Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

18: Unexpected Power

Pan ligt bewusteloos op de grond en Goku is boos. Goku geeft Trunks de opdracht om Pan veilig naar het ruimteschip terug te brengen. Trunks aarzelt eerst even, maar doet het toch. Een van de robots wilde Trunks tegenhouden, maar Goku houdt de robot als eerste tegen. Terwijl Trunks met Pan wegvliegt, gaan Goku en de robots naar buiten om te vechten. Goku valt als eerste de rode robot aan. De robot ontwijkt alle aanvallen van Goku door de geanalyseerde gegevens van Gill te gebruiken. Goku ligt gauw even op de grond. Goku snapt niet waarom hij ze niet gemakkelijk aankan en dan vertellen de robots over het verraad van Gill.

General Lock bekijkt het gevecht via een beeldscherm en is trots op Gill.

De robots en Goku gaan verder met vechten, nadat Goku heeft gehoord dat dr. Myuu hem wil gebruiken in een onderzoek. De robots zijn al gauw aan de winnende hand. Goku valt aan met een energiestraal, maar de robots verdwijnen in de grond. Dan komt er een robothand en steekt Goku's kont in de fik. Goku dooft snel het vuur en ziet dan de robots door de muren, het plafond en de vloer gaan. Goku vindt het gaaf. Goku vuurt dan energieballen in alle richtingen en de robots worden geraakt.

Bij het ruimteschip is Trunks aangekomen met Pan. Hij ziet een grote bende in het ruimteschip en legt Pan op de bank. Trunks doorzoekt het schip en ontdekt dat de Dragon Balls weg zijn. Pan wordt wakker en ze concludeert snel dat Gill de Dragon Balls heeft gejat.

Het gevecht gaat door en de robots beginnen met Mega-Cannon Sigma. Ze gaan samen en veranderen in een grote robot. Goku vindt dat hartstikke gaaf. Ze gaan verder met vechten. Goku geeft de robot een schop in zijn gezicht, maar hij mankeert niets. De robot slaat op zijn beurt Goku keihard weg. Zo hard dat Goku in het bos belandt. Goku is enorm onder de indruk. Ze vechten snel weer verder en Goku slaat de robot op de grond. De robot blijft daar een tijdje roerloos liggen. Goku zegt dat de robot dan wel groter is geworden, maar ook trager. De robot begint te lachen. De robot kan zich aanpassen en verandert in een soort vliegtuig.

Bij General Lock lijkt er iets niet goed te gaan. Er kringelen allemaal rookslierten langs zijn gezicht.

Goku schrikt van de plotselinge snelheden van de robot en de robot is weer aan de winnende hand. De robot verandert in een boor en valt Goku aan, maar Goku gaat er snel vandoor. De robot zit ergens onder de grond en komt te voorschijn. Goku gaat snel in een mast zitten en denkt dat hij veilig is, maar dat is helaas niet zo. De robot boort de boom omver en Goku valt op de grond. De robot valt weer aan en Goku grijpt de boor. Goku laat de boor stoppen met draaien en gooit de robot weg. De robot is geschrokken van Goku's kracht. De robot krijgt Goku's plan door. Goku heeft zich ingehouden om de vechtkunsten van de robots te bestuderen.

General Lock is helemaal gespannen en witheet op Goku.

Goku valt weer aan en de robot heeft geen schijn van kans. Goku gooit de robot de lucht in en vuurt snel een Kamehameha op hem af. De robot is oud schroot geworden. Het gevecht is afgelopen en Goku heeft honger. Dan voelt Goku een enorme kracht. De kracht is op weg naar het ruimteschip. Bij het ruimteschip gaat Trunks de Dragon Balls halen en Pan wil mee, maar dat mag niet van Trunks. Dan voelen ze de enorme kracht op hen afkomen: het is General Lock! Ook Goku vliegt snel naar het ruimteschip toe.

Samenvatting geschreven door: Maringe

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?