Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

44: 17 Times 2


Artificial 17 nodigt Android 18 uit om met hem mee te gaan. Android 18 lijkt wel gehypnotiseerd en zegt dat ze met hem meegaat. Krillin wordt boos en zegt dat ze niet mag gaan. Hierdoor lijkt Android 18 te schrikken en ze ontwaakt uit haar hypnose. Artificial 17 zegt dat Krillin zich er buiten moet houden, omdat dit iets tussen de Androids is die gemaakt zijn door Meester Gero. Krillin zegt dat hem dat niets uitmaakt, omdat Android 18 zijn vrouw is en hij vraagt aan Artificial 17 waarom hij het eigenlijk nog over Meester Gero heeft en hem haatte en al eens vernietigd heeft. Artificial 17 beaamt dit en begint nu te twijfelen, maar dan hoort hij de stem van Dr. Gero in zijn hoofd en die gebiedt hem op te schieten. Krillin zegt dat Artificial 17 op moet lazeren, maar Artificial 17 wordt boos en schiet een aanval dwars door Krillin heen. Android 18 en Marron snellen naar Krillin toe en vragen hem om wakker te worden. Android 18 huilt en denkt aan haar verleden met Krillin en hoe lief hij voor haar was, ondanks dat zij eerst niets van hem woest weten. Artificial 17 komt dichterbij en zegt tegen Android 18 dat ze moeten gaan en dat er haast bij is. Android 18 staat boos op en deelt de nodige klappen en schoppen aan Artificial 17 uit. Artificial 17 komt echter weet tevoorschijn uit het puin en lijkt nog geen schrammetje te hebben. Android 18 zegt tegen Marron dat ze moet vluchten. Marron wil dit niet, maar als Android 18 boos op haar wordt, doet ze toch wat haar moeder zegt. Artificial 17 wil nu op de wegrennende Marron schieten, maar Android 18 gaat tussen beide staan en vuurt ook een aanval af. De aanvallen botsen, maar Artificial 17's aanval is sterker en Android 18 valt achterover. Artificial 17 vertrekt nu snel en laat Android 18 achter. Android 18 leeft nog en kruipt richting Krillin en zegt dat ze van hem houdt. Vervolgens zakt ook Android 18 weg.

In Hades lachen Cell en Frieza ondertussen om de bevroren Goku en zijn trots op hun energieveldaanval. Ze laden een aanval op en willen deze op Goku afvuren, maar het ijs rondom Goku begint te smelten. Het oude vrouwtje dat Goku had rondgeleid komt bij het ijs staan en snapt er niets van. Het levende ijs laat los en schreeuwt dat het te warm voor ze is. Het vrouwtje mompelt dat Goku dan nog in leven moet zijn. Cell vraagt wat het vrouwtje aan het bazelen is en ze legt uit dat de straf met het ijs niet werkt op nog in leven zijnde personen. Goku barst nu uit het uit en Cell en Frieza lijken bang te worden.

Goku zegt dat het maar op het nippertje was, maar wil meteen doorvechten. Hij schopt Frieza en Cell meteen neer. Deze komen weer overeind en lachen. Ze zeggen nogmaals tegen Goku dat hij niet kan winnen, omdat zij toch al dood zijn. Goku zegt dat hij dat snapt, maar staat ondertussen wel bij de ijsmachine. Goku heeft Cell en Frieza precies op de plek geschopt waar de ijsmachine op gericht staat. Hij vraagt nog eens na of deze machine wel bij de doden werken. Cell en Frieza schrikken hiervan, maar zijn te laat. Goku draait aan een groot wiel en de machine komt in werking en bevriest zijn twee belagers. Goku gaat nu naar de twee ijsbeelden toe en zegt dat ze het ook nooit leren. Hij geeft Frieza een tikje en deze valt vervolgens tegen Cell en daarna beide op de grond, waardoor ze in stukken uitbarsten en Goku alsnog gewonnen heeft. Goku verontschuldigt zich nog wel.

Op aarde wordt ondertussen Gohan in elkaar geslagen door General Lock en krijgt Gohan uiteindelijk tegen de grond. General Lock vuurt een aanval af op een gebouw en daardoor verandert deze en de grond eromheen meteen in metaal. Doordat Gohan op de grond staat verandert nu ook één van zijn benen in metaal. Hierdoor staat Gohan genageld aan de grond en wil General Lock de weerloze Gohan aanvallen. Maar voordat General Lock, Gohan bereikt, wordt hij van opzij geraakt. Het is Uub en Lock is verslagen.

