Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

41: Curtain Call


Goku maakt zich klaar voor het toernooi. Hij trekt zijn blauwe kleding aan en stapt de ring binnen. Zijn eerste vijand ziet er niet zo sterk uit. De vijand gaat in zijn aanvalspositie staan, terwijl Goku met zijn ogen dicht nog even aan het verleden denkt. Zijn tegenstander valt aan en trapt Goku tegen zijn gezicht. Langzaam verandert het gezicht van zijn tegenstander en begint hij te janken. Hij springt een beetje op en neer totdat Goku zijn ogen open doet en zegt dat ze moeten beginnen. Ondertussen komt de scheidsrechter al richting Goku gelopen, steekt zijn arm de lucht in en zegt dat Goku de winnaar is.

Goku hangt aan een bord en zit te kijken naar de volgende wedstrijd. Ineens tikt er iemand op zijn rug. Het zijn Krillin, Gohan en Videl. Krillin vraagt Goku waarom hij in de jeugdgroep zit.
Goku zegt dan dat het komt omdat het een nieuwe regel is. Krillin zegt dat Goku erin getrapt is en dat Mr. Satan probeert Pan te laten winnen, want als Goku mee zou doen dan zou hij toch wel winnen. Goku vraagt zich af of Pan het wel zal redden bij de volwassenen.

Pan is aan de beurt om te vechten. Er staat een reus voor haar neus die bijna de hele ring vult. Pan weet niet wat voor een raar wezen dat is, maar hij ziet er wel sterk uit. Hij tilt zijn poot op en stamt Pan plat. Iedereen denkt dat ze het niet meer redt, maar Pan tilt de poot op en wordt erg kwaad. Ze verhoogt haar power level en gooit de reus de lucht in. Pan loopt de ring uit en achter haar valt de reus de ring weer in. De scheidsrechter zegt dat Pan gewonnen heeft en dat zij de kleindochter van Mr. Satan is. Pan zegt in zich zelf dat het te makkelijk was.

De volgende wedstrijd is al weer begonnen. Het zijn twee onbekenden. Ze geven elkaar een paar trappen en slaan wat tegen elkaar, maar de ene is zo sterk dat hij de ander door de muren van de ring schopt. Hij knalt tegen een auto aan en er ontstaan wat botsingen.

Goten zit samen met een vriendin in een snackbar waar hij net hamburgers besteld heeft. Hij legt uit hoe je een hamburger moet eten, want dat weet zij blijkbaar nog niet. Ondertussen is Mr. Satan op televisie die zegt dat hij met pensioen gaat.

Trunks zit in een hoog gebouw met wat andere mensen te vergaderen, maar Trunks is het al weer beu en vliegt weg richting het toernooi. Pan heeft ondertussen weer iemand verslagen waarbij de scheidsrechter zegt dat iedereen denkt dat Pan Mr. Satan gaat opvolgen, maar Pan ziet dat niet zitten. Ondertussen word Mr. Satan gemasseerd door een blond vrouwtje. Op een gegeven moment komt er iemand binnen om te vertellen wie de vier finalisten van de volwassenen zijn: Super Run, Babalong en nog twee anderen, maar Pan zit er niet bij. Mr. Satan wordt kwaad en vraagt hoe dat komt. Het komt omdat Pan heeft opgegeven omdat ze last van haar maag had.

In de stad is een grote kettingreactie van botsingen ontstaan, zo ook bij Capsule Corp. waar net Vegeta uit komt lopen. Vegeta zegt in zich zelf dat Goku sowieso de winnaar van het toernooi wordt.

Iedereen op de tribune heeft een lolly vast. Gohan vraagt Pan waarom ze heeft opgegeven. Ze zegt dat ze niet wist dat als ze won, ze de plaats van Mr. Satan in zou nemen. Krillin vindt dat Goku niet in de jeugdgroep thuis hoort.

De finale van de jeugdgroep gaat beginnen. Het is Goku tegen Majara. Ze staan klaar om te beginnen. Majara kijkt erg bang. Goku zwaait naar iedereen op de tribune, totdat ineens Vegeta binnen komt lopen en zegt dat hij wil vechten tegen Goku. Goku en Vegeta praten nog even en Majara rent snel weg. Hij loopt precies tegen Goku op en Goku valt bijna uit de ring. Majara geeft hem nog een trap na en Goku hangt aan de rand van de ring. Ondertussen heeft de scheidsrechter al gezegd dat Majara gewonnen heeft. Goku hangt nog aan de ring, terwijl Majara op zijn handen staat te trappen. Het werkt niet, maar dan komt Majara op het idee om Goku te kietelen. Het werkt en Goku valt op de grond. Majara is nu echt de winnaar van het toernooi.

De finale van de volwassenen staat op het punt om te beginnen. Het is Eypaidshea tegen Babalong. Eypaidshea valt aan en Babalong pakt hem vast en gooit hem met zijn hoofd op de grond. Babalong heeft gewonnen. Op de tribune vraagt Pan of Babalong echt zo sterk is. Goku zegt dat hij maar een klein deel van zijn kracht gebruikte en roept dan naar Babalong: 'Hé Uub, je kan je vermomming wel af doen!' Iedereen kijkt verbaasd als ze zien dat het Uub is. De scheidsrechter vraagt Uub waarom hij gemaskerd was. Uub zegt dat hij dat heeft gedaan omdat hij nog nooit voor zo'n groot publiek heeft gevochten. Opeens vertelt de scheidsrechter dat Uub en Mr. Satan gaan vechten. Dan verschijnt Mr. Satan in de ring. Hij weet nog niet dat Babalong Uub is, maar zodra hij zijn ogen opendoet wil hij niet meer vechten. Uub valt al aan en schopt en slaat hem helemaal in elkaar. Opeens spreekt Buu Uub telepathisch aan. Buu zegt dat hij Mr. Satan niet mag verslaan want anders zouden veel mensen kwaad zijn op Mr. Satan. Uub staat verbaasd te kijken en Mr. Satan valt Uub aan. Mr. Satan slaat een keertje in zijn maag en Uub vliegt de ring uit. De scheidsrechter zegt dat Mr. Satan de winnaar is en Mr. Satan zelf is ook hartstikke blij. Het publiek rent de tribune af en iedereen rent naar Mr. Satan. Mr. Satan zegt tegen iedereen dat hij toch maar niet stopt met het vechten en gewoon doorgaat.

Ondertussen lopen Goku en de rest over een brug buiten het stadion. Goku is erg blij dat er toch nog wat mensen zijn die kunnen vechten. Opeens staat Vegeta aan de andere kant van de brug en zegt dat hij met Goku wil vechten. Allebei veranderen ze in Super Saiyan. Vegeta zegt dat hij hem deze keer zal verslaan. Goku vindt het goed, maar dan verandert Goku opeens weer naar een normale Saiyan en zegt dat hij eerst wat wil eten voordat ze gaan vechten, want hij sterft van de honger. Ze lachen allemaal, maar hoe lang zal deze vrede op aarde duren? Kijk volgende keer weer naar DragonballGT!

Samenvatting geschreven door: Mark Mol

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?