Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

12: The Oracle from the God is a Great Nuisance: Luud Starts Up!

Mutchy staat tegenover Goku en Trunks, klaar om aan te vallen! Hij valt dan aan met zijn zwepen die aan zijn armen vastzitten. Hij raakt de vloer aan en de stenen vliegen omhoog. Mutchy kan levenloze dingen leven geven en ze doen alles wat hij wil. De stenen vallen Goku en Trunks aan. Goku en Trunks weten ze te ontwijken. Ze slaan de stenen kapot, maar dan slaan de stenen hard terug. Trunks probeert de stenen te vernietigen met een energiestraal, maar dat mislukt en de stenen vallen meteen Trunks aan. Trunks wordt door de muur, in een andere kamer geslagen. De stenen vormen een piramide en vallen op Trunks. Trunks kan nog maar net de piramide dragen. Goku komt ook snel de kamer in om Trunks te helpen en rent een trap naar beneden. Dan komt Mutchy eraan en raakt de trap aan met zijn zweep. De trap begint te leven en te schudden. Goku springt gauw van de trap en dan raakt Mutchy allemaal zwaarden aan. De zwaarden vallen Goku aan, maar Goku weet ze net te ontwijken. Goku gaat vlug ervandoor. Mutchy raakt beelden aan die fakkels dragen. De beelden spuwen meteen vuur naar Goku en Goku schrikt ervan. Goku pakt dan gauw een zwaard en snijdt daarmee het beeld in tweeën. Goku wil Mutchy dan aanvallen. Mutchy raakt gauw weer de vloer aan en daar verschijnen twee handen die Goku vastgrijpen. Goku zit vast en Mutchy slaat hem intussen met zijn zwepen. Mutchy schopt Goku los en raakt een beeld aan dat Goku vastgrijpt. Mutchy wil Goku aanvallen, maar Goku vindt het nu genoeg en verandert in een Super Saiyan. Mutchy schrikt ervan.

In een andere kamer wordt het gevecht tussen Goku en Mutchy op een beeldscherm gevolgd door de onbekende die Pan heeft opgeraapt. De onbekende zit Pan te aaien en vindt het gevecht interessant. De onbekende zet dan het scherm uit met zijn ring en denkt na over Luud. Hij moet meer energie krijgen om wakker te worden. Dan komt er iemand binnen. Het is een van de wezens die steeds tot Lord Luud aanbidden. Hij wil vertellen over de vernietiging van Mutchy-Motchy, maar de onbekende weet het al. De onbekende heet Doru-Takki en hij wil de aanhangers van Lord Luud toespreken. De bezoeker gaat weg. Dan laat Doru-Takki met zijn ring een staf verschijnen en grijnst.

In een grote zaal, waar het beeld van Lord Luud staat, praat de menigte met elkaar. Ze praten over de wonderen die Doru-Takki kan verrichten. Ze zijn allemaal erg zenuwachtig en hopen dat Doru-Takki wat kwaaltjes van hen kan genezen. Dan komt Doru-Takki eraan en praat over een belangrijke boodschap van Lord Luud. De menigte is heel erg nieuwsgierig en wacht af. Dan zegt Doru-Takki dat iedereen een zal worden met de ziel van Lord Luud. De menigte is verbaasd. Dat hadden ze niet verwacht! Doru-Takki haalt de staf te voorschijn en richt ermee op het beeld van Lord Luud. De staf blijkt een afstandsbediening te zijn en Lord Luud een biomachine. Meteen schieten er allemaal stralen uit de ogen van het beeld en iedereen verandert in poppen. Een windvlaag waait alle poppen in de kruik waar ze een worden met de ziel van Lord Luud. Maar alle energie van de menigte is nog niet genoeg voor Lord Luud.

Ondertussen dreigt Trunks nog steeds geplet te worden door de piramide. Trunks verandert in Super Saiyan en schopt de piramide stuk. Trunks gaat snel naar Goku om hem te helpen. Goku en Mutchy zijn nog druk aan het vechten. Mutchy is verbaasd over Goku's transformatie. Ze vechten nog wel door en Mutchy vangt Goku met zijn zwepen. Mutchy wint helaas en wil net alle energie van Goku wegzuigen, als er opeens een energiebal komt die Mutchy wegslaat. Trunks was de maker van de energiebal en vraagt of alles goed is met Goku. Met Goku gaat het gelukkig nog prima.

Doru-Takki legt Pan in een poppenhuisje. Hij vindt Pan hartstikke schattig en lief en hij wil Pan voor altijd bij zich houden. Dan wil Doru-Takki Pan omkleden. Hij pakt vele kleine kleertjes en vindt een perfect shirtje voor Pan. Doru-Takki wil net het shirtje van Pan uittrekken, als er een alarm afgaat. De energie voor Luud is wel niet voldoende, maar wel genoeg om Goku en Trunks aan te vallen. Doru-Takki besluit eerst om met Goku en Trunks af te rekenen.

Goku en Trunks zijn terug in de zaal en zien nergens de wezens met de kappen. Trunks vindt een pop die precies lijkt op een van die wezens en Goku vindt de Dragon Ball. Doru-Takki komt er aan en hij laat Pan zien. Hij vertelt dat hij Pan voor altijd bij zich gaat houden. Doru-Takki haalt de staf te voorschijn en richt op Lord Luud. Er is wel niet genoeg energie, maar wel genoeg om Lord Luud weer op te laten staan.

Samenvatting geschreven door: Maringe

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?