Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

16: Gill's Secret Identity is Revealed!

Pan speelt een computerspelletje tegen Gill maar verliest steeds. Gill heeft haar al vijftig keer verslagen en Pan wordt een beetje boos op Gill. Door Pans geschreeuw wordt Goku wakker. Trunks komt de kamer binnen en vraagt Gill of hij even naar de Dragon Radar mag kijken. Stiekem geeft Trunks een tip aan Gill om Pan eens te laten winnen. Pan wil nog een keer tegen Gill spelen en Gill stemt toe. Gill verslaat echter Pan opnieuw en nu is ze door het dolle heen. Ze is boos op Gill omdat hij haar steeds verslaat en probeert hem te pakken. Na een enkele minuten vangt ze hem en valt bovenop hem. Gill doet dan een beetje raar en wil plotseling naar zijn thuisplaneet, want ze zijn toch in de buurt.

Als iedereen slaapt staat Gill naar buiten te kijken naar zijn thuisplaneet. Pan wordt wakker en gaat naast Gill staan. Bij het ontbijt stelt Pan voor om even te stoppen bij Gills planeet. Goku vindt het een goed idee omdat ze bijna zonder voedsel zitten en uiteindelijk geeft Trunks ook toe.

General Lock gaat zijn kantoor binnen en vraagt hoe het met Goku, Trunks en Pan is. De robot deelt hem mee dat ze van koers zijn veranderd. Doctor Myuu verschijnt op het scherm en vertelt General Lock dan nog maar eens dat hij Goku, Trunks en Pan levend wil hebben en zo snel mogelijk.

Goku, Trunks en Pan zijn aangekomen op Gills planeet, maar Gill is nog steeds ongeduldig. Goku plukt een appel en wil hem opeten omdat hij honger heeft, maar dat gaat niet omdat de appel van metaal is gemaakt. Trunks kijkt even naar de appel en gooit hem weg. Pan kijkt naar een appel die ze in haar hand heeft, maar Gill eet hem op voor ze goed en wel kan kijken. Hij krijgt plotseling veel energie door de appel die hij net opgegeten heeft. Dan gaan ze naar de stad die een eindje verderop ligt. Daar komen ze aan in een soort spookstad. Gill vraagt of ze hier even willen wachten en hij vliegt weg. General Lock krijgt bericht binnen dat er iemand is die met hem wil spreken. Via het hologram verschijnt plotseling Gill! Gill zegt dat hij de indringers heeft gebracht en General Lock feliciteert hem hartelijk.

Gill vliegt weer terug naar onze vrienden. Ze worden omsingeld door honderden robots die net op Gill lijken. Ze feliciteren Gill met zijn promotie en noemen hem bij zijn serienummer. Pan vraagt wie dit zijn en Gill zegt geen flauw idee te hebben. Dan komen er een paar grote robots die onze vrienden insluiten in een steegje. Gill vliegt naar de robots toe en geeft het bevel tot aanvallen. De robots hebben een hoog power level en vallen Goku, Trunks en Pan aan. Ze doen dan de megakanon aanval en de leider verandert in allemaal bolletjes. Goku en Trunks worden omsingeld door de bolletjes. De bolletjes worden weer een geheel en Goku en Trunks zitten vast in het lichaam van de robot. De robot verdooft Goku en Trunks met slaapgas. Een andere robot valt Pan aan en vuurt zijn vuisten af op Pan. Pan ontwijkt ze en de robot wil haar volgen maar dat mag hij niet van Gill. Hij zegt dat ze levend gevangen moeten worden. Ze kan toch niet weg van de planeet en de patrouilles zullen haar toch wel vinden. Dan vliegen de drie robots weg met Goku en Trunks, die nog steeds verdoofd zijn.

Samenvatting geschreven door: Sebastian en Willem

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?