Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

42: A Dangerous Union


Dr. Myuu loopt door de hel, en wordt aangesproken door Dr. Gero. Dr. Myuu vraagt hem wat hij van hem wil. Dr. Gero zegt dat hij Dr. Myuu nodig heeft voor een nieuw experiment. Myuu vind het eerst grappig dat Gero nog steeds experimenteert in de hel, maar als Gero zegt dat het een experiment is waarmee hij wraak op Goku kan nemen, wil Myuu wel meewerken. Wat zouden deze twee van plan zijn in de hel?

Bulma, Pan, Bra en Videl zijn in gesprek over het eten. Videl is aan het koken. Zodra ze vertelt wat voor eten het allemaal is, hebben Bra en Bulma niet zo'n honger meer. Ineens vragen ze zich af waar Trunks blijft. Even later word er aan de deur gebeld. Pan doet open en Trunks staat voor de deur. Hij mompelt iets over Android 17 en valt daarna neer op Pan. Iedereen komt naar Trunks gelopen en kijkt wat er aan de hand is. Dan kijken ze naar de lucht en zien ze een groot donker gat. Goku voelt gelijk een slechte kracht. King Kai ligt ziek op bed en zegt Goku dat er iets met de aarde contact probeert te krijgen.

Android 17 staat op een berg en hoort een stem uit de hel. In de hel staat ook een Android 17, net voor het zwarte gat. De ogen van de twee Androids worden roodgloeiend en er ontstaat een energie straal tussen de twee. Doordat er een contact ontstaat wordt het gat tussen de hel en de aarde groter. Alle mensen op aarde denken dat het het einde van de wereld is en ze raken in paniek. Het is een grote chaos in de stad.

Android 17 op aarde krijgt krachten uit de hel, hij voelt zijn krachten groter worden. Dr. Gero en Dr. Myuu proosten en drinken wat van hun wijn. Myuu zegt dat het eerste deel van hun plan is gelukt en legt uit dat door de twee Androids de hel en Aarde één wordt. Dr. Gero zegt dat zijn droom van de ultieme Android is uitgekomen. Android 17 had meer kracht moeten hebben dan Cell, maar doordat Gero hem te vroeg had vrijgelaten was hij incompleet. Dus de Android uit de hel zal de ontbrekende onderdelen van de Android 17 van de aarde compleet maken wanneer zij samensmelten. Dan zal er een Android 17 ontstaan met krachten die we nog nooit hebben gezien. Dr. Gero laat hem dan alle mensen vermoorden die hem ooit in de weg hebben gestaan. Maar eerst moeten ze Goku uit de weg zien te ruimen. Dr. Gero heeft al een plannetje om hem voor eeuwig te laten lijden.

Trunks wordt ondertussen net wakker in zijn bed. Bulma staat er naast. Iedereen is verbaasd wat er is gebeurd en ze stellen allerlei vragen aan Trunks. Trunks legt uit wat er is gebeurd. Hij vertelt dat hij onderweg was naar Goku's huis en ineens stond 17 voor de auto. De auto botste tegen Android 17 aan en lag in de prak. Android 17 maakte daarna een energie bol en vuurde die op de auto af. Trunks kon nog net de bestuurder uit de auto redden, maar Android 17 kwam er al weer aan en schopte Trunks weg. Android 17 vuurde nog een bal op Trunks af. Android 17 wees met zijn duim naar een groot donker gat in de lucht en zei dat het rechtstreeks naar de hel leidde. Hij zei ook dat alle vijanden van Goku vrij zullen komen en wraak zullen nemen. Trunks moest tegen Goku vertellen dat hij alleen naar de hel moest komen om te vechten. Daarna vloog Android 17 weg.

Iedereen heeft met spanning naar het verhaal zitten luisteren. Gohan komt binnen en zegt dat iedereen naar de televisie moet komen kijken. Op de televisie zijn alle vijanden van Goku te zien. Ze vernietigen alles om zich heen. Goku zegt dat hij nu eindelijk krijgt te zien hoe sterk Cell en Frieza nu zijn en dat hij wel naar de hel zal gaan. Goku zegt even later iedereen gedag en dat hij zo terug zal zijn. Hij vliegt richting het donkere gat.

Ondertussen is Goten met Pui Pui aan het vechten. Goten is een stuk sterker en schopt hem tegen een muur. Een vriendin van Goten moedigt hem aan. Ineens wordt de muur weggeblazen en staat Yakon er. Goten ligt op de grond voor Yakon. Yakon maakt zijn zwarte nagels een stuk langer. Maar hij kan er niets mee doen want Trunks vuurt een energie bal op hem af en Yakon is gelijk dood. Trunks vraagt voor de grap aan Goten of hij stoort en Goten zegt dat hij net zijn krachten aan zijn vriendin wilde laten zien. Ze vuren zomaar ineens een straal in een steegje af en er ontploft iets. Het blijkt Android 19 te zijn en het hoofd van Android 19 rolt over de grond. Ondertussen rent Mr. Satan over de weg met wat Red Ribbon strijders achter zich aan, maar al snel komt Pan te hulp en schiet ze allemaal terug naar de hel.

Goku is aangekomen in de hel en zegt dat het hem bekent voor komt. Dr. Myuu groet Goku en zegt dat ze hem al verwachtten. Goku zegt dat hij met hen wil vechten, maar ze zeggen dat ze daar geen tijd voor hebben en vliegen samen met Android 17 door het donkere gat naar de aarde. Het gat sluit zich en Goku zit vast in de hel. Dr. Gero en Myuu lachen hem nog uit en zeggen tegen elkaar dat hij er nog ingetrapt is ook.

Pan ziet dat het gat gesloten is en bedenkt zich ook dat Goku nu voor altijd vast zit in de hel. Ze huilt uit bij Mr. Satan en Satan zegt dat hij geen idee heeft wat er aan de hand is. Goku in de hel zegt dat hij er in is getrapt en dat Cell en Frieza een leugen was. Maar ineens hoort Goku de stem van Frieza en daarna die van Cell. Cell en Frieza staan tegenover elkaar op twee bergjes.

Dr. Gero en Dr. Myuu zegt dat het tweede plan ook gelukt is en dat ze nu het derde plan gaan inzetten, Aanvallen!

Zullen Pan, Gohan, Trunks en de rest de Aarde kunnen redden van het kwaad, terwijl er voor Goku een gevecht gaat beginnen tegen Cell en Frieza in de hel?

Samenvatting geschreven door: Mark Mol

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?