt dat het niet erg aardig is wat Pan doet en Goku vindt dat ook. Gill had gewoon honger! Maar Pan vindt dit een ernstige zaak. Straks eet Gill nog het ruimteschip op om zichzelf op te laden. En voor Pan het in de gaten heeft, heeft Gill ook nog haar schaar opgegeten.

Trunks besluit dan maar om eerst wat energiebronnen te vinden voor Gill en ze landen meteen op de eerste de beste planeet, waar volgens Gill ook nog een Dragon Ball moet zijn. De planeet is een prachtige groene planeet met velden zo ver het oog reikt. Na een lange wandeling komen ze aan bij een dorpje, maar er is haast niemand te vinden. Ze zien dan dat alle dorpelingen rond een huis staan. Trunks, Goku en Pan gaan er nieuwsgierig heen en willen weten wat daar aan de hand is. Maar ze kunnen niets zien en dus vraagt Trunks maar wat er aan de hand is. Een van de dorpelingen zegt dat Zoonama er zo aan komt. Trunks, Goku en Pan hebben geen idee wie Zoonama is en dan zien ze waar iedereen naar staat te kijken. Ze zien een jonge vrouw die wordt vergezeld met een oude en een jonge man. En de jonge vrouw heeft een Dragon Ball in haar haren! Trunks, Goku en Pan zijn dolblij om al zo snel de Dragon Ball te hebben gevonden en stormen het huis in en vragen of ze de Dragon Ball mogen hebben. De vrouw, de oude man en de jongeman schrikken ervan en willen dat ze weggaan. Trunks, Goku en Pan bieden hun excuses aan en vragen dan nogmaals of ze de Dragon Ball mogen hebben. De jongeman zegt dat hij geen Dragon Ball kent en dat hij daarvoor geen tijd heeft. Zoonama kan elk moment komen. De drie willen dan weten wie Zoonama is. Is het een beroemd iemand of zo?

Even later zitten ze aan tafel te eten en de oude man legt uit wie Zoonama is. Het is een vreselijk monster die iedere keer naar hun dorp komt om allerlei dingen te vragen. En als hij zijn zin niet krijgt, veroorzaakt hij een aardbeving met zijn snorharen. En Zoonama komt steeds vaker terug en vraagt om steeds vreemde dingen. Dan slaat Gill alarm en er lijkt een aardbeving in het dorp te zijn. Alles valt van tafel. Een groot monster, dat veel weg heeft van een vis of een amfibie, komt het dorp in. Hij is erg vrolijk, maar de dorpelingen niet zo. Door het monster stort alles in elkaar. Zoonama staat vrolijk te zingen en te rijmen en dan vraagt hij of de dorpelingen al een bruid voor hem hebben gekozen. Trunks, Goku en Pan krijgen het door. Een van de vreemde dingen die Zoonama heeft gevraagd is een bruid! En de jonge vrouw, Leen, is de toekomstige bruid van Zoonama.

Buiten wordt Zoonama ongeduldig. Hij wil meteen zijn toekomstige bruid zien of anders bezorgt hij weer een aardbeving. Na een paar tellen is Zoonama's geduld op en veroorzaakt hij een aardbeving met zijn snorharen. Iedereen is in paniek. Dan rent Leen snel naar buiten en zegt dat zij zijn bruid is.

Binnen is de jongeman, Domas, erg kwaad. Hij wil Leen niet aan dat monster uitleveren. Hij probeert naar buiten te rennen om Leen te beschermen, maar Domas wordt tegengehouden door een stuk of tien dorpelingen.

Buiten bekijkt Zoonama Leen. Hij vindt haar erg mooi en vindt haar een perfecte bruid. Zoonama zegt dat hij morgen terugkomt om met haar te trouwen. Vrolijk loopt Zoonama weer weg en Leen valt flauw.

Het is al avond. Vrouwen van het dorp zijn druk bezig eten te maken voor Leen en de bruiloft. Omdat hij vreselijke honger heeft probeert Goku wat eten te pakken, maar hij krijgt gauw een tik op zijn vingers van een van de vrouwen.

Leen ligt te rusten op een bed. Pan, Trunks, de oude man en Domas staan er ook bij. Pan is kwaad. Ze moeten Zoonama tegenhouden. Dan heeft ze een idee. Als Trunks, Goku en zij Zoonama verslaan, krijgen zij de Dragon Ball en is Leen vrij. De oude man zegt dat dat onmogelijk is, maar Pan zegt dat ze hem gemakkelijk aankunnen. Goku komt er dan aan met een bord vol heerlijke broodjes, maar het bord wordt gauw weer afgepakt door een van de vrouwen. Goku vindt dat niet erg en hij wil graag helpen om Zoonama te verslaan. Domas zegt dat hij ook wil meevechten. Hij wil niet hulpeloos toekijken.

Pan staat later vol bewondering te kijken naar een kleurige bruidsjurk die voor Leen is bedoeld. Pan vindt de jurk prachtig en zegt dat Leen er prachtig in uit zal zien. Leen vindt dat aardig van Pan. Maar hoe wil Pan Zoonama eigenlijk verslaan?

Pan en Goku liggen later op de grond te worstelen. Pan probeert Goku in de jurk te krijgen. Goku vindt dat niet leuk en wil weten waarom ze dat doet. Pan legt dan haar plan uit. Iemand doet zich voor als Leen om Zoonama af te kunnen leiden. Dan geven ze Zoonama een sterk slaapmiddel en als hij slaapt gaan ze zijn snorharen afknippen. Pan laat een gigantische schaar zien. Goku wil de jurk helemaal niet aan. Pan is het wel met hem eens, Goku ziet er niet uit in die jurk en hij is ook veel te klein voor de jurk. Iemand anders moet dus maar het lokaas zijn. Goku en Pan komen snel op een idee. Trunks kan dat doen! Pan roept Trunks, die stilletjes weg probeert te sluipen, want hij had hun plannetje al door.

Even later heeft Trunks de jurk toch aan en Trunks wil dit helemaal niet. Maar Zoonama mag Leen niet krijgen. Nu Trunks de jurk aanheeft, hoeft hij alleen nog maar opgemaakt te worden en een pruik te dragen. Niet veel later draagt Trunks een zwarte pruik en heeft hij make-up op. Trunks schaamt zich dood.

De volgende morgen is Trunks klaar om als lokaas te dienen. Zoonama komt er al gauw aan en hij wil meteen zijn mooie bruid zien. Trunks loopt snel naar buiten, maar struikelt eerst vanwege de jurk. Zoonama wordt ongeduldig en wil weer een aardbeving maken, maar Trunks komt net op tijd te voorschijn. Zoonama vindt zijn bruid er mooi uitzien. Met een verhoogde stem zegt Trunks iets terug. Maar dan vraagt Zoonama wat er aan is met Leens (Trunks') stem, want ze klinkt anders. Trunks zegt gauw dat hij kou gevat heeft. Zoonama vindt dat niet erg en wil dat Leen (Trunks) wat dichterbij komt, omdat hij zichzelf in haar ogen wil kijken. Trunks en de anderen schrikken. Als Zoonama maar niet de val doorkrijgt. Want als hij in de ogen kijkt van Trunks ziet hij misschien meteen dat het Leen niet is.

Samenvatting geschreven door: Maringe

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?