Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

08: Even Goku Gets Knocked About: The Full Use Of Whisker Power!

Zoonama wil zijn nieuwe bruid wat beter bekijken. Trunks durft niet, omdat hij denkt dat Zoonama het plan dan doorkrijgt. Trunks verbergt steeds zijn gezicht met de bos bloemen die hij draagt en Zoonama praat steeds lieve woordjes tegen hem. Zoonama besluit dan maar om naar zijn huis te gaan en hij neemt Trunks mee. Goku, Pan en Domas achtervolgen hen meteen.

Onderweg zegt Zoonama nog steeds lieve woordjes tegen Trunks en Trunks wordt daar niet goed van. Als Zoonama Trunks aanraakt met een van snorharen, slaat Trunks de snorhaar weg. Hierdoor wordt Zoonama even kwaad, maar Trunks weet zich te redden door te zeggen dat hij een mug probeert weg te slaan. Dan loopt Zoonama opeens door het bos, om een stuk af te snijden. Ze komen aan bij een meer en Zoonama duikt erin. Trunks houdt goed zijn adem in. Ze komen aan in een ondergrondse grot.

Pan, Goku en Domas zijn ook bij het meer aangekomen, maar hebben niet gezien dat Zoonama en Trunks in het meer gedoken zijn. Ze zoeken eerst naar aanwijzingen waar ze kunnen zijn en zien overal plassen water en ook de bloemen die Trunks droeg. Ze weten nu dat ze in het meer gedoken zijn. Goku trekt meteen zijn kleren uit en staat daar zomaar in zijn blootje. Pan schrikt ervan en wordt boos op Goku. Goku snapt er niet echt veel van en duikt het meer in.

In de grot is Zoonama op zoek naar een cadeautje voor zijn nieuwe bruid. Ondertussen bekijkt Trunks de boel. Hij loopt langs een stel harnassen, maar merkt niet dat zijn sluier daaraan blijft hangen. Dan ziet hij een gat in de vloer en helemaal beneden in het gat borrelt lava. Ze zitten dus in een vulkaan! Zoonama komt weer terug met een mooie, roze jurk. Het is het cadeau. Trunks speelt weer toneel en doet alsof hij dolblij is, maar merkt niet dat zijn pruik is afgevallen. Maar Zoonama wel. Zoonama wordt een beetje boos en heeft Trunks door. Trunks schrikt als hij merkt dat zijn pruik weg is. Trunks denkt dat hij er gloeiend bij is en maar met Zoonama moet vechten om zijn hachje nog te redden. Maar Zoonama is helemaal niet boos. Hij tilt Trunks blij op en zegt dat hij meisjes met kort haar veel mooier vindt. Zoonama denkt nog steeds dat Trunks een meisje is! Trunks zegt gauw dat het klopt en zegt dat hij Theresa heet. Dan gaan Zoonama en Trunks aan het bruidsbanket zitten. Er liggen allemaal heerlijke dingen. Trunks vindt dit de perfecte kans om Zoonama het slaapmiddel te geven. Trunks giet het middel in een glas en doet alsof het een heerlijke drank is. Hij biedt de drank aan Zoonama aan, maar Zoonama wil niet. Hij drinkt alleen maar water. Trunks dringt nog meer aan, maar dat maakt Zoonama boos. Trunks heeft dan een idee. Hij leidt Zoonama snel af en gooit dan het middel over het eten. Trunks biedt Zoonama dan aan om hem te voeren. Zoonama vindt dat goed en Trunks propt hem vol met eten.

Pan, Goku en Domas zijn intussen aangekomen in de onderaardse grot en stappen snel uit het water. Ze sluipen snel naar de kamer waar Trunks nog druk bezig om Zoonama te voeren. Trunks schrikt als hij zijn vrienden ziet en probeert ze weg te sturen. Het middel werkt nog niet. Maar Zoonama heeft hen gezien en wil hen wegsturen. Trunks probeert dan zijn vrienden hier te laten blijven door te zeggen dat ze speciaal voor hun huwelijk zijn gekomen. Maar Zoonama is vastbesloten. Trunks probeert het nog een keer, maar Zoonama mept Trunks opeens hard weg. Trunks knalt tegen een stel dozen op. Door het middel is Zoonama nog sterker geworden. Goku en Pan moeten dan maar vechten. Maar niet veel later valt Zoonama in een diepe slaap. Het middel werkt dus toch wel! Domas moet nu snel de snorharen eraf knippen. Trunks trekt ondertussen de jurk uit. Domas heeft de eerste snorhaar er al afgeknipt, maar dan moet Zoonama niezen. Hij niest Domas weg en Zoonama wordt wakker. Zoonama merkt als eerste Trunks op. Hij ziet er niet meer uit als zijn bruid Theresa. Trunks zegt dan dat hij eigenlijk een man is en dat maakt Zoonama kwaad. Hij veroorzaakt meteen een aardbeving met zijn bevende snorharen. Maar na een paar hevige schokken stopt de aardbeving plotseling. Goku en de anderen begrijpen het niet. Als de aardbeving is afgelopen, waarom beven Zoonama's snorharen nog steeds. Pan krijgt het dan door. Zoonama kan helemaal geen aardbevingen maken. Hij kan aardbevingen voorspellen en dat gebruikt hij om alles gedaan te krijgen van de bewoners van het dorpje. Maar waarom blijven zijn snorharen dan nog beven? Door het middel is Zoonama duizelig en denkt hij dat er nog steeds een aardbeving is. Na een tijdje is Zoonama verbaasd waarom de anderen niet bang zijn. Pan zegt dat ze hem doorhebben. Zijn gemene trucjes werken nu niet meer. Zoonama barst opeens in tranen uit. Hij heeft spijt en smeekt om vergiffenis. Hij gebruikte het alleen als grapje. Maar er is nog een ding: zijn snorhaar beeft nog steeds. Waarom? Zoonama zegt dat de vulkaan gaat uitbarsten en er een heel zware aardbeving komt. Pan wil het eerst niet geloven, maar als Gill alarm slaat gelooft ze hem wel. Stoom en lava komen opeens overal te voorschijn. Goku, Zoonama en de anderen rennen snel weg en duiken het water in, maar de lava achtervolgt hen. Met een energiestraal weet Goku de lava tegen te houden en zichzelf samen met de anderen snel naar het oppervlak van het meer weg te lanceren. Veilig belanden ze op de over van het meer. Ze zien dan dat er lava van de berg afstroomt. Goku vliegt snel omhoog en probeert met een Kamehameha de vulkaan te stoppen. Na een flinke knal is niet alleen de lava verdwenen, maar ook de hele berg!

Even later staat iedereen bij het ruimteschip van Pan, Goku en Trunks. Ze krijgen hun Dragon Ball en iedereen is hen dankbaar. Het is Zoonama vergeven en hij mag in het dorp wonen en helpen. Met zijn overgebleven snorhaar kan hij nog steeds aardbevingen voorspellen. Pan, Goku en Trunks zijn daar blij om. Maar opeens vliegt hun gekregen Dragon Ball weg. Een van de dorpelingen pakt de Dragon Ball en verandert van gedaante. De vreemdeling vliegt lachend omhoog en verdwijnt met de Dragon Ball. Goku, Pan en Trunks schrikken. Hun Dragon Ball is gestolen! Maar wie was de vreemde kerel? En wat moet hij met de Dragon Ball?

Samenvatting geschreven door: Maringe

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?