Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

24: Discovering the Truth

Terwijl het vuur wordt geblust, roepen de dokters dat de brandweer elk moment kan arriveren. Goku, Trunks en Pan rennen naar de kamer toe en Pan vraagt waar de jongen is. Er wordt geantwoord dat de jongens nog binnen is en dat ze niet voorbij de deuringang kunnen komen. Er volgt een kleine tweede explosie en de rook verblind iedereen. Goku, die zich verstopt had onder een tafel, redt een dokter en de jongen uit de kamer. Iedereen bedankt Goku. "Hopelijk verandert je mening over dokters nu, opa", zegt Pan, maar als ze zich omdraait heeft Goku zich al uit de voeten gemaakt. De dokters vermelden dat de jongen extreem veel geluk heeft gehad, omdat hij nu voor de tweede keer een aanval heeft overleefd. Van binnenuit horen we een kwaadaardige stem grinniken.

Buiten proberen Pan en Trunks Goku uit de boom te halen, die nooit van zijn leven meer een voet zal zetten in het ziekenhuis. Zelfs als er iets te eten is zal hij niet naar binnen zal. Hij sterft nog liever van de honger. De jongen tuurt voorzichtig uit het raam naar de drie Saiyans, die aan het kibbelen zijn, en zegt dat Goku, Pan en Trunks niets in de gaten hebben. Hij draait zich weg van het raam en Baby komt te voorschijn uit de jongen. Het is te gevaarlijk om in deze staat hen aan te vallen zegt hij, maar als hij er eentje over zou kunnen nemen, zou hij niet te stoppen zijn.

Goku, Trunks en Giru zijn aan het vissen. Verderop is Pan bezig met een hert terwijl Baby, in de vorm van de jongen, vanachter een boom te voorschijn komt. Hij zegt dat hij geen prikken wilt hebben en Pan vertelt dat Goku ze ook liever niet krijgt. Baby vraagt waar Goku is. Nadat Pan antwoordt let ze niet op Baby, omdat het hertje tegen haar duwt. Baby is van plan Pan over te nemen en loopt voorzichtig op haar af, maar Goku en Trunks komen haar vergezellen. Goku zegt dat de jongen in bed zou moeten blijven en een dokter zegt het daarna ook. Nadat de dokter en Baby uit zicht zijn van de drie Saiyans besluit Baby de dokter over te nemen. Baby, nu in het lichaam van de dokter, vraagt aan een zuster de jongen terug te brengen naar zijn kamer.

Ergens op een klein heuveltje liggen de drie Saiyans lekker in het gras. Trunks zegt dat hij goed heeft kunnen uitrusten op deze planeet, maar Pan mist Aarde. Goku zegt dat hij nu echt van de honger zal sterven als hij niets te eten krijgt, want de vissen die ze gevangen hadden waren smerig. Pan besluit nogmaals Goku om te praten om in de kantine van het ziekenhuis wat te eten, maar hij blijft koppig zeggen dat hij dan een prik zal krijgen. Dan verschijnt de dokter die door Baby is overgenomen en die zegt op een vriendelijke manier dat ze hem nooit een prik zullen geven, omdat dit te gevaarlijk is voor een persoon die gezond is. De dokter zweert dat hij Goku geen prik zal geven. Even later zit Goku in het ziekenhuis te eten. Pan verontschuldigt zich voor Goku's gedrag, omdat hij in het wild is opgevoed. De dokter vraagt aan Trunks of hij een rondleiding door het ziekenhuis wil om alle technologie te zien. Trunks wil dat graag.

Ergens in het ziekenhuis lopen de dokter en Trunks een kamer binnen. Terwijl Trunks grote machine bestudeert, besluit Baby toe te slaan. Hij pakt Trunks bij zijn keel beet en deze weet al snel dat het Baby is. Baby vertelt dat hij van lichaam tot lichaam springt en zo heeft kunnen overleven. Ook vertelt hij dat hij de mensen op het ruimteschip heeft opgegeten op één na. Terwijl Baby Trunks wil overnemen, wordt hij door Goku geraakt met een Kamehameha. Baby snapt niet hoe ze wisten dat hij nog leefde, maar Goku vertelt dat ze zijn energie voor een minuutje konden voelen. Pan vraagt hoe Baby aan de Dragon Ball is gekomen, waar hij de Saiyans mee heeft gelokt. Baby vertelt dat de Dragon Ball in Dr. Myuu's hoofd was gedigitaliseerd. Vervolgens waagt Baby een kans om Pan over te nemen, maar krijgt al een straal in zijn gezicht geschoten. Vervolgens probeert Baby aan alle kanten te ontsnappen, maar wordt telkens tegengehouden door een boze Saiyan, die vertelt hoe wreed hij is. Net voordat ze allemaal een aanval voorbereiden, begint Baby energie te verzamelen en blaast de kamer op. Door de explosie heeft Trunks een wond in zijn arm waar Baby al snel zijn redding in ziet. Hij vervormt zich weer tot plasma en gaat in Trunks. Baby valt Goku aan met een straal, maar Goku mag niet terug schieten, omdat Pan bang is dat Trunks zal sterven. Net voordat Baby een laatste aanval doet, schiet deze hem opeens tegen de muur. Trunks nam eventjes de controle over en iedereen heeft dit door. Doordat hij Super Saiyan gaat lukt het Trunks om van Baby af te komen. Verblind door een aanval van Baby laten de drie Saiyans Baby ontsnappen, die al snel bij een vliegveld een dame overneemt.

Goku, Pan en Trunks keren terug naar hun schip. Ze vragen zich af waarom Baby hen heeft gelokt met de Dragon Ball. Het viel Pan op dat hij geobsedeerd was door hun Saiyan kracht. Pan speelt de vraag door aan Goku, maar die heeft alweer honger. Terwijl Goku, Pan en Trunks koers zetten naar de drie overgebleven Dragon Ball, maakt de gemuteerde Baby gebruik van de nietsvermoedende passagiers van vlucht 1138, totdat hij van iedereen de energie heeft geabsorbeerd. Baby weet nu hoeveel kracht hij nodig heeft om de Saiyans te kunnen beheersen.

Samenvatting geschreven door: Rik Timmer

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?