Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

09: Goku Rushes into the Trap Planet!

In de vorige aflevering stal een vreemdeling de Dragon Ball van Goku, Pan en Trunks. Het trio springt meteen in hun ruimteschip en gaat het vreemde schip achterna. In de ruimte gaat het ruimteschip sneller en sneller en Trunks zet snel de achtervolging in. In het vreemde ruimteschip praat de alien, die Bon Para heet, met twee van zijn soortgenoten, Son Para en Ron Para, over de Dragon Ball en over hun baas die de naam Mutchy-Motchy draagt. Dan slaat hun computer alarm dat ze worden achtervolgd. Op het scherm zien ze het ruimteschip van Goku, Pan en Trunks. Ze gaan meteen naar hypersnelheid om van onze helden af te komen. Goku, Pan en Trunks zien dat het ruimteschip sneller gaat en zij gaan ook meteen sneller. Het schip is supersnel en Trunks kan hem maar net bijhouden. Ze krijgen daarna nog wat problemen met asteroïden, maar komen er gelukkig heelhuids vanaf. De drie Para's beginnen onze helden irritant te vinden en willen meteen van hen af. Ze vragen hulp van hun computer en die geeft informatie over een planeet, genaamd Beehay. De planeet is een waar doolhof van gangen, gegraven door wormachtige monsters, de Mooma's. Of hun achtervolgers verdwalen in de grotten of ze worden opgegeten door de Mooma's. Dat vinden ze een perfecte plek om hun achtervolgers af te schudden. Ze vliegen meteen naar de planeet en gaan een van de gangen in. Goku, Trunks en Pan gaan hen achterna en gaan ook de tunnels in. Het is daar pikkedonker en ze zien haast niets. Ze zien ook niet dat ze het vreemde ruimteschip voorbijvliegen, dat er meteen ervandoor gaat naar een planeet die Luud heet.

Even later komen ze op een donkerrode planeet aan waar allemaal wezens rondlopen met rode kappen op hun hoofd. Je ziet alleen hun ogen. Het vreemde ruimteschip vliegt naar een gebouw. In het gebouw bidden honderden van die wezens met kappen op hun hoofd voor een groot beeld van een vreemd iemand met vleermuisvleugels. Bij het beeld staat de priester, Mutchy-Motchy. Hij draagt een kap voor zijn mond. Bij hem zie je ook alleen zijn ogen. Hij heeft een zweep bij zich en praat tegen een van zijn verkenners, die een Dragon Ball voor hem moest vinden. De verkenner heeft helaas gefaald en dat maakt de priester kwaad. De priester geeft de verkenner een klap met zijn zweep en de verkenner is opeens in een pop veranderd! De priester pakt dan de pop op en gooit hem in een reusachtige kruik, waar hij lijkt te worden opgelost en zijn ziel is nu een geworden met de ziel van ene Lord Luud, waar iedereen voor zit te bidden. De drie Para's hebben dat alles zien gebeuren en zijn nu doodsbang. Maar ze hoeven niet bang te zijn, omdat zij wel een Dragon Ball hebben. Zij geven de Dragon Ball aan de priester, die verrast is om eindelijk een Dragon Ball te hebben. Hij is zeer tevreden, maar er nog een klein probleempje. Volgens de priester hebben de drie een Dragon Ball laten schieten. De drie begrijpen er niets van, maar krijgen dan door dat hun achtervolgers een Dragon Ball hadden. Ze moeten meteen de Dragon Ball gaan halen, of anders... Snel gaan ze naar hun ruimteschip en vliegen ze terug naar Beehay om onze helden te redden van een gewisse dood. Ze hopen dat ze niet zijn opgegeten door de Mooma's.

In Beehay zijn onze vrienden nog steeds op zoek naar de dieven van hun Dragon Ball, maar kunnen hen nergens vinden. Gill geeft ook geen signalen meer aan van een Dragon Ball en dus besluit Trunks maar terug te gaan, weg van deze planeet. Maar als ze zich omdraaien schiet er een Mooma uit de grond. Trunks, Pan en Goku schrikken en gaan er ervandoor.

De drie Para's zijn weer in Beehay en zoeken naar Goku, Trunks en Pan, maar ze kunnen hen nergens vinden. Goku, Pan en Trunks zijn nog steeds op de vlucht voor de gevaarlijke Mooma en botsen overal tegen aan. De drie Para's gaan op het lawaai af. Goku, Pan en Trunks belanden in een grote grot en besluiten maar met de blote vuist de Mooma te verslaan. Ze springen uit hun ruimteschip en gaan vechten met de Mooma. Ze worden ondertussen bespioneerd door de drie Para's. Dit is voor hen de uitgelezen kans om de Dragon Ball uit hun ruimteschip te stelen. Goku, Pan en Trunks zijn druk aan het vechten met de Mooma, maar dan komen er meer Mooma's. De Mooma's blijken toch iets sterker te zijn dan ze hadden gedacht. Ondertussen zijn de drie Para's al hun ruimteschip binnengeslopen en zijn ze op zoek naar de Dragon Ball!

Samenvatting geschreven door: Maringe

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?