Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

10: Dance attack! Bonpapa!

Onze helden zijn druk aan het vechten met de Mooma's. Er komen honderden van deze wormen, overal vandaan.

In het ruimteschip zoeken de Para-Para broers nog steeds naar de Dragon Ball, maar ze vinden hem nergens. Dat betekent dan maar een ding: een van die drie heeft de Dragon Ball bij zich. De Para-Para broers kijken op een beeldscherm hoe het gevecht met de Mooma's verder gaat. Ze maken zich nu zorgen om onze helden. Nou ja, eigenlijk eerder om de Dragon Ball. Ze zien hoe Goku, Pan en Trunks worden afgetuigd door de gigantische wormen en ze beginnen ze aan te moedigen.

Op de planeet Luud bidden nog steeds de honderden vreemde wezens. Mutchy-Motchy is tevreden over ze. Dan worden er een stel rebellenleiders aan hem uitgeleverd. Mutchy-Motchy is tevreden daarover en meteen schieten er stralen uit de ogen van het beeld van Lord Luud. De rebellenleiders veranderen ook in poppen. Mutchy-Motchy gooit de poppen in de kruik, waar ze worden opgelost en een worden met de ziel van Lord Luud.

Goku is druk aan het vechten en valt bijna in een van de gangen van de Mooma. Daar schiet meteen een Mooma uit en Goku weet hem op tijd te ontwijken door de haren vast te houden aan zijn kop. Goku heeft dan een idee en glijdt naar beneden. Hij grijpt naar de staart en slingert de Mooma in het rond. De andere Mooma's schrikken er van. Goku smijt dan de Mooma tegen het plafond. De Mooma valt naar beneden en wordt bedolven onder stenen. Goku roept naar de anderen dat ze naar hun staarten moeten grijpen. Dat is hun zwakke plek! Trunks en Pan grijpen ieder meteen een Mooma en ze knopen de twee staarten aan elkaar. Goku, Pan en Trunks verslaan de Mooma's nu met gemak. De Mooma's worden vastgeknoopt, weggeslagen, weggeschopt en weggegooid. De Mooma's zijn snel verslagen. Onze helden vonden het nu wel makkelijk gaan.

Opeens horen ze geklap. Ze draaien zich meteen om en zien de drie Para-Para broers staan. Ze feliciteren onze helden met het verslaan van de Mooma's en dan stellen ze zich voor: de langste heet Bon Para, de wat kleinere Don Para en de kleinste Ron Para. Een tijdje staan de twee kampen elkaar boos aan te staren en dan beginnen de Para-Para broers te lachen. Ze trekken hun harnassen uit en zetten die op de grond. Twee van de harnassen geven licht als discolampen en het derde harnas is een radio waar dansmuziek uit komt. De Para-Para broers beginnen dan te dansen. Pan, Goku en Trunks kijken hen verbaasd aan. Wat zijn ze nou aan het doen? Ze begrijpen er niets van. Maar dan begint Gill mee te dansen. Trunks snapt niet waarom Gill nou meedanst, maar als Pan ook begint te dansen krijgt hij het door. Doordat de Para-Para broers dansen, moeten zij ook dansen! Trunks en Goku dansen ook al snel mee. Ze kunnen niet meer stoppen met dansen en gaan maar door en door. Ze worden doodmoe. Bon Para begint te grijnzen en vindt dat Goku, Pan, Trunks en Gill helemaal niet goed dansen. En dus slaat Bon Para ze maar in elkaar. Alle vier krijgen ze flinke klappen. Onze helden weten echt niet meer wat ze moeten doen. Maar dan begint de berg rotsen te bewegen en de verslagen Mooma's komen eruit. Ze vinden de muziek ook leuk en dansen mee! De Para-Para broers schrikken ervan en stoppen met dansen. En doordat de Para-Para broers stoppen met dansen, stoppen onze helden ook met dansen. Ze zijn opgelucht dat ze eindelijk zijn gestopt en vallen meteen de Para-Para broers aan.

Een tijdje later zijn de Mooma's verdwenen en zijn de Para-Para broers vastgebonden. Goku is rustig aan het eten en Pan, Trunks en Gill zoeken in het ruimteschip van de Para-Para broers naar de Dragon Ball, maar ze vinden hem nergens. Ze zullen de broers dan moeten dwingen het te vertellen. Trunks loopt het ruimteschip uit, maar Pan ziet opeens een bericht in een vreemde taal. Pan vraagt aan Gill wat er staat. Gill vertaalt dat het schip klaar is om naar de planeet Luud te gaan. En door Gill vertrekt het ruimteschip ook nog. Buiten schrikken Goku en Trunks en binnen schrikken Pan en Gill dat ze opeens vertrekken.

Samenvatting geschreven door: Maringe

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?