Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

19: A General Uprising

Pan en Trunks voelen de grote kracht. Ze zijn buiten gaan kijken en zien dan Goku aan komen vliegen. Goku voelt de energie ook. Pan vertelt Goku over de gestolen Dragon Balls en dan komt de persoon eraan met het hoge energieniveau. Het is General Lock! Pan herkent hem van de speech. Pan is kwaad op hem voor zijn werk met Gill en valt hem aan. Vreemd genoeg lijkt ze hem met groot gemak aan te kunnen. Goku en Trunks geloven hun ogen niet. Pan beveelt General Lock om de Dragon Balls terug te geven. General Lock weigert en staat op alsof er niets is gebeurd. De Dragon Balls zijn voor dr. Myuu om over de kosmos te heersen. De robots zullen de mensen vervangen en Dr. Myuu wordt de keizer van de kosmos. Goku vindt het maar niets. General Lock valt dan aan. Een straal uit zijn mond gaat op Pan af. Trunks ziet het en slaat haar weg. Trunks wordt geraakt en verandert in metaal en verdwijnt dan. Pan is nu kwaad en valt aan, maar General Lock slaat haar weg. Hij vertelt dat Trunks in de toren is. Pan wil Trunks redden en gaat er vandoor. General Lock laat haar maar gaan en begint te vechten met Goku. Hij probeert Goku ook in metaal te veranderen, maar Goku is hem steeds te snel af. General Lock wil dan met de blote vuist aan de slag.

Bij de toren is Pan op zoek naar Trunks. Ze vuurt een energiestraal af op de toren om een gat in de wand te maken. Er klinkt meteen een alarm.

General Lock en Goku zijn druk aan het vechten.

In de toren vallen de robots Pan aan, maar Pan verslaat ze met gemak. Alle robots zijn veranderd in oud schroot en eentje probeert er te ontsnappen, maar Pan grijpt hem en vraagt waar Trunks is.

Goku heeft General Lock weggeslagen en opeens vliegt zijn vuist weg van zijn arm af. De vuist raakt Goku's hoofd. Goku vind het een rare aanval. Dan grijpt de hand Goku's hoofd en de hand gaat weer terug naar General Lock. Goku valt meteen aan met energieballen en niet veel later is hij weer los. General Lock zegt dan dat Goku een perfecte mutant zal worden, maar Goku denkt daar uiteraard anders over.

In de toren, in een soort operatiekamer zit Trunks in een buis en verdwijnt weer vlak voor Pans ogen. Pan ziet dan Gill en wordt kwaad op hem. Opeens begint er een beveiligingssysteem en alles begint te bobbelen en te bewegen. Pan schrikt en ziet opeens dat ze weer buiten staat.

Op een andere planeet in een donkere toren is Trunks aangekomen. Dr. Myuu is tevreden over hem.

Goku vuurt op General Lock maar mist hem elke keer ruim. General Lock lacht Goku uit, maar dan vallen er grote rotsblokken van de bergwand achter hem. General Lock overleeft het en ziet Goku nergens. Dan valt Goku aan met een Kamehameha, waar General Lock toch wel even van schrikt. Goku heeft wel door dat General Lock zich niet zo gemakkelijk laat verslaan. Hij draait zich dan om en daar staat General Lock. Hij heeft de Kamehameha ontweken, maar heeft wel een paar verwondingen opgelopen. Ze gaan op de grond staan en opeens wordt Goku gegrepen door de vier robots. Goku verandert dan in een Super Saiyan om zich bevrijden. De vier robots spatten uit elkaar. General Lock wist dat Goku zich inhield. Goku wil ook dat General Lock zich niet meer inhoudt. General Lock begint te schreeuwen en een tornado ontstaat rondom hem. Stukken van de vier robots worden door hem geabsorbeerd en General Lock transformeert naar Hyper Mega Lock. Hij heeft nu een soort van harnas en heeft nu meer wapens. Goku is daar tevreden over en verheugt zich op het gevecht.

Samenvatting geschreven door: Maringe

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?