Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

34: Back in the Game

Goku is in een goudkleurige Oozaru veranderd en richt veel schade aan. Baby denkt dat er niet hetzelfde mag gebeuren als wat er vroeger is gebeurd op planeet Plant toen de Saiyans arriveerden. Toen maakten ze als wilde Oozaru's iedereen af. Ondertussen probeert Goku Baby te raken. Goku heeft geen controle over zichzelf, dus raakt hij niet veel.

Iets verderop zijn Pan en Hercule. Pan die voelt een gigantisch power level en denkt dat het Goku is. Ze vliegt er naar toe.

Baby begint met Goku te vechten. Goku is als Golden Oozaru veel sterker. Baby vuurt een paar aanvallen af, die Goku niets doen. Goku vuurt een vlam uit zijn mond af, die Baby maar net mist. Daarna wordt Baby wel tegen de vlakte geslagen door Goku. Terwijl Goku alles loopt te vernietigen, probeert Pan de aardbewoners te beschermen die in paniek alle kanten opvluchten.

Op hun planeet kijken de Kai's toe. De oude Kai vertelt dat het uit de hand kan lopen als Goku zich niet snel onder controle krijgt. Kibito Kai wil de staart van Goku afknippen omdat hij denkt dat hij dan de ravage kan stoppen, maar dat vindt de oude Kai geen goed plan.

Dan ziet Goku de aarde. Hij kijkt er naar en wil er naar toe. Hij wordt woedend omdat hij er niet bij kan. Dan probeert Pan Goku bij zijn positieven te brengen. Maar zij wordt door Goku weg geslagen. Ze belandt tegen een rots en haar gevechtspak rolt uit haar rugzak. Bij het zien van haar oude gevechtstenue moet Pan aan allerlei leuke gebeurtenissen uit het verleden denken. Weer gaat ze voor Goku vliegen om hem tot rust te brengen, maar Goku blaast haar weg. Er waait een foto tussen het gevechtspak uit. Goku bekijkt de foto en ziet dat het een foto is van een leuk dagje aan het strand. Goku denkt aan een paar dingen en ziet Pan huilen. Hij vangt een traan op en likt die op. Dan begint Goku te transformeren. Er komt een gele gloed om hem heen. Langzaam verandert Goku in iets anders, maar wat...

Samenvatting geschreven door: Ronald Roskam

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?