Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

14: His Rhythm is Perfect! The Luud Strategy.

Luud heeft net de geesten van Pan en Doru-Takki opgegeten en bereikt zijn maximale krachtniveau. Luud valt Goku en Trunks aan met laserstralen uit zijn ogen, maar Goku en Trunks ontwijken de stralen. Dr. Myuu staat ondertussen te juichen om zijn geweldige machine.

Doru-Takki wil Pan een kus geven. Gelukkig voor Pan was het maar een droom. Pan wordt wakker tussen allemaal geesten. Dan komt Doru-Takki echt op haar af en wil haar kussen, maar Pan slaat hem in zijn gezicht. Doru-Takki wordt verdrietig omdat Pan zo gemeen tegen hem doet. Langzaam worden ook alle andere geesten wakker. Pan slaat Doru-Takki helemaal verrot. Pan vuurt dan een energiestraal op Doru-Takki af. Doru-Takki ontwijkt de straal, de straal ketst een aantal keer heen en weer en raakt uiteindelijk toch Doru-Takki. De andere geesten krijgen in de gaten dat het Doru-Takki is en ze worden hartstikke kwaad op hem, omdat hij hen zomaar heeft opgeofferd. Ze willen er zo snel mogelijk uit. Pan besluit de leiding te nemen.

Luud valt ondertussen Goku en Trunks aan. Het gebouw waarin ze zitten word vernietigd door de krachtige energiestralen van Luud.

In Luud wordt van Doru-Takki geëist dat hij de zwakke plek van Luud aanwijst. Doru-Takki heeft zich namelijk versproken en daaruit blijkt dat die zwakke plek er is. Maar Doru-Takki wil zijn geheim niet prijsgeven, omdat hij bang is dat hij dan in de problemen komt. Pan schakelt de Para-Para broers in en die beginnen te dansen. Doru-Takki begint ook te dansen. Tijdens de dans beginnen de Para-Para broers hem te ondervragen en dan vragen ze naar de zwakke plek van Luud. Doru-Takki wijst omhoog naar een cel. Dr. Myuu heeft Luud gemaakt met die cel als Luuds hart. Vernietig die cel en iedereen is weer vrij. Pan besluit om de cel te vernietigen, maar dan ziet ze via een oogcel hoe Luud Goku martelt. Pan vuurt gauw een energiestraal op de cel af en Luud laat Goku van schrik los. Pan is blij dat het werkt. Maar dan zegt Doru-Takki dat dat niet helpt. Op deze manier doet ze Luud alleen maar even pijn. Om Luud echt te vernietigen moet Luud tegelijkertijd van buiten en van binnen aangevallen worden. Pan gaat dan snel naar de oogcel en probeert met Goku en Trunks te praten, maar het lukt niet. Pan vraagt Doru-Takki om een oplossing voor dit probleem, maar hij weet het niet. Dan zeggen de Para-Para broers dat ze telepathie kennen. Pan is eerst even boos, maar aait dan over hun hoofden en bedankt ze. Doru-Takki wil dat ook, maar Pan slaat hem weg. Dan halen de Para-Para broers microfoons te voorschijn en beginnen ze te zingen. Pan wordt er niet goed van.

Luud valt Goku en Trunks nog steeds aan met zijn laserstralen uit zijn ogen. Goku heeft zich even verborgen, maar hoort dan opeens de Para-Para broers. Ze vertellen zingend dat Goku de rode cel moet vernietigen van Luud, maar Goku ziet niets. Pan vuurt dan een energiestraal op de cel en die begint aan de buitenkant van Luud te gloeien. Goku vertelt dan dat Trunks op zijn hart moet vuren. Dan vuurt Luud een grote straal op Trunks af, maar Trunks is gelukkig ongedeerd. Goku vuurt snel een straal op Luuds hart, maar het werkt niet. Doru-Takki vertelt dan dat ze exact gelijk moeten aanvallen van binnen en van buiten. De Para-Para broers geven dan het teken voor het vuren. Pan en Goku vuren af, maar het werkt niet. Volgens Doru-Takki moet de timing perfect zijn. De Para-Para broers tellen dan opnieuw af en Pan en Goku vuren weer. Maar Goku vuurt veel te laat. Ze proberen het nog een keer. De Para-Para broers tellen weer af, maar deze keer is Pan te vroeg. Goku wil een ander ritme: met woorden!. De woorden garnalen, rijst en vlees. Ze doen het maar. Ze zeggen de woorden en Pan en Goku vuren. Deze keer exact gelijk en Luuds hart wordt vernietigd. Luud valt totaal uit elkaar en de geesten in hem komen weer terug als gewone mensen. Ze juichen om de goede afloop. Pan is blij om Goku te zien en omhelst hem. Goku heeft nu ook de Six Star Dragon Ball. Dan vraagt Pan waar Doru-Takki is, maar hij is nergens te zien. Doru-Takki is gevlucht met een ruimteschip. Maar hoe zit het met Dr. Myuu? Zal hij onze helden vernietigen?

Samenvatting geschreven door: Maringe

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?