Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

23: Hidden Danger

Terug bij het schip verandert Giru het metalen schip weer terug tot zijn normale staat. Goku, Pan en Trunks bedanken Giru voor het repareren van hun schip en ze stappen in. Voordat ze opstijgen zegt Pan: "Ook al is het Giru's planeet, we moeten toch op jacht gaan naar de Dragon Balls." Terwijl ze opstijgen, pakt een metalen vloeistof in de vorm van Generaal Rildo's hand hun schip beet. Al snel breekt er paniek los tussen de drie Saiyans, maar ze zien al snel wie er achter zit. Rildo beweert dat niemand levend van zijn planeet af komt en Trunks probeert hem om te praten dat Dr. Myuu al verslagen is. Met een tweede hand houdt Rildo het schip nog beter vast. Goku beweert dat Rildo doorgedraaid is en als de situatie niet verandert, zullen ze het niet redden. De deur van het schip gaat open, en alle drie de Saiyans vuren een Kamehameha af op Rildo. Het schip raakt los en ze vliegen eindelijk de ruimte in. Op de planeet bij de verslagen Rildo zien we een plasma veranderen in de vorm van Baby, die een boze kreet slaakt.

Op het schip vertelt Trunks dat ze echt serieus moeten opschieten met hun speurtocht naar de Dragon Balls, want anders gaat de Aarde eraan. Goku let alleen niet op, omdat hij zo'n honger heeft dat hij er dood aan kan gaan. Pan zegt vervolgens dat ze medelijden heeft met oma, oftewel Chi-Chi, omdat ze het met iemand als Goku moet volhouden. Op de radar in Giru wordt een Dragon Ball gespot. Ze zien een schip gevuld met gaten en kapotte onderdelen. Giru meld dat ze weg moeten gaan, omdat de ster die achter het schip zit hen vanwege de zwaartekracht binnen tien minuten naar binnen zal trekken. Goku besluit om de Dragon Ball te redden uit het kapotte schip, omdat ze die anders verliezen.

De drie Saiyans vliegen in ruimtepakken en op scooters het kapotte schip binnen. Ze hebbe geen idee wat er gebeurd is, maar Trunks denkt het iets moet geweest zijn met een grote kracht. Giru vermeldt opnieuw dat de Dragon Ball zich achter een deur bevindt. Achter de deur kunnen ze ademen zonder hun pakken en de Dragon Ball bevind zich nog maar een paar meter van hen vandaan. Achter nog een deur zien ze vervolgens de 1-ster Dragon Ball tussen een apparaat zitten (dezelfde Dragon Ball die uit Dr. Myuu kwam). Pan rent er al snel op af, maar Goku en Trunks denken dat het een valstrik is. Maar zonder dat er iets gebeurt, heeft Pan al snel de Dragon Ball uit de machine gehaald. Trunks ziet het maar niet zitten, omdat het te gemakkelijk ging. Pan zegt opeens dat ze iemand zag, maar Goku en Trunks voelen niemand aan. Pan wil die persoon gaan zoeken, maar Giru vermeldt dat ze nog maar vijf minuten hebben, voordat de ster hen zal verslinden. Eigenwijs gaat Pan alsnog de overlevende zoeken.

Na een aantal hulpkreten wordt Pan opeens aangevallen door een metalen machine. Goku en Trunks schieten te hulp. Ze hebben nog maar minder dan twee minuten! Pan blaast de robot zelf op, waarbij Goku vermeldt dat deze robot nooit de vernietiging op het schip heeft kunnen veroorzaken. Giru detecteert een zwakke levensvorm en al snel vinden ze iemand. Snel maken ze zich uit de voeten. Na een race tegen de klok komen ze eindelijk van het schip af, maar hun scooters wordt ook meegetrokken door de zwaartekracht. De ingeschakelde turbo helpt niet en het kapotte schip wordt in de ster getrokken, terwijl Goku, Pan en Trunks er ook op af vliegen. Nadat Goku's pak langzaam begint te branden, springen ze van de scooters en besluiten ze te gaan vliegen, maar ook dit gaat moeilijk. Pan haalt het niet en komt steeds dichter in de buurt van de ster. Giru bindt zich aan het schip vast en de andere pakken Giru beet. Goku doet vervolgens de Kamehameha voor een extra boost om weg te komen van de ster.

Op het schip denkt Pan dat de persoon die ze hebben gered het niet gaat halen zonder hulp. Giru verstuurt een noodomroep voor medicijnen, waar ze antwoord op krijgen. Goku geeft stom antwoord door te vragen wat voor voedsel ze hebben.

Inmiddels zijn ze geland op een nieuwe planeet bij een gebouw met een EHBO teken. Dokters op de planeet proberen de gewonde persoon te genezen, terwijl de rest toekijkt en wacht. Na een half uur krijgen ze te horen dat de jongen die ze hebben gered het gaat halen. Bang voor een prik verschuilt Goku zich onder de bank om de dokters te vermijden. Pan en Trunks lachen Goku uit, maar hij denkt bij zichzelf dat ze nu wel lachen, maar dat het anders zal zijn als ze een prik moeten halen. De jongen komt bij bewustzijn en staat op, terwijl dit niet mag van de zuster die er is. De jongen zet een boosaardige glimlach op. De zuster zegt dat ze de dokter erbij zal halen als hij niet gaat liggen. Het volgende moment explodeert de kamer en iedereen schrikt zich kapot. Wie is deze mysterieuze jongen die Goku, Pan en Trunks hebben gered? En wat is hij van plan?

Samenvatting geschreven door: Rik Timmer

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?