Uub, Trunks en Goten komen bij Gohan, later sluiten ook Pan, Hercule en Gill zich bij hen aan. Gill maakt snel Gohan's arm en been weer beter.

Vegeta is nog steeds bij Android 17 en zegt tegen hem dat hij geen idee heeft hoe sterk Vegeta nu is. Dr. Gero feliciteert Vegeta daarop met zijn kracht, maar zegt dat hij zich nu eigenlijk niet met Android 17 zou moeten meten. Vegeta vraagt waarom niet en Dr. Myuu antwoordt dat er zich zo dadelijk een transformatie zal voltrekken en dat Vegeta het dan wel zal zien. Op dat moment komt Artificial 17 naast Android 17 en Vegeta snapt niet dat er twee 17's zijn. Trunks, Goten, Uub, Pan, Gill, Hercule en Gohan komen nu ook ter plekke. Dr. Myuu is hier blij om, omdat nu iedereen kan zien dat hij geschiedenis zal gaan schrijven door fase 3 van hun glorieuze plan. Dr. Gero legt dan uit dat Artificial 17 ontworpen is om Android 17 te perfectioneren om samen een super-android te vormen. Ze zullen de sterkste vechter ooit worden.

De twee 17's gaan naast elkaar staan en fuseren. Een fel licht verblindt iedereen in de omgeving. Als het licht weg is, zien we Super 17. Super 17 richt zijn blik op de onder hem gelegen stad en vernietigt meteen een groot gedeelte daarvan. Dr. Gero en Dr. Myuu zijn tevreden. Vegeta wacht niet en valt meteen aan en slaat Super 17 tegen zijn gezicht. Deze heeft echter niets en pakt Vegeta bij zijn arm om hem vervolgens soepeltjes weg te gooien. Ook Uub valt aan, maar ook zijn aanvallen richten niets uit. Daarna doen ook de aanvallen van Goten en Trunks hem niets. Gohan besluit dan om een kamehameha te doen en schiet deze in zijn rug, maar zelfs bij deze aanval heeft Super 17 geen schade opgelopen. Dr. Gero zegt tegen Super 17 dat hij ze maar eens wat moet laten zien en Super 17 stijgt op om in een korte tijd Trunks, Uub, Goten, Gohan en Vegeta neer te slaan en schoppen. Daarna gaat hij weer stilstaan en veegt op een arrogante manier het vuil van zijn pak. Dr. Myuu zegt tegen Vegeta en de anderen dat ze het maar moeten accepteren en Dr. Gero beaamt dat. Gohan zegt dat het lang geleden is dat hij zo boos op iemand was. Iedereen laadt zich op tot zijn maximum en dus worden alle saiyans SSJ. Super 17 zegt dat het niets uitmaakt en doet zijn aanval flitsbal.

In Hades kan Goku ook volgen wat er op de aarde gaande is en ziet Super 17 tegen de anderen vechten. Goku wil ook graag tegen Super 17 vechten en vraagt aan King Yemma wanneer hij eruit kan. King Yemma legt uit dat hij niets voor Goku kan doen, omdat de een of andere kwade kracht hem tegenhoudt. Vervolgens zie je kort een kapotte Dragonball in beeld. Dan wordt King Yemma door Piccolo aangeroepen. Deze vraagt of hij naar Hades mag. King Yemma weigert dit, omdat Piccolo anders voor eeuwig in Hades moet blijven. Piccolo vindt het maar bureaucratie en heeft in de gaten dat 't anders opgelost moet worden. Plotseling begint Piccolo de andere wereld aan flarden te schieten en doet zich weer voor als de kwaadaardige demonenmeester Piccolo. King Yemma wordt boos op Piccolo en stuurt hem nu direct naar Hades. Als Piccolo dit hoort is hij tevreden, maar als hij om zich heen kijkt in de andere wereld, heeft hij spijt van de schade die hij heeft aangericht en verontschuldigt zich hiervoor.

Super 17's aanval is afgelopen en iedereen komt één voor één onder het puin vandaan. Vegeta valt weer aan, maar wederom doet het Super 17 helemaal niets. Vegeta is stomverbaasd. Super 17 doet weer een aanval en blaast alles in de omgeving weg.

Goku zit te mokken in Hades, maar dan komt Piccolo tevoorschijn en hij zegt een oplossing te hebben voor Goku. Goku vraagt hoe en wat en Piccolo zegt nog dat je nooit de krachten van een Namek moet onderschatten.

Op aarde begint de tijd inmiddels te dringen en Pan roept hulpeloos om haar Opa.

Samenvatting geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?