Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

20: The Source of Rilldo's Power

General Locks energieniveau is nu op zijn maximum en die van Goku ook. Ze vechten en General Lock probeert steeds om Goku in metaal te veranderen voor dr. Myuu. Goku valt aan met energieaanvallen, maar General Lock weet ze te ontwijken of hij gebruikt een energieschild.

Pan is weer in de toren en is op zoek naar Gill. Ze heeft hem snel gevonden. Meteen wordt hetzelfde alarmsysteem weer in werking gezet en Pan wordt weggevoerd naar buiten.

Goku en General Lock zijn even gestopt met vechten. Goku wil weten waarom hij denkt dat hij Goku kan verslaan. General Lock lacht. Dan laat de arm van General Lock schokjes te zien en draden komen uit de grond te voorschijn. Ze koppelen zich aan General Lock en die krijgt een nieuw harnas. Goku wil aanvallen met een Kamehameha, maar door General Lock verschijnt er opeens een bos van vloeibaar metaal. General Lock wordt ook vloeibaar.

Pan is weer in de toren en ze wordt opgewacht door tientallen robots. Pan wil dat ze weggaan en de robots gaan aan de kant voor haar. Pan loopt naar binnen en merkt meteen dat het een val is. Pan slaat snel de robots tot schroot en merkt dat ze wordt gevolgd. Ze wil gaan vechten, maar merkt dat het de lieve robot is uit de kamer voor afgedankte robots. Pan is blij hem te zien en Pan vraagt om hulp voor het alarmsysteem. Ze kijkt de robot heel lief aan, maar hij weet niets van het alarmsysteem af. Pan wordt boos en slaat hem weg.

Bij het metalen bos krijgt Goku het lastig. General Lock is van vloeibaar metaal en kan wegduiken en opduiken wanneer hij maar wil. Hij weet Goku en zichzelf ook te omringen door golven van vloeibaar metaal. General Lock vertelt dan dat zijn kracht de planeet M2 is. Hij beheerst alle metaal in de planeet. Hij is onverslaanbaar. Goku gelooft hem niet en wil door vechten.

In de toren van dr. Myuu is dr. Myuu bezig met Trunks en bekijkt het gevecht via een beeldscherm. Hij wil Goku's kracht dolgraag hebben.

In de toren gaan Pan en de aardige robot een lift in, maar die is propvol met andere robots. Pan is nu echt kwaad op Gill. Gill biedt zijn excuses aan, maar dan wordt het alarmsysteem weer geactiveerd. Pan wordt alweer naar buiten gebracht, maar de aardige robot vernielt het alarmsysteem. Pan bevrijdt zich van de muur, want de muur had haar bijna geplet. Pan wil van Gill meteen de Dragon Balls terug hebben. Gill heeft ze niet. Dan verdwijnt Gill door de muur en is in de andere kamer. Pan wil met geweld de deur openen, maar de deur gaat vanzelf open. Gill komt naar buiten met tientallen robots met wapens. Pan vindt het jammer, maar ze zal ze moeten vernietigen. Dan activeert Gill het reservealarmsysteem en Pan belandt weer buiten. Vreemd genoeg worden ook de Dragon Balls en Gills medaille naar buiten getransporteerd. Pan zit buiten en ziet dan een Dragon Ball voor haar neus liggen. Ze twijfelt eerst of het een echte is, maar dan juicht ze als ze zeker weet dat het een Dragon Ball is.

Bij het gevecht wacht Goku op General Lock. Die verschijnt en Goku valt meteen aan, maar General Lock verdwijnt steeds. Dan worden er allemaal stukken metaal op Goku afgestuurd en ze persen tegen hem aan. Goku weet het metaal van zich af te schudden. Goku vindt het niet indrukwekkend. General Lock vindt Goku erg dom.

Samenvatting geschreven door: Maringe

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?