Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

45: Piccolo's Best Bet


Goku vraagt zich af hoe Piccolo hem uit Hades wil krijgen en deze antwoordt dat Goku dat snel genoeg zal zien en roept Dende aan. Hiervan valt Goku steil achterover. Dende antwoordt en vraagt wat hij voor Piccolo kan betekenen. Piccolo vraagt aan Dende om met hun mentale kracht een brug te maken tussen Hades en de normale wereld. Piccolo legt uit dat hij van King Kai heeft begrepen dat de twee 17's ook op die manier een gat wisten te creëren. Piccolo wil dit imiteren zodat Goku terug kan naar de aarde. Goku hoort het aan en begrijpt er niet veel van. Het klinkt voor hem meer als een soort van fusie. Piccolo legt uit dat het ook een soort van gedachtenfusie is. Piccolo en Dende proberen het, maar ze zijn niet gelijktijdig, dus mislukt het. Ze proberen het nog een keer, maar weer mislukt het. Goku heeft al in de gaten dat het wel even zal gaan duren, omdat de meeste fusies niet vaak in één keer goed gaan. Goku krijgt honger en gaat op zoek naar voedsel. Hij ziet een paar bewakers van Hades die Cell en Frieza afvoeren en vraagt of zij wat te eten hebben voor hem.

Goten krijgt er inmiddels van langs door Super 17 op aarde, daarna ook Trunks. Dr. Gero vraagt aan Super 17 om op te houden met spelen en ze voor eens en altijd op te ruimen.. Super 17 haalt zijn onderarm van zijn lichaam en begint met het stompje te schieten er zit namelijk een automatisch geweer in zijn arm. Hij schiet op Uub. Vegeta komt weer tevoorschijn en zegt dat het nog niet voorbij is. Goku ziet in Hades dat Super 17 de vloer aanveegt met Vegeta en Goku vraagt aan Piccolo om op te schieten. Piccolo zegt dat Goku stil moet zijn, omdat hij zich moet concentreren. Het lukt Dende en Piccolo nog steeds niet.

King Yemma heeft het druk met alle ontsnapten van Hades die alweer verslagen zijn op aarde en terugkeren.

Vegeta wordt weer SSJ en gaat Super 17 weer aanvallen. Vegeta lijkt een kleine kans te maken, maar Super 17 laat zich niet verrassen en slaat en schiet Vegeta neer.

Goku wordt ongeduldig, maar van een van de bewakers van Hades, krijgt hij wat te eten. Het eten blijkt echter te leven en Goku schrikt. Piccolo wordt nu boos, omdat hij zich niet kan concentreren. Piccolo vindt dat het lijkt alsof ze door kwade krachten worden tegen gewerkt. Nu zie je de 1-sterrige dragonball die ook gebarsten is. Piccolo en Dende proberen het nog eens en bijna lukt het. Goku zegt tegen Piccolo dat hij wel een idee heeft om het te laten lukken. Hij kent namelijk een yell die gaat als volgt: garnalenbal, varkensvlees, gebakken rijst. Piccolo vindt dit een belachelijk idee. Goku zegt dat hij op die manier samen met Pan, Luud verslagen heeft. Piccolo stelt het voor aan Dende en ze besluiten om het te proberen en het lukt ook nog. Dende en Piccolo maken nu de poort zo groot dat Goku er door kan. Piccolo gebiedt Goku te gaan. Goku vraagt aan Piccolo of hij mee gaat, maar deze zegt dat het niet kan. Als hij namelijk zou bewegen dan sluit de link naar de aarde zich weer. Goku komt tot de conclusie dat Piccolo dan vast komt te zitten en zegt dat hem dat spijt en dat hij bij Piccolo in het krijt staat. Goku neemt afscheid en gaat door de portaal die zich vervolgens weer sluit. Piccolo blijft achter en besluit nu als bewaker van Hades een nieuwe rol op zich te nemen. Hij zal ervoor zorgen dat niemand ooit nog uit Hades komt.

Vegeta wordt op aarde in elkaar geslagen en Pan wil zich ermee gaan bemoeien. Hercule weet haar echter tegen te houden. Dr. Gero zegt tegen Super 17 dat hij Vegeta af moet maken. Super 17 laadt zich op om een aanval af te vuren op de weerloze Vegeta. Dr. Gero legt nog eens uit dat Vegeta geen enkele kans had tegen Super 17. Plotseling schopt Pan, Dr. Gero tegen de grond en pakt hem vast door op zijn rug te gaan hangen. Ook Gill helpt een handje. Ze zegt dat hij Super 17 moet terugroepen, omdat ze doorheeft dat Dr. Gero degene is die de opdrachten aan Super 17 geeft. Dr. Gero verbaast zich over de kracht van zo'n klein meisje en zegt tegen Super 17 dat hij moet stoppen. Super 17 doet dit wel, maar richt zijn aanval nu op Dr. Gero en Pan. Dr. Gero vraagt wat hij doet en Dr. Myuu begint te lachen. Dr. Myuu legt uit dat hij degene was die 17 tot leven wekte en dus ook programmeerde. Dr. Myuu wil het heelal veroveren met Super 17. Dr. Gero voelt zich verraden. Super 17 vuurt zijn aanval af en Pan en Gill weten net op tijd te ontkomen. Hercule rent naar toe. Super 17 wil nu snel doorgaan en Dr. Myuu is het met hem eens, omdat Goku er toch niet is. Vegeta wordt weer wakker en vraagt aan Dr. Myuu waarom ze het toch altijd over Kakarot hebben. Vegeta wordt weer SSJ en zegt dat hij de aarde vanaf nu zal beschermen. Dr. Myuu vindt Vegeta maar soft en zegt tegen hem dat hij zijn Saiyantrots verloren heeft en Super 17 vuurt op hem af. Vegeta zegt nog dat zijn hart nog vol van Saiyantrots is, maar de aarde is nu zijn thuis. Net voordat de aanval Vegeta kan doden, wordt hij weggetrokken door Goku.

Dr. Myuu is verbaasd dat Goku weer op aarde is, maar zegt dat Super 17 hem wel weer terug zal sturen. Goku zegt dat Super 17 het mag proberen. Goku wordt SSJ en zal het gaan opnemen tegen Super 17. Hij is de laatste hoop tegen Dr. Myuu en zijn machinemutant.

Samenvatting geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?