Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

13: The Mysterious Dr. Myuu!

Doru-Takki heeft Lord Luud gewekt en het beeld lijkt te ontploffen. Na een fikse ontploffing is Lord Luud gewekt en opgestaan. Lord Luud ziet eruit als een grote babypop. Luud loopt recht op Goku en Trunks af. Ondertussen gaat Doru-Takki er vandoor om met Pan te spelen. Luud valt aan, maar Goku en Trunks ontwijken de aanval. Doru-Takki loopt blij weg met Pan en Goku en Trunks willen haar redden, maar worden tegengehouden door Luud. Goku heeft dan een idee en begint Luud te pesten.

Ondertussen zoekt Doru-Takki de perfecte kleertjes voor Pan en Pan zit aan een tafeltje. Doru-Takki is vrolijk aan het spelen. Dan doet Doru-Takki Pans hoofddoek af en borstelt haar haar.

Goku zit Luud nog steeds te irriteren. Luud valt meteen aan, maar Goku ontwijkt hem steeds. Goku rent zo snel mogelijk weg en vuurt dan een energiestraal af op Luud. Maar Luud is ongedeerd. Goku roept dan naar Trunks dat hij Pan moet gaan zoeken. Goku zorgt wel voor de afleiding. Maar Luud slaat Goku weg en Goku botst tegen Trunks op. Luud plant dan zijn voet op de twee.

Doru-Takki wil Pan uitkleden, als opeens iemand hem oproept. Doru-Takki moet meteen gaan. Ze komen in een geheime kamer en Doru-Takki praat met dr. Myuu. Dr. Myuu vraagt naar de Dragon Balls. Doru-Takki zegt dat ze er al twee hebben en dr. Myuu is tevreden. Hij wil de Dragon Balls gebruiken om over het universum te heersen. Dr. Myuu wil de Dragon Balls meteen hebben, maar dat kan niet omdat Luud nog met de indringers aan het vechten is om de Dragon Ball. Dr. Myuu is eerst kwaad, omdat Doru-Takki Luud heeft gebruikt. Doru-Takki schrikt en praat dan over het gevecht. Dr. Myuu kijkt dan op een scherm naar het gevecht.

In de tempel veranderen Goku en Trunks in Super Saiyans. Goku en Trunks hebben nu genoeg kracht om onder de voet van Luud vandaan te komen. Luud valt om en krijgt rake klappen, maar Luud is nog lang niet verslagen. Luud begint met laserstralen te schieten vanuit zijn ogen, maar Goku en Trunks ontwijken hem. Luud begint dan met zijn armen te zwaaien als een helikopter en Goku wordt weggeblazen.

Dr. Myuu is kwaad op Doru-Takki. Hij heeft Luud te vroeg geactiveerd. Luud had nog niet genoeg energie. Dr. Myuu wou met Luud over het universum heersen, maar dankzij Doru-Takki is dat niet meer mogelijk.

Bij het gevecht vuren Goku en Trunks energiestralen op Luud. Luud begint al te verzwakken. Hij raakt oververhit, maar staat weer op. Goku en Trunks slaan Luud meteen neer. Dr. Myuu vraagt of Luud iedereen heeft leeggezogen, maar ziet dan Pan. Hij begint vragen te stellen over de pop. Doru-Takki zegt dat ze Pan heet en dat ze zijn favoriet is. Dr. Myuu beveelt Doru-Takki dan om Pan aan Luud te geven voor meer energie, maar Doru-Takki weigert. Hij vindt Pan veel te leuk. Maar dr. Myuu verandert Doru-Takki opeens ook in pop voor Luud. Pan en Doru-Takki worden naar de tempel gezogen voor Luud. Ze belanden in de kruik en daar worden hun geesten van hun lichamen gescheiden. Luud eet de geesten op en word sterker.

Samenvatting geschreven door: Maringe

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?