Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

33: The Tail's Tale

Goku houdt zich vast aan een rots en de Kai's en Saguro proberen zijn staart er uit te trekken. Dit is behoorlijk pijnlijk voor hem en hij vraagt dan ook hoe het er op Plant eigenlijk voor staat. Ze zien dat Uub samengegaan is met Buu en dat zijn kracht behoorlijk toegenomen is. Goku wil zich snel bij Uub voegen en zegt dat ze door moeten gaan met zijn staart uittrekken, maar voordat ze doorgaan geeft de oude Kai opdracht aan Saguro om Goku vast te binden aan de rots, zodat deze niet zoveel beweegt als ze proberen zijn staart uit te trekken. Ze beginnen weer en Goku schreeuwt het uit.

Op Plant staat de nieuwe Uub inmiddels weer voor Baby. Baby zegt tegen zijn mensen dat ze uit de weg moeten gaan, waarop ze hem gehoorzamen. Baby dacht dat Uub al lang dood was, maar wil wel weer aanvallen. Uub laadt echter op en Baby verbaast zich over de kracht van Uub. Uub legt uit dat hij gefuseerd is met Buu en nu sterker is dan ooit. Uub valt aan en weet Baby bijna op de grond te krijgen. Vervolgens probeert hij Baby in chocolade te veranderen. Baby is echter snel genoeg weg, waardoor Uub alle mensen die in de buurt stonden in chocolade verandert. Hij biedt meteen zijn verontschuldigingen aan. Wederom valt Uub zijn tegenstander aan en vraagt Baby of hij zijn aanvallen kan ontwijken. Baby vindt het een makkie, maar het blijkt een verrassingsaanval van Uub te zijn en Baby krijgt het even moeilijk, maar pareert met een tegenaanval. Beide aanvallen houden elkaar nu redelijk in evenwicht.

Bij de Kai's is er niet veel verandering gekomen in de lengte van Goku's staart. Goku vraagt daarop of hij losgemaakt kan worden. Ze doen maar wat hij zegt en vervolgens bindt Goku de oude Kai vast aan de rots. De oude Kai is hier niet al te blij mee, maar Goku legt uit dat hij zal proberen weg te vliegen en dat de Kai dan de tang moet vasthouden. De Kai kan geen kant op, omdat hij toch vastzit aan de rots. Goku's staart wordt vastgepakt en hij probeert weg te vliegen. Kibito Kai zegt nog dat hij rustig moet doen, maar Goku zet veel kracht en redelijk snel is de hele staart tevoorschijn getoverd. De oude Kai roept dat Goku niet meer moet trekken, maar die hoort het niet, waarop Kibito Kai tegen de Kai zegt dat hij de tang los kan laten. Hier had de oude Kai niet aan gedacht en hij laat de tang los. Goku rekent hier niet op en schiet honderden meters weg en komt hard terecht tegen een rots. Als hij weer opstaat, blijkt zijn hele staart terug te zijn. Kibito Kai bekijkt het van een afstand met een verrekijker en juicht dan omdat ook hij Goku's staart ziet.

Tussen Baby en Uub is het gevecht nog aan de gang, maar Baby's straal is toch sterker en hij weet Uubs aanval om te keren tegen Uub zelf en Uub wordt er door geraakt. Op dat moment verschijnen ook Goku en Kibito Kai op Plant. Kibito Kai heeft Goku naar Plant gebracht. Ze vragen zich af waar Uub is, maar op het moment dat ze hem zien, wordt deze net door zijn eigen aanval in chocolade veranderd. Uub valt op de grond, alwaar Baby hem opraapt en opeet. Goku komt dichtbij en merkt op dat hij jammer genoeg net te laat is. Baby is enigszins verbaasd dat Goku terug is uit het dodenrijk.

Goku meldt dat hij deze keer veranderd is en laat zijn staart zien. Baby doet hier nogal lacherig om. Goku zegt dat Baby de staart niet moet onderschatten. Goku wordt SSJ3 en valt Baby aan. Baby pareert echter met gemak en Goku komt hard terecht. Goku snapt het niet, net zo min als Kibito Kai en de oude Kai. Ook als Goku voor de tweede keer aanvalt wordt hij met gemak verslagen. Uiteindelijk wordt duidelijk dat Goku niets sterker is geworden en verslagen ligt hij op zijn rug naar de aarde te kijken. Goku baalt dat hij zijn tegenstander niet kan verslaan en deze keer niet zijn mooie aarde kan redden. Goku haalt allerlei mooie momenten uit zijn verleden naar boven en denkt er met weemoed aan terug.

Baby komt er aan om Goku af te maken, maar langzaam aan komt er verandering in Goku's toestand. Goku's staart begint licht te kwispelen en zijn ogen worden rood. Zijn lichaam blaast zich op en hij begint hevig te ademen. Ook Kibito Kai ziet dit en roept de ijsberende oude Kai erbij. Nu worden beide toch enthousiast. Goku staat op en groeit en blijft groeien. Hij groeit door tot een reusachtige aap. Baby krijgt via Vegeta door dat Goku verandert in een Oozaru, maar Baby vraagt zich af hoe dat kan, aangezien er geen maan in de buurt is. Vervolgens merkt Baby op dat de aarde als maan diende voor Goku en hij zodoende een Oozaru kon worden. Maar waarom is deze Oozaru toch goudkleurig? Heeft Goku echt zijn verborgen Saiyankrachten naar boven kunnen krijgen?

Samenvatting geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?