Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

43: The Resurrection of Cell and Frieza


Cell en Frieza kijken grinnikend naar Goku en zeggen dat hij een leuk lief kindje is geworden. Goku zegt dat hij nog steeds erg sterk is. Cell duwt met zijn kracht wat mensen in de hel omver. Frieza vind dat Cell zijn krachten veel te snel laat zien, maar Frieza zelf verhoogt dan ook maar zijn power level en Cell doet hetzelfde. Goku zegt dat ze hun Ki niet eens meer onder controle kunnen houden en verhoogt daarna zijn eigen power level ook. Frieza en Cell kijken erg bang naar elkaar. Er ontstaat allemaal vuur om Goku heen. Daarna volgt een grote explosie die zelfs bij King Yemma te voelen is. Frieza en Cell kijken niet zo bang meer en vallen Goku aan.

In de stad is het nog steeds een grote chaos. Alle mensen rennen door elkaar heen en de Saibaimen maken van alles kapot, maar Uub vernietigt ze met gemak. Pan vliegt met Satan in haar armen door de lucht heen om een veilige plaats te vinden, maar Rirudo volgt hen totdat hij zijn hand op hun afvuurt. De hand gaat keihard in de richting van Pan en Satan, maar gelukkig schiet Gohan hen te hulp. Hij schopt de hand weg en zegt dat Pan Satan naar een veilige plek moet brengen. Rirudo zet zijn hand weer terug op zijn arm.

Cell en Frieza vechten nog steeds met Goku. Frieza vuurt een aanval op Goku af en er komt een grote ontploffing. Frieza denkt dat Goku dood is, maar al snel komt hij er achter dat hij boven het hoofd van Cell hangt te wachten. Cell vuurt een Special Beam Canon af op Goku, maar Goku ontwijkt hem. Daarna vuurt Frieza een Destructo Disc op Goku af. De eerste keer ontwijkt Goku hem, maar als de Disc terug komt langs de achterkant denkt Frieza dat hij Goku wel zal raken. Goku maakt een salto en springt op de Disc. Hij blijft er een tijdje op zitten. Cell wordt het al snel beu en vuurt een Kamehameha op hem af, maar Goku richt hem terug naar Cell. Cells hele bovenlijf is weggevaagd. Frieza vindt dat niet leuk en vuurt nog een Destructo Disc op Goku af. Goku vangt hem met een stalen staaf op en stuurt hem terug naar Frieza. Hij raakt Frieza ook en Frieza ligt in twee delen. Het is even stil, maar al snel staat Cell weer achter Goku en lacht hem uit. Cell zegt dat ze niet kunnen sterven in de hel, omdat ze al dood zijn. Frieza is ook al weer geheeld en lacht mee.

Nappa staat midden in een stad en even later blaast hij de hele stad op. Maar dan hoort hij een stem achter zich. Het is Vegeta. Nappa kijkt bang naar achteren. Vegeta zegt, ga weg of ga dood. Nappa schreeuwt even en wordt al snel weer vermoord door Vegeta. Ineens staan Dr. Gero en Dr. Myuu achter Vegeta. Dr. Gero roept Android 17 van de hel en Android 17 valt Vegeta aan.

Ondertussen vecht Gohan nog steeds met Rirudo. Gohan wordt tegen een bord aan gesmeten en daarna valt Rirudo hem gelijk weer aan. Gohan ontwijkt de klap en wil een energiebal op hem afvuren, maar net als Gohan dat van plan is komt er een straal uit de mond van Rirudo, die op Gohans arm terechtkomt. Ineens verandert de arm van Gohan in staal. Hij kan zijn arm niet meer bewegen!

Frieza en Goku zijn nog bezig in de hel en delen elkaar wat klappen uit, maar geen een is er echt raak. Frieza stopt even met vechten en staat stil. Ineens verdwijnt hij en staat Cell voor Goku's neus. Cell staat al klaar om een Solar Flare uit te voeren en Goku wordt helemaal verblind. Goku ziet niets meer en wordt geabsorbeerd door Cell. Goku glijdt door de hele staart het lijf van Cell in. Cell verhoogt zijn power level en voelt zich een heel stuk sterker. Maar ineens wordt zijn power level weer normaal en zie je weer een bult in de staart van Cell. De bult komt steeds dichter bij de opening van de staart en dan komt Goku er weer uit. Goku zegt dat hij niet meer in die trucjes trapt omdat hij ze nu ondertussen wel kent. Dan komt Frieza met een splinternieuwe aanval die Cell en Frieza in de hel hebben uitgevonden. De ogen van Cell en Frieza worden geel en ze roepen tegelijk, Hell Canon! Er ontstaat een gele bol rond Goku. Dan wordt Goku naar beneden geduwd door Frieza en Cell en Goku verdwijnt in de wolken onderin de hel. Goku valt een tijdje naar beneden en het blijkt het diepste gat van de hel te zijn. Wanneer Goku opstaat ziet hij een klein meisje van de achterkant. Goku vraagt wat ze daar helemaal alleen doet. Dan draait het meisje zich om en ze heeft het hoofd van een heks. Het meisje verandert in een heks en zegt dat ze al een hele tijd geen gasten meer heeft gehad. De heks zegt tegen Goku dat hij in bad moet. Ineens zit Goku in een bad, maar na een tijdje komt hij er achter dat het een pan is. De heks zegt dat Goku nu niet kwaad moet worden maar juist zou moeten lachen. Dan ligt Goku zomaar in een stoel, waarin hij gekieteld wordt. De heks vraagt dan aan Goku waarom hij zo zweet en dan zit Goku ineens in de sauna. Goku zegt dat hij het erg heet heeft. De heks zegt daarop dat zij hem naar de koudste plek van de hel zal brengen en ineens heeft Goku het heel erg koud. Goku staat voor een machine die de heks bestuurd. De heks draait aan een wiel en er komen allemaal stralen sneeuw tegen Goku aan. Goku zegt tegen de heks dat zij Goku niet zomaar kan wegblazen. Maar er komen dan wat rare wezens tegen Goku aan en even later is hij helemaal van ijs.

Vegeta is aan het vechten tegen Android 17 van de hel en ze ontwijken elkaars klappen. De twee Androids praten met elkaar in gedachten. De ene uit de hel zegt tegen die van de aarde dat hij snel naar hem moet komen om samen te smelten.

Android 18, Krillin en Marron staan in de file. Opeens zien ze alle auto's ontploffen. Ze komen net op tijd uit de auto en zien dat het Android 17 is. Android 17 zegt tegen Android 18 dat het al weer een tijd geleden is. Android 17 zegt dat ze tweeling zijn en dat ze moeten herenigen. Ze moeten met zijn tweeŽn de aarde gaan vernietigen en hij vraagt of ze het nog weet dat ze ooit partners waren. De ogen van Android 17 en 18 worden rood.

Het ziet er niet goed uit voor de aarde. Goku is in ijs veranderd en alle vijanden van vroeger zijn weer tot leven gekomen. Zal Goku terug kunnen keren naar de Aarde? Of zullen Dr. Gero en Dr. Myuu samen met de Androids de aarde regeren? Kijk volgende keer weer naar DragonballGT!

Samenvatting geschreven door: Mark Mol

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?