Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

15: Pan Runs Away!

Goku, Trunks en Pan hebben hun reis door de ruimte weer hervat. Pan is aan het koken en Gill proeft voor. Volgens Gill is het eten te zoet en te zout. Pan vindt dat niet leuk, maar Gill wilde alleen maar helpen. Goku en Trunks praten over dr. Myuu en de Dragon Balls. Pan hoort het gesprek. Ze hoort dat Trunks terug naar de aarde wil om een andere strategie te bedenken om dr. Myuu te verslaan. Pan is er tegen. Ze denkt dat Goku en Trunks van haar af willen. Maar ze vinden haar alleen te jong voor zo'n reis. Pan rent huilend weg en Gill gaat mee. Gill geeft Pan een zakdoek om haar tranen te drogen, Eerst wordt Pan boos op Gill, maar al snel heeft ze daar gauw spijt van. Dan lokaliseert Gill een Dragon Ball. Pan krijgt een goed idee. Als ze een Dragon Ball vindt, mag ze vast wel blijven. Ze vliegen rechtstreeks naar een bloedhete planeet die lijkt op een woestijn. Als ze uitstappen zijn ze bijna meteen al uitgeput door de hitte en ze gaan weer naar binnen. Maar dan verschijnt er een gigantische zandworm, die het ruimteschip bespuit met zand. De zandworm valt het ruimteschip aan en de watertank raakt beschadigd. Goku en Trunks verjagen de zandworm en Pan zit huilend op de grond. Ze is geschrokken van de zandaanval. Trunks bekijkt de beschadigde watertank. Ze moeten snel nieuw water vinden. Pan wil graag helpen, maar dat mag niet van Trunks. Trunks zegt dat Pan maar moet gaan spelen. Goku stemt ermee in en dat maakt Pan boos. Pan besluit dan weg te lopen. Ze vliegt over de hete woestijn. Dan loopt ze verder onder een paraplu tegen de hitte. Pan gaat de Dragon Ball zelf wel vinden. Als Pans paraplu wegwaait, gaat ze er gauw achterna, maar ze struikelt. En tijdens de val valt ook haar veldfles en het water loopt eruit.

Gill is bezorgd om Pan en gaat haar zoeken.

Pan is nog steeds aan het lopen. Ze is doodop, maar realiseert zich dan dat ze verdwaald is. Ze ziet nergens het ruimteschip meer!

Gill is ondertussen Pan aan het zoeken. Gill vindt een teken van leven, maar het is een zandworm. Gill geeft niet op en gaat verder met zoeken.

Pan is uitgeput. Ze heeft heel erge dorst. Pan gaat even rusten en ziet de zandworm niet die haar stiekem bespiedt.

In een ruimteschip loopt Doru-Takki naar dr. Myuu. Doru-Takki heeft een plan om Goku, Trunks en Pan te verslaan. Maar Doru-Takki heeft steeds gepraat tegen General Lock. Dr. Myuu is er niet en hij heeft een bericht voor Doru-Takki. General Lock vuurt een energiebal af op Doru-Takki. Doru-Takki wordt geraakt en valt op de grond. Dan praat General Lock met dr. Myuu over de drie vijanden. Dr. Myuu wil ze levend hebben.

Gill is nog steeds aan het zoeken en vindt de veldfles van Pan. Vervolgens vindt hij Pans voetafdrukken, maar Gill vindt geen Pan.

Bij het ruimteschip is Goku in gevecht met een zandworm. Als hij de zandworm heeft verslagen, roept hij Pan, maar hij hoort geen reactie van Pan.

Pan wordt wakker en ze schrikt als ze de zandworm ziet. Pan wil de zandworm aanvallen, maar ze is te uitgeput om nog aan te vallen of te vluchten. Dan komt Gill eraan en valt de zandworm aan. Er begint een hevig gevecht tussen Gill en de zandworm. Pan heeft spijt van de tijden dat ze zo gemeen heeft gedaan tegen Gill en valt flauw. Pan ziet allemaal beelden van haar familie. Van haar vader, moeder, Trunks, Hercule en Goku. Dan komt Pan bij. Gill heeft water voor Pan uit een oase. Gill heeft ook nog de Dragon Ball gevonden. Dan omhelst Pan Gill. Ze heeft er spijt van dat ze zo vaak gemeen tegen hem deed. Dan komen Goku en Trunks aangevlogen.

Ze zijn nu bij de oase en Pan is weer opgeknapt. Trunks bedankt Pan voor het vinden van water en de Dragon Ball. Ze mag blijven bij het team. Dat mocht ze eigenlijk altijd al. Dan springt Goku het water in en spat Pan nat. Pan gaat gauw Goku achterna en probeert hem te vangen, maar ze is niet snel genoeg. Na een tijdje vertrekken ze weer met het ruimteschip.

Samenvatting geschreven door: Maringe

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?