Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

22: The Baby Secret

Pan en Goku rennen de kamer in en kijken naar de machine. Dr. Myuu probeert ze tegen te houden. In de buis blijkt een vreemd wezen te zitten met een babygezicht dat met allemaal slangen is aangesloten aan de computer. Dr. Myuu verontschuldigt zich steeds aan het vreemde wezen en noemt hem Baby. Trunks vertelt dat het een mutant is die geheel anders is gemaakt. Hij is nog sterker dan M2 en kan de sterkste van het heelal worden. Gill wist van Baby en als Baby voltooid is zijn hij en de andere robots overbodig. Trunks heeft daarom de stroom afgesloten. Dr. Myuu schrikt ervan en probeert Baby wakker te krijgen. Dr. Myuu is kwaad op Trunks. Trunks moest wel: het gaat om het belang van het heelal. Dr. Myuu probeert Baby nog steeds wakker te krijgen en herstelt het programma. Pan wordt boos op Dr. Myuu, omdat hij dan ook de aarde wil veroveren. En dankzij de robots heeft hij al veel veroverd. Gill heeft spijt van de slechte dingen die hij heeft gedaan, maar Pan vindt hem nog steeds aardig. Trunks vertelt dat er iets mis bleek te zijn met de data van Gill en dat Gill meewerkte om dr. Myuu te verslaan. Samen met Trunks heeft Gill een plan uitgedacht.

Dan komt er een flashback van Gill die in het lab sluipt om de metalen Trunks naar zijn normale staat terug te brengen. Trunks is blij om Gill te zien en ze halen gauw de valse Trunks te voorschijn.

Dr. Myuu is woedend dat zijn creatie nu waardeloos is. Hij smeekt Baby om wakker te worden, maar er is geen reactie. Dr. Myuu begint te huilen en vreemd genoeg krijgt Pan medelijden met hem. Goku is nieuwsgierig naar Baby en klimt als een vlieg over de buis heen om Baby beter te bekijken. Opeens is er iets met Baby. Gill slaat alarm en dr. Myuu juicht. Baby leeft weer! Baby begint vorm te krijgen. Pan begrijpt het niet, Trunks had hem toch uitgezet? Trunks begrijpt het zelf ook niet. Goku begrijpt het wel. Baby heeft een natuurlijke kracht. Zo heeft hij het overleefd. Dan barst de buis en door een geweldige kracht worden onze vrienden tegen de muren gedrukt. Dr. Myuu is ernstig beschadigd door de kracht en valt neer. Dan komt Baby te voorschijn. Baby bouwt zijn kracht op en ziet onze helden. Dr. Myuu draagt Baby op om de Saiyans te vermoorden. Baby blijft Goku aanstaren en dan vallen onze helden aan. Baby krijgt de volle laag en explodeert. Goku, Trunks en Pan zijn verbaasd, ze hadden meer verwacht. Dr. Myuu begint weer te huilen en drukt dan op een knop op zijn borst. Overal komen platformen te voorschijn en dr. Myuu ziet niet dat een stukje van Baby zich aan hem vastgrijpt. De platformen blijken de onderdelen van een ruimteschip te zijn. Dr. Myuu gaat het schip in en vertrekt. Pan is kwaad op hem en Goku probeert haar te kalmeren. Trunks zegt dat ze eerst de Dragon Balls moeten vinden, dat is hun belangrijkste taak. Maar hoe zit het met het ruimteschip, want die is helemaal bevroren. Maar Gill kan dat met zijn apparaatje verhelpen.

In het schip is dr. Myuu kwaad op de drie Saiyans. Opeens heeft hij veel pijn. Baby schiet dan uit dr. Myuu en valt neer. Baby vindt dr. Myuu nu overbodig en het blijkt dat Baby dr. Myuu heeft gemaakt om energie voor hem te verzamelen. Baby slaat dan het hoofd van dr. Myuu stuk, waar een Dragon Ball in blijkt te zitten. Baby voelt zich zwak, maar dat moet veranderen. Hij wil wraak nemen op Goku, Trunks en Pan.

Samenvatting geschreven door: Maringe

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?