Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

17: Pan's Gambit

Goku en Trunks liggen te slapen in een cel en General Lock bekijkt hen via een videocamera. Hij geeft de opdracht om hen te onderzoeken.

Ondertussen sluipt Pan naar de ingang van het gebouw waar Goku en Trunks gevangen zitten. Ze heeft zichzelf vermomd als een struik. Als ze bijna binnen is wordt ze onder de voet gelopen door een robotpatrouille. Net voor de laatste robot op haar trapt, valt ze hem aan. De andere robots kijken om en Pan verstopt zich vlug in het gebouw in het plafond. Dan ziet Pan nog een robotpatrouille lopen en wil ze hen voorbijgaan door langs een buis verder te kruipen. De buis komt los en de schroeven vallen op een robot onder haar. Hij kijkt wat rond en gaat dan verder. Dan valt Pan naar beneden, struikelt nog eens, valt op een productieband en komt in een opslagruimte terecht. Ze krijgt een idee. Ze doet wat robotonderdelen aan en volgt een robotpatrouille naar een speciale bijeenkomst. Daar wordt Gill geëerd omdat hij Goku, Trunks, Pan en hun Dragon Ball naar de planeet heeft gebracht voor Dr. Myuu. General Lock geeft een medaille aan Gill. Plotseling schrikt Pan omdat ze wordt aangesproken door een andere robot die haar zegt dat ze de wacht moet wisselen.

Ondertussen liggen Goku en Trunks in een capsule te slapen en worden ze onderzocht door een speciale scanner. Als beide scans klaar zijn schrikt de testrobot even op omdat Goku zoveel kracht heeft voor een klein jongetje. De testrobot vertelt dit aan General Lock en die denkt in eerste instantie dat de scanner kapot is maar de testrobot beweert het tegendeel. General Lock denkt dat Goku zelfs sterker is dan Mega Cannon Sigma. Gill zegt dan tegen General Lock dat hij beelden heeft van de vechtstijlen van Goku, Trunks en Pan. Gill wordt aangesloten op een computer en uploadt alle beelden van Goku, Trunks en Pan.

Pan loopt nog steeds mee in de patrouille en ze moeten door een muur heen. Pan wordt zenuwachtig en probeert wat tijd te rekken. Als ze probeert door de muur te gaan lukt het niet en ze valt. Ze wordt omsingelt door robots en die dragen haar naar een afvalkamer. Daar vindt ze nog wat andere robots die kapot zijn. Een robot geeft haar informatie over de planeet en over de robots die nu op de planeet leven. Plotseling komen de muren samen en dreigen Pan en de robots geplet te worden. Pan vernietigt snel de deur en ze ontsnapt samen met alle robots. Er gaat een alarm af en Mega Cannon Sigma ziet via een scherm wat er gebeurd is. Robot Nat vraagt toestemming om er alleen op af te gaan. Pan begint dan te vechten maar Nat ontwijkt alles. Nat maakt Pan boos door te zeggen dat Mega Cannon Sigma Goku, Trunks en Pan makkelijk kan verslaan door de informatie die ze van Gill gekregen hebben. Pan begint te huilen en ze wordt boos. Dan vernietigt Pan Nat door een grote ki-blast.

Ondertussen bekijkt Mega Cannon Sigma de beelden van Goku, Trunks en Pan. Goku wordt wakker en heeft het gesprek van Mega Cannon Sigma gehoord. Goku krijgt wat elektrische schokken. Dan komt Pan binnenvallen maar ze wordt aangevallen door Mega Cannon Sigma. Ze wordt tegen een muur geschoten en valt bewusteloos op de grond. Goku wordt heel boos en de capsules van Goku en Trunks ontploffen.

Samenvatting geschreven door: Sebastian Braet

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?