Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

11: Luud's Curse?! Pan is Turned into a Doll!

Pan en Gill zijn met topsnelheid onderweg naar Luud met het schip van de Para-Para Broers. Na een probleempje met de zwaartekracht, wil Pan zo snel mogelijk terug. Pan begint eerst nog een streng gesprek met Gill. Ze wil geen last van hem krijgen en ze wil dat Gill doet wat hem zegt. Pan onderzoekt dan het bedieningspaneel, maar snapt er niets van. Ze pakt Gill er dan gauw bij en wil dat hij de knop vind om terug te keren. Gill wijst gauw een knopje aan en Pan drukt erop, maar het blijkt de knop te zijn voor een afvalsbuis.

Op de planeet Beehay zijn Goku, Trunks en hun gevangenen weg uit de gangen en staren de ruimte in. Ze moeten Pan terug vinden. Trunks eist dat de Para-Para broers vertellen waar Pan heen is. Ze willen eerst niets vertellen, maar ze verspreken zich dat Pan naar Luud is gegaan.

Het schip is intussen aangekomen op Luud. Pan probeert binnen nog een knopje. Ze valt uit het schip via een luik en ze wordt gevolgd door allemaal machines en Gill. Pan vraagt meteen aan Gill waar ze zijn, maar Gill weet het niet. Dan ziet Pan allemaal schepen die precies hetzelfde zijn als het schip van de Para-Para broers. Ze zullen dus wel hier vandaan zijn gekomen. Dan lokaliseert Gill opeens een Dragon Ball. Pan is verbaasd dat hier een Dragon Ball is, maar weet dan dat het zeker de gestolen Dragon Ball is! Pan gaat meteen op zoek naar de Dragon Ball, samen met Gill. Ze komen vanzelf bij het gebouw aan van Lord Luud. Pan vraagt zich af wat daar is en Gill slaat dan opeens alarm. Pan vraagt wat voor alarm, maar Gill blijft maar alarm slaan. Pan wordt boos op Gill, omdat ze denkt dat Gill alarm slaat zonder te weten wat voor gevaar het nou precies is. Pan laat Gill achter en gaat het gebouw in. Ze loopt eerst in een donkere gang en komt een grote deur tegen. Pan gaat naar binnen en ziet tientallen beelden en kruiken van Lord Luud. Pan hoort dan allemaal gebeden en gaat op het geluid af. Ze komt in de zaal en ziet biddende wezens. Ze ziet ook de Dragon Ball. Maar dan word Pan tegen gehouden door een stel wachters.

Trunks en Goku zijn net aangekomen op Luud. Trunks stapt als eerste het ruimteschip uit en kijkt rond. Ondertussen probeert Goku om de Para-Para broers uit het ruimteschip te halen, maar ze houden zich stevig aan het schip vast met hun tanden en willen niet loslaten. Trunks drukt dan op een knopje van het ruimteschip en het schip komt onder stroom te staan. De ParaPara broers worden geëlektrocuteerd en laten dan los. Ze beginnen te huilen en smeken om vrijgelaten te worden. Ze willen niet in een pop veranderen. Goku en Trunks weten niet wat hen bezielt en opeens schiet Gill langs hen heen. Gill remt meteen af en gaat op Trunks af. Trunks vraagt waar Pan is en Gill zegt dat Pan in gevaar is. Pan slaat ondertussen de bewakers weg en gaat meteen op de priester Mutchy-Motchy af. Ze eist dat Mutchy-Motchy de Dragon Ball aan haar teruggeeft. Mutchy-Motchy weet dan meteen dat Pan nog een Dragon Ball moet hebben, maar Pan heeft hem niet. Pan wil dan weten wat Mutchy-Motchy met de Dragon Balls wil doen. Mutchy-Motchy vertelt dat ze met de Dragon Balls Lord Luud tot leven willen wekken, zodat Lord Luud over de hele kosmos kan regeren. Terwijl Mutchy-Motchy zijn verhaal vertelt, steelt Pan de Dragon Ball en gaat ervandoor. Maar het beeld van Lord Luud geeft dan licht en door stralen uit zijn ogen verandert Pan in een pop. Mutchy-Motchy pakt de Dragon Ball en Pan. Hij legt de Dragon Ball terug op zijn plek en wil Pan net in de kruik gooien om een te worden met Lord Luud, als de aarde opeens begint te beven.

Trunks, Goku en de Para-Para broers komen binnenvallen. De Para-Para broers zeggen dat ze de Dragon Ball bij zich hebben als excuus, maar het beeld van Lord Luud verandert hen meteen in poppen en Mutchy-Motchy gooit hen in de kruik om een te worden met de ziel van Lord Luud. Goku en Trunks willen weten waar Pan is en willen ook de Dragon Ball terug. Mutchy-Motchy weigert het te vertellen en meteen schieten er stralen uit de ogen van het beeld om Goku en Trunks in poppen te veranderen. Maar Goku en Trunks weten de stralen te ontwijken. Dan valt Mutchy-Motchy hen aan met zijn zweep. Trunks wordt op de grond gegooid met de zweep, maar Goku weet het te ontwijken. Dan wil Goku Mutchy-Motchy aanvallen, maar Mutchy-Motchy schiet Goku weg met een laserpistool. Goku vindt dat Mutchy-Motchy vals speelt. Mutchy-Motchy wil dan een laatste truc laten zien en er komt dan een gigantische robot-leeuw aangelopen. Goku schiet een energiestraal op een muur te schieten, waardoor er een steen op de leeuw valt die daardoor wordt verpletterd. Pan ligt ondertussen hulpeloos op de grond en roept om hulp. Gill rent per ongeluk over haar heen, maar loopt dan snel terug. Hij herkent Pan en wil haar helpen. Maar dan komt er iemand aan die Gill weg schopt en Pan opraapt. Mutchy-Motchy is geschrokken van zijn geplette leeuw. De leeuw ontploft, waardoor Mutchy-Motchy wordt vernietigd. De kust lijkt veilig, totdat de zweep van Mutchy-Motchy opeens begint te praten. Trunks en Goku zijn verbaasd en dan verandert de zweep in een geelachtig monster. Het heeft iets weg van een insect. Het monster zegt dat hij Mutchy heet, de priester van Lord Luud.

Samenvatting geschreven door: Maringe

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